Yakışıklı bulmadığım bir erkekle evlenmek

Bende nişanlımdan ilk gòrüşte pek etkilenmemistim.he çirkin oldugu icinmi hayır o siralar hayatimda biri olsun istemedigimden o gozlede bakmamistim.sonra farkettimki adam beni cok baska seviyo kimse beni daha once oyle sevmemis ruhuma iyi geldi kalbime iyi geldi can yoldasi oldu bana.bunlari olabiliyosa zaten ay gozude yesil olsaydi ay boyu benden uzun olsaydi diye aramiyosun. Ama benim nisanlim gercekten cirkin diye nitelendirdiginiz bir tipte olsaydi dahi insanlarin ne dusundukleri zerre kadar umrumda olmazdi.sonucta o adamin yaninda her sabah uyanicak olan sizsiniz.bence toplumdan ziyada siz kendinize bunu sorun acaba ben her sabah uyandigimda bu adami gormek istiyomuyum? Yoksa yaziktir gunahtir insanlarin duygularini istismar etmeyin.
Ay su ornegide veremeden edemiycem annem gencken Kartal Tibet'e cok hayranmis yillar sonra fotografini gorunce gencliginde ah mi aldi acaba demisti :)) yani neydim dememeli.
Hem ne demisler herkesin hayatina kimse karisamaz sen o şekil geyinirsin ben bu şekil geyinirim

Kıza kızıyosunuz ama o benden zeki demiş mesela objektif bakıyo kendi içinde.

Topluma uyma demişsiniz, bazı insanlar insanın evine de durmadan damladıkları için kapını kapat uyma diyemiyoruz kızcağıza.

Bizim akrabalardan her allahın günü yapışan ikili var bize. Ablamın bulduğu polisti. Aaaa polis mi bilmem ne kıyametler koptu ay ben aslaaa istemaaam diyodu paçoz. Sonra kocası sınavlara girdi ay geçemedi diye dert yanıyodu. Fesatlıktan kızı yiyip bitirmişlerdi. Herkesi küçümserler tipini ama ikisi de allah affetsin sümsük tiplidir. Kovsan kovamazsın akraba, kapını kapat duyma diyemezsin her allahın günü bizdekerdi. Allahtan şimdi küsüz.

İlk ve son mesajım, allah gönlüne göee versin ama sevmiyosan hele de beğenmiyosan günahtır oynama..

Hem asik olmayip hem de buralara konu acacak kadar kafaya takmaniz sacma olmus. Zorunuz ne?

Valla ben daha rasyonel yaklaşıcam .Hayır bu iş olmaz..Bu adamla aynı yatağa giriceksin..zeki olması iyi olması ya da diğer pozitif özellikleri onu koca yapmaz,yakın arkadaşında olabilir.Kocan olabilmesi için ilk kriter "hislerin" olmalı..ve bir insan çirkin bulduğu birine zaten his beslemiyodur.

İlk önce hisseleriniz olmalı , cevre her zaman konuşcak bişe bulur , ama her zaman hem ayrıca evlilik için ilk başta sevgi şart , sonra anlaşmayı tartmalısınız . Güzelin yüzünde pilav yenilmiyo ki ben sizin düşünce yapınızı hiç anlamadım . Bekle belki birine aşık olcan . Adam zeki ve anlasıyon diye evlilik olmaz . Ya da cok yakışıklı yanınıza yakışıyo diye hiç olmaz . Cok sacma buldum konunuzu kusura bakmayın.

Elalemin yakıştırıp yakıştırmaması önemli değil ama sen kendine yakıştıramıyorsan o halde ilişkiyi uzatmadan bitir çünkü adama zaten ısınamamışsın.

Tek çevre değil ki sorun, siz kendiniz diyorsunuz çok eleştirelim diye.
İlişki sürdürme konusunda kendinize güvenmiyorsanız adamın zamanını çalmayın.

İyi de zaten buna da aşık değilmişin ki. Sırf onun hoşlanıp beğenmesi yetmez.

Beğenmiyorsan aşık değilsen neden bu adamla beraber bir gelecek kurasınki. Tamam dünya görüşleriniz aynı ama kalp görüşleriniz aynı değil. Elalemden önce kalbin konuşuyor zaten.

Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.

Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.

Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.

Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?
Kadın erkeğin karakterine aşık olur zamanla dediginiz gibi kafalariniz uyusuyorsa bu sıkıntıları görmezden gelirsiniz. Büyük konustunuz galiba benim gibi bende bir çok kişiyi konuşmasını ses tonunu beğenmediğim için kabul etmedim bana göre çok çok önemli idi şimdi nisanlim çok yakışıklı ama bir rahatsizliktan dolayi ses tonu vasat ve kendi kendime ben büyük konuştum diyorum . Umrumda mi Hayır değil . Saygı sevgi ve sadakat olduktan sonra bir süre sonra o dünya da tek oluyor .

Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.

Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.

Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.

Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?
Bekle.En azından kendi kişiliğinin tam oturması için bekle.Emin değilsin.

Kadın erkeğin karakterine aşık olur zamanla dediginiz gibi kafalariniz uyusuyorsa bu sıkıntıları görmezden gelirsiniz. Büyük konustunuz galiba benim gibi bende bir çok kişiyi konuşmasını ses tonunu beğenmediğim için kabul etmedim bana göre çok çok önemli idi şimdi nisanlim çok yakışıklı ama bir rahatsizliktan dolayi ses tonu vasat ve kendi kendime ben büyük konuştum diyorum . Umrumda mi Hayır değil . Saygı sevgi ve sadakat olduktan sonra bir süre sonra o dünya da tek oluyor .

Sizin takıntınız daha ilginçmiş :)) Ses tonu

İç ısınması diye bişey var
Dış görünüş öyle önemli değil onda çok bence
Bir erkeğe için ısındı mı bitti..tipini gözün görmez zaten ben mi farklı kalıyorum acaba dedim yazını okuyunca

Son düzenleme:
Siz en iyisi inanilmaz elestirelliginizi kendinize kullanin, bu beyefendi de kendisini oldugu sekilde 'sevecek deger verecek kinamayacak onun bunun sozune bakmayacak' hayirli bir kisiyle karşilaşir inşallah!

Evet rahat değilim, aslında çevremdekilerin eşlerini de beğenmiyorum. Ben olsam onlarla evlenmezdim. Ama işte arkamdan konuşulmasını istemiyorum. Toplumun kabulü benim için çok önemli
Bu kadar baskalari icin yasarsan beyaz atli prens gelse mutlu olamazsin, bu dedigimi yabana atma. Toplum suan senin arkandan hic mi konusmuyor saniyorsun? Adi ustunde bak 'arkandan' yani insanlar birbirine takacak bir kulp bulur herzaman. Gozunun ustunde kasi var der yine bulur. Ama sen insanlari bu denli umursarsan kendine de ilerdeki esine de cocuguna da yazik etmekten baska bir sey yapmazsin. Bu kotulugu yapma kendine. Elalem ne der'cilikten siyrilin artik.

''Özsaygı- öncelikler listende kaçinci siradasin'' yazarlar: Saim Koç ve Nil Gün.
Al oku bence, bir yerden başla.

Adam ne kadar zeki olsada siz adamdan etkilenmemissiniz.

Etkilenseydiniz onemsemezdiniz dis gorunusu.

Evlilik bu etkilenmediginiz sizi fiziksel olarak kendine cekmeyen bir insanla ayni evde hatta ayni yastikta zor biraz.

Her sabah uyandiginizda o insanin yuzunu gorme dusuncesi icinizi kipir kipir ediyorsa baskalarinin dusuncesini onemsemeyin.

Yok aksine her sabah onun yuzunu gorme dusuncesi icinizi sıkıyorsa istediği kadar zeki olsun vazgecin bu isten.

Velhasılı onemli olan sizin ne hissettiginiz cevrenizdeki insanlari göz ardi ederek kendi duygulariniz dogrultusunda karar verin.

Adam ne kadar zeki olsada siz adamdan etkilenmemissiniz.

Etkilenseydiniz onemsemezdiniz dis gorunusu.

Evlilik bu etkilenmediginiz sizi fiziksel olarak kendine cekmeyen bir insanla ayni evde hatta ayni yastikta zor biraz.

Her sabah uyandiginizda o insanin yuzunu gorme dusuncesi icinizi kipir kipir ediyorsa baskalarinin dusuncesini onemsemeyin.

Yok aksine her sabah onun yuzunu gorme dusuncesi icinizi sıkıyorsa istediği kadar zeki olsun vazgecin bu isten.

Velhasılı onemli olan sizin ne hissettiginiz cevrenizdeki insanlari göz ardi ederek kendi duygulariniz dogrultusunda karar verin.

Kendimle barışık değilim, onunla olunca belki içim kıpır kıpır etmiyor ama bana iyi geliyor. Daha normal hissediyorum. Offf bilmiyorum, zaten olumlu yanıt vermeyeceğim.

Arkadaşım uzun zayıf güzel bi kızdı. Babet giydiği halde kendisinden kısa ve göbekli bi adam ile evlendi. Gayet mutlu ve bebek bekliyor. Ben bile yakıştırmamıştım ama mutluluğunu görünce insanın yargıları yıkılıyor. Kuzenim de kendinden çok az kıs adamla evlendi. Düğünlerde topuklu bile giyiyor :) Allah yakıştırmışsa kimseye söz düşmez. Mutlu olacağını düşünüyorsan şans ver.

Dusuncelerini kendinizden daha cok umursadiginiz, arkanizdan konusacak kisiler bulsun birini bence.onunla evlenin.
Bu mantikla en iyisi bu

herşey fizksel görüntü olsaydı kimse kimseyle evlenemezdi...sen önce bu dış görüntü tabularını yık sonra çocukla görüş...

Back
X