Yakınlarımızı okeyden kurtarmak!!!!!

xocaliptusx

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
218
21
643
delirmek üzereyim artık kafamçokkarıştıbir yakınımın okey alışkanlığı yüzünden bunalımdayım yardım edin nasıl vazgeçittirilir şu okeyden yahuuuu!! 24 saat okey oynanırmı yaaa deliriyom yaaa bi yol gösterin nnnnoooollluuurrr!!!!!delikafadulden

bende bir zaman sabah 5e kadar msnde toplu konuşmanın b.kunu çıkaranlardanım..öyle bıktım ki aylardır açmıyorum msni...onunda doyma noktası vardır üzülme sen...

Bende bir aralar, sabahlara kadar okey, tavla oynuyordum, bir süre sonra bıkıyorsun, bence o yakınında bıkar.

bende severım okeyı bir ara baya oynardım ama şimdi bıraktım.yakında oda bıkar...
okeyden daha eglenceli bılgısayar oyunlarını falan denesen... belki bırakır...kötükedihüso
anam okey 4 kişiyle oynanır.. sen en ıyısı oynadığı kişilere ulaş ve onlara durumu izah et oynamasınlar ... :1ninca:şutarafagitti:icecream:

nasıl vazgecirirlir....bıraz zor...bagımlılık olmuş sanırım...
fırtınanınkızının dedıgı gıbı .her gun aynı kişilerle oynuyorsa....onlarla konuş....
bırde bu kişinin .işi gücü yokmuda...sürükli oynuyor....
ne deyıyeyım allah tıksındırsınmı denır .

Ben değil 24 saat 25 saat bile oynarım.
Ayrıca bu kişi ne kadar yakınınız olur merak ettim.

okey o kadarda kötü bir şey değil yahu
okeyden kurtarmak deyince sanki kötü bir alışkanlıkmış gibi geldi..
en iyisi satranç alıp oynayın siz
satranç oynayınca hem okeyden bıkar hem oyun oynamaktan :roflol::roflol:
şaka bir yana çok uzun ve zihin yorucu bir oyun fazlaca meşguliyet yaratır size
ben çok seviyorum tavsiye ederim

hafta sonu toplasıp sabahlara kadar oynarız
var mı okeyden zevlisi su hayatta kaydirigubbakcemile3

ayy okey dıyınce aklıma baska sey geldı:roflol: tubee
herseyın bı doyma noktası vardır üzülme derım bende cok severım bu arada

okey oynayan kişi arkadaşın eşiyse sinir olmuştur tabi kimlerle oynuyo ne buluyo 24 saat bu oyunda birazda benle ilgilensin diye düşünüyo olabilir haklı olarak,insan sinir oluyo yaw :roflol:

canım bir insan 24 saat nasıl okey oynayabilirki:1shok:
bu insanın işi gücü sosyal hayatı hiç yokmu
yemek yemezmi uyumazmı:bbo:
bazı arkadaşlar severiz falan demişler bende severim ama herşey tadında güzel
ölçüyü kaçırmamak en güzeli
umarım senin yakınında tez zamanda okeyden bıkar

yha bizde eşimle taktıydık bayağı çok pis alışıyo insan bağımlı oluyo gecelri deli gibi oynuyorduk popomuz uyuşuyodu oturmaktan .. sonra ikimizde girip olduk kolumuzu bile kıpırdamıyorduk .. o oldu yane arada takılıyorum gene bende laptopun mausunu çıkardım kendi dokunmadik mausunu kullanıyorum ohh iyi oldu ..ama şimdide oda oyunlarına başladık oda beyin yorucu biribirimize link yolluyoz eşimle bakalım çözebilecekmisin diye tabi abartmadan ..yani hastalık heralde bu birinden kurtulup birine giriyoruz..

Benim yakınlarım da 24 saat KK takılmamdan şikayetçi olmaya başladılar.delikafadulden
Elele vermiş çareler arıyorlar. Keyif veren paylaşımlar bağımlılık yapıyor gerçekten.
Umarım yakın zamanda doyuma ulaşır ve dozunu ayarlamaya başlarım.şutarafagitti
Gerçi hiç doyacakmışım gibi hissedemiyorum henüz. Bakalım zaman ne gösterecek?sositososito

Ya kizlar yakinim dedigim kisi Babam oluyo eskiden kahve aliskanligi vardi ben de babacigim kahve koselerinde oturmasin diyerek bi tane 2.el laptop alip babama okey ogrettim keske ogretmez olaydim babacigim internetten cikmaz oldu oyunun krali oldu cikti basimiza su anki puani yaklasik 150000 Ve neymis laptop cok agirmis masa acamiyomus satti benim aldigim laptopu sirf okey oynamak icin 0laptop aldi yahu emekli ya 24 saat oynuyo Annem cildirmak uzere anlacaginiz bi tarafa iyilik yaptim ama bi tarafa da kotuluk yaptim yani mesele bu.babami tekrar kahveye gondermenin yolunu ariyom .Bilginize!!!!!|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…