- 18 Aralık 2015
- 12
- 20
- 38
Bende nişanlımdan ilk gòrüşte pek etkilenmemistim.he çirkin oldugu icinmi hayır o siralar hayatimda biri olsun istemedigimden o gozlede bakmamistim.sonra farkettimki adam beni cok baska seviyo kimse beni daha once oyle sevmemis ruhuma iyi geldi kalbime iyi geldi can yoldasi oldu bana.bunlari olabiliyosa zaten ay gozude yesil olsaydi ay boyu benden uzun olsaydi diye aramiyosun. Ama benim nisanlim gercekten cirkin diye nitelendirdiginiz bir tipte olsaydi dahi insanlarin ne dusundukleri zerre kadar umrumda olmazdi.sonucta o adamin yaninda her sabah uyanicak olan sizsiniz.bence toplumdan ziyada siz kendinize bunu sorun acaba ben her sabah uyandigimda bu adami gormek istiyomuyum? Yoksa yaziktir gunahtir insanlarin duygularini istismar etmeyin.
Ay su ornegide veremeden edemiycem annem gencken Kartal Tibet'e cok hayranmis yillar sonra fotografini gorunce gencliginde ah mi aldi acaba demisti :)) yani neydim dememeli.
Hem ne demisler herkesin hayatina kimse karisamaz sen o şekil geyinirsin ben bu şekil geyinirim
Ay su ornegide veremeden edemiycem annem gencken Kartal Tibet'e cok hayranmis yillar sonra fotografini gorunce gencliginde ah mi aldi acaba demisti :)) yani neydim dememeli.
Hem ne demisler herkesin hayatina kimse karisamaz sen o şekil geyinirsin ben bu şekil geyinirim