Yaklaşan Kurban Bayramı ve Duygularım

Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek,üzüntünüz memur maaşı kadar düşük,geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun kaydirigubbakcemile3 BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN a.s.

KURBAN BAYRAMANIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR

HER GÜNÜNÜZÜN

SEVDİKLERİNİZLE VE AİLENİZLE BİRLİKTE

BAYRAM SEVİNCİ İÇİNDE GEÇMESİNİ

DİLERİM
.

banada çook uzun zmndr annem babam dışında kimse harçlık wermioo gerçi şu yaşmda wermemeleri normalde pek bi erken kestiler=) bizim sülale brz cimri mi ne herkesin bayrmı mübarek olsun arkadaşlarr

genelde harçlık veren benim yaa neolacak bu halim hehehe

yorum yaptığımız konu bu konuyla birleşinde içerik açısından farklı olduğu için mesajımı editledim

Son düzenleme:
Tüm Kadınlar kulübündeki arkadaşların kurban bayramını kutlar, aileleriyle huzurlu mutlu sağlıklı uzun yaşamlar dilerim.a.s.

herkesin bayramı kutlu olsuuuuuunnn kıssslaaarr..bebişlerin bayramlıklarını giydirip süslicezzz :))))

Herkesin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum. allah gonlunuzdeki tum isteklerinizi kabul etsin insallah.

bebek isteyenlere bebek nasip etsin insallah.
sykintida olanlarin sykintilarini gidersin insallah.
esiyle kayinvaldesiyle problemleri olanlarin problemleri cozulsun insallah.

a.s.

:Saruboceq::Saruboceq:
Iste ben yillardir burada gurbette sizin yazdiklarinizi özluyorum.Bugun baram ve ben ailemden,vatanimdan uzakta bayrami kutlamaya calisiyorum.Geceninbu vaktinde kk dayim.Biraz sonra gidip yatacagim ve uyumaya calisacagim.Yarin herkez isinde gucunde..benim bayramimi dusunen bilen yok.:çok üzgünüm:Onlar kendi bayramlarinin (noel) hazirligi icindeler..cam agaclarini suslediler,pencerelere yildizlari taktilar..hertaraf isil isil...benim bayramimimi dusunecekler.
Bunlari dusunmemeye calisiyorum ve burukta olsa saglik ve sihatle bir bayram daha yasayabildigime sukrediyor seviniyorum.
KK daki butun arkadaslarin bayramini kutluyorum.Nice nice bayramlara saglik ve mutlulukla.

Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsuna.s.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Günaydin hanimlar,

Hepinizin mübarek Kurban bayramini kutlarim... Evinizden huzur, mutluluk eksik olmasin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…