Toplumu evleneceğiniz kişiyi seçecek kadar onemsiyorsaniz destek almalısınız.
Eminim ki hayatınızı zorlastiriyordur bu durum ve elinizde değildir.
Cevrenizin tercihlerini bile sorguluyorsunuz. Hiç normal değil.
Terapi çok rahatlatacaktir sizi. Adı konulur içinizdeki yaşadıklarınizin.
Lütfen ihmal etmeyin.
Bu arada aman boşver içi güzel olsun diyenlere tabiki katılıyorum ama güzel istemek kabahat değil.
Biskolata... :)
işte konu sahibinin burda tek hatası ''elalemin ne dediğini önemsemesi''
eğer ben çirkin birine aşık olmuşsam, tipi bana batmıyorsa, elaleme afedersiniz b*k yemek düşer. kimse karşıma geçip benim tercihimi yargılayamaz sorgulayamaz, yaparlarsa da cevaplarını alır otururlar aşağı.
ancak ben kendim yakışıklı biriyle evlenmek istiyorsam, dış görünüşü çok umursuyorsam, tipini beğenemediğim birine hislerim olmuyorsa, işte sadece bunun için çirkin biriyle evlenmem. elalem için değil.
ve açık açıkta söylüyorum, evet insanın içi de çok önemli ama ben dış görünüşe de önem veriyorum. dışını beğenmediğim birinin içini merak etmem yani aşk ilişkileri konusunda. şimdi bi yanda biskolata erkeği gibi biri senle ilgilense, bir yanda da tipsiz biri ilgilense, hangisine ilgi duyarsın ki, hangisine bakınca kalbin çarpar?
valla açıkçası erkeklerin çoğu da kendilerine bakmadıklarından tipsizler. adam gülüyor dişler sapsarı, vücut denen bişey yok, bakımsız, vs. halbuki sporla vücudunu çok güzel bi şekle sokabilir, dişlerini yaptırabilir, temiz olabilir, tarz giyinebilir. zaten bunları yapan bi erkek yüzüne bakılmayacak kadar çirkin olmaz ki. bakımlı olsunlar, değiştirebilecekleri şeyleri değiştirsinler çirkin sınıfına girmesinler napalım yani.