• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakisikli erkek ve güzel olmayan kiz ??

Yo bende cok görüyorum öyle örnekler.. Ama gözleri güzel kizlarda oluyo yinede

ona bakarsan çok güzel bayanlarda genelde hiç çekiciliği olmayan erkeklerle evleniyo
demek ki karakterde önemli
ama ne için çıktığına bağlı
çocuk takılmak için çıkıyosa sırf güzelliğe bakar ama ileriye dönük birşey düşünüyosa karatere de bakar yanında rahat mı eğleniyo mu anlaşabiliyo mu diye kişiden kişiye değişir yani

ama ilk etapta yine de biraz dikkat çekici olman lazım yoksa hiç bakmayabilir

Son düzenleme:
Tabiki karaktere aşık olunur canım..gerçek aşk da budur bence zaten. Dış görünüşün aşkta bir önemi yoktur aşkı gerçekten hissederek yaşayan insanlar için :)

Tabiki karaktere aşık olunur canım..gerçek aşk da budur bence zaten. Dış görünüşün aşkta bir önemi yoktur aşkı gerçekten hissederek yaşayan insanlar için :)

Ben cok seviyorum... Bundan o kadar cok eminimki.. Ama benden daha güzel sahisli oldugu icin korkuyorum cok. Cözemiyorum

ona bakarsan çok güzel bayanlarda genelde hiç çekiciliği olmayan erkeklerle evleniyo
demek ki karakterde önemli
ama ne için çıktığına bağlı
çocuk takılmak için çıkıyosa sırf güzelliğe bakar ama ileriye dönük birşey düşünüyosa karatere de bakar yanında rahat mı eğleniyo mu anlaşabiliyo mu diye kişiden kişiye değişir yani

ama ilk etapta yine de biraz dikkat çekici olman lazım yoksa hiç bakmayabilir

Cekici derken kiyafetlerimle ve makyajimla basarabilirmiyim acaba ?

Çekilmez yakışıklı erkeğin kaprisi:ssz:
Onlar bizim gibi değil, kadın kendinden çok çirkin birini sevebilir
Erkek de sevebilir tabi ama yakışıklılık durumu her daim başa bela

her güzele bi çirkin düşermiş diye bi laf var demi ama mümkün ne kelime onlar içimizde onlar hayatımızda onlar her yerde... :27: etrafınıza hiç bakmıyor musunuz kocaman heybetli uzun boylu kaslı adamların yanında cılız sıska çelimsiz hatunlar mı dersiniz manken gibi kızın yanında çingen karası adammı dersiniz var böyle şeyler.. güzellik kişiden kişiye değişen bişey siz dışardan bakınca çirkin görürsünüz ama o kişinin gözünde öyle başkadırki.. işte biz buna halk arasında kısmet diyoruz eğer kısmetini bulduysan en güzel karşındaki oluyor gözünde..

Cekici derken kiyafetlerimle ve makyajimla basarabilirmiyim acaba ?

e tabi çocuğun tarzı nasıl bide o da önemli nasıl tiplerden hoşlanıyo filan
bi de peşinde çok kız varsa onun derdi de çekilmez sürekli kıskançlık yaparsın

ben olsam bu kadar uğraşmazdım
seni bi ton makjay vs ile beğnse nolucak sonra hep öyle çıkmak zorunda kalacaksın sen uğraşacaksın ona göre karar ver
eğer gerçekten denemek istiyosan çevresine bak bi nasıl tiplerden hoşlanıyo
giyimini kuşamını ayarla saçın başın fönlü olsun madem

Açıkcası çok yakışıklı bir erkeği tercih etmek, büyük risk geliyor bana.. Adam karakterli olsa bile, herkesin gözünün üzerinde olması rahatsız eder beni :26:
Adama da kendime de dar ederim hayatı.. :47: Bu açıdan da düşünmek gerek sanırım :44:

Böyle bir örnek ben de biliyorum. Aslinda güzellik görecelidir, örnegi ben de biliyorum diyince bile kendime kizdim ama genel anlamda güzellikten ne anlasildigi üzerine bu söylemim. :)

Nice yakisiklilar var ki, insanin gözüne hic de yakisikli gelmez.
Nice cirkinler vardir ki, dünyanin en güzelleridir.

Gören gözlere baglidir. Mutlulugun tadi cikarilmalidir.

sana şu resimle cevap vereyim.Bu erkek bu kadına yıllardır sadık ve aşk doluysa bana hiç bir erkek çıkıp vıdı bıdı etmesin:ssz:Ünse ün yakışıklılıksa sonuna kadar e mütevazilik bu aşk bu sadakati de ekleyince gözümde 10 numara oluyor kendisi....:16:Yanındaki kadın çok mu güzel,bence sıradan bile değil.Al işte...

Eki Görüntüle 1003522

sana şu resimle cevap vereyim.Bu erkek bu kadına yıllardır sadık ve aşk doluysa bana hiç bir erkek çıkıp vıdı bıdı etmesin:ssz:Ünse ün yakışıklılıksa sonuna kadar e mütevazilik bu aşk bu sadakati de ekleyince gözümde 10 numara oluyor kendisi....:16:Yanındaki kadın çok mu güzel,bence sıradan bile değil.Al işte...

Eki Görüntüle 1003522

Bu ayni ben ve sevdicegim gibi diyebilirim :)) ama ben biraz daha guzelim :)

her güzele bi çirkin düşermiş diye bi laf var demi ama mümkün ne kelime onlar içimizde onlar hayatımızda onlar her yerde... :27: etrafınıza hiç bakmıyor musunuz kocaman heybetli uzun boylu kaslı adamların yanında cılız sıska çelimsiz hatunlar mı dersiniz manken gibi kızın yanında çingen karası adammı dersiniz var böyle şeyler.. güzellik kişiden kişiye değişen bişey siz dışardan bakınca çirkin görürsünüz ama o kişinin gözünde öyle başkadırki.. işte biz buna halk arasında kısmet diyoruz eğer kısmetini bulduysan en güzel karşındaki oluyor gözünde..

Insallah o benim kismetimdir..

Eki Görüntüle 1003522

Ama bunların bir hikayeleri var.Bu adam daha ünlü münlü değilken bu kadının çalıştıgı bara gidiyor.Kadın Josh'ı beğeniyor ve içkiyle bir kağıt yolluyor."Dünyanın en şanslı erkeği olmak ister misin? Bu gece,numaram xxxx" diye.Josh kaçırmıyor tabi :27: Sonra sevgili oluyorlar,kadın Josh'ın menajeri oluyor resmen.Figüranlık ayarlıyor,kostümlerini seçiyor falan.Bugünlere birlikte geliyorlar.Josh çok karakteri düzgün bir adam,evlilik böyle olmalı.Ortada tipten ziyade bir azim,bir emek var..

Son düzenleme:
Ama bunların bir hikayeleri var.Bu adam daha ünlü münlü değilken bu kadının çalıştıgı bara gidiyor.Kadın Josh'ı beğeniyor ve içkiyle bir kağıt yolluyor."Dünya'nın en şanslı erkeği olmak ister misin? Bu gece,numaram xxxx" diye.Josh kaçırmıyor tabi :27: Sonra sevgili oluyorlar,kadın Josh'ın menajeri oluyor resmen.Figüranlık ayarlıyor,kostümlerini seçiyor falan.Bugünlere birlikte geliyorlar.Josh çok karakteri düzgün bir adam,evlilik böyle olmalı.Ortada tipten ziyade azim ve vefa var.
Aldatacak erkek ne vefa dinliyo ne başka bir şey bu adamda düzgün bir karakter var demek ki.Türkiye ye Beyaz Show a geldiğinde bile ne numaralar vermiş kadınlar kendisine adamın umru olmamış.Böyle sadakatlisi hepimizin başına:23:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1003522

bence ikisi de normal güzelikte zaten :6:

Back
X