Yaklaşmayan nisanlim

Sütyen askısından rahatsız olmasından dolayı cinsel yönelimi farklı demezdim. Bence aşırı muhafazakar.
Böyleleri ayak bileğine bile çok farklı anlamlar yükleyebilir sizi eve de kapatabilir. Gerçekten muhafazakarlıktan olsaydı uyarmak yerine kafasını çevirirdi.
Eğer öyleyse ikinizin yalnız kalması bile sakıncalı...

Hayat görüşünüz uyuyorsa sıkıntı yok. Evlenince göreceksiniz ten uyumunu demekki. Ayrıca nikahtan önce imam nikahı suçtur.

Ya çok dinine bağlı biri ki öyle bile olsa dini nikah kıyılmış ne var bir öpücükten ya da askı gozukmusse ne olmuş bu durum ilerde sizi sıkabilir herşey fazla kuralına uygun karı kocayiz sonuçta bıktım diye isyan edebilirsiniz gibi geldi

Resmî nikah tarihimi aldık bu ay düğün ondan dolayı imam gelebildi
Ben olsam sorarım sonuçta erkeksin hiç mi öpmek içinden gelmiyo diye ben şimdiye kadar böyle bir şeyi ne duydum ne şahit oldum ben öpmek istiyorum ama senden çekiniyorum artık dini nikahımızda kıyıldı niye hala böylesin çok merak ediyorum diye sor bence

Ah bi cesaretimi toplayabilsem beni yanlış anlamasından korkuyorum açıkçası dünden razı gibi

28 senenin heyecanından askı görünce rahatsız olmuş olabilir, biz askı nolacak diyoruz o kafasında kim bilir nerelere gitti.
Bazı şeyleri konuşsanız da pek bir şeylerin değişeceğini sanmıyorum. Ancak düğünden sonra anlayabilirsiniz, o da öyle.

Dini nikahtan sonra bile boyle davranmasi hic normal degil aklima kotu seyler geldi

Kanunlar degisti. Artik bazi imamlar resmi nikah bile kiyabiliyor

Mesela bi dahaki konuşmamda sorsam neden askıdan rahatsız oldun diye falan konuya öyle girsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…