Yaklaşmayan nisanlim

Çok fena doldum artık görürsünüz bak herşeyi söyleyeceğim içimde kalıp beni yiyecegine ona anlatayım o düşünsün
ya tabi ki söyle konuş sonra üzüleceğine şimdi üzül ama tepkilerini göremeyeceksin anlayamayacaksın şimdiye kadar seninle paylaşmamış insan şimdi derdini söylemez ki

ya arkadaşlar kendimizi kandırmayalım kadın anlar hisseder bir sorun hissediyosan vardır o kadar
ıkı yıl sonra aslında belliydi ama gücüm yoktu ayrılamadım şimdi çocukla ayrılıyorum napıcam diye konu açmak daha mı iyi

Kizlar sayfalarin hepsini okumadim ama dini sebeplerden bunu yapiyorsa diger farzlarini da dört dörtlük yapiyor mu?
Eger her konuda böyle ise ben cok normal buldum. Ama tek ckeindigim konu cok baskilanmis bir yapida olup zincirlerini kirmada sorun yasayacagi.
Hani kizlik zarini basimiza vura vura kazitip binlerce vajinusmus olusmasi gibi birsey...

Ama ek olarak sunu da yazayim kardes, seni arzuladigini, istedigini hissetmiyor musun hic?
Illa öpüsmek gerekmez, histir bu.

-senle bir konuda konuşmam gerek aslında ne zamandır konuşmam gerekti ama erteledim kendimi ama artık bizim aramızda çekinme gibi bisey olamaz biz nisanliyiz ve dini nikâhımız var (biz nişanlı değiliz allah katında evliyiz dedi) bende tam olarak bundan bahsediyorum neden bana bu kadar mesafelesin neden beni hala dudagimdan opmedin ilk opucugude ben sana verdim benden çekiniyormusun rahatsizmi oluyorsun yoksa bir sorun mu var biz neden birbirimize bu kadar uzağız bendemi problem var yoksa benim bilmediğim sende mi problem var
-boyle düşünmene gerçekten çok üzüldüm ama ben sana hep demiyormuyum sana kıyamıyorum (öpmekle kiyamamanin ne alakası var) dedim sana açık konuşmam gerekirse ben hep böyleydim artık bi durum benide rahatsız ediyor ama utanıyorum elimde değil senin elini tutarken bile ben utanıyorum aslında defalarca seni dudaktan öpmeye yeltendim ama beceremedim o güveni kendimde bulamadım beni yanlış anlamandan yada kendimi sana yanlış anlatmaktan korktum

İyi bir insan karşınızda ki ..ve evet böyle bir insan çok çok az.

Acaba hormonlaridami alinmis valla boyle erkeklerde kalmismi sasirdim

İyi bir insan karşınızda ki ..ve evet böyle bir insan çok çok az.
Dudağından öpmekle kötü bir insan olmaz ki
Zaten konu iyi / kötü insan olması değil
Bu konuya ilgisiz olması şüphe uyandırıcı
Dünya iyisi olan ama dokunmayan tutku hissetmeyen adamı istemez kimse.

Canım şuan nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun. Eğer gerçekten dindarsa bütün vazifelerini yerine getirir. Bu konuşmadan sonra da öpüşme ya da arzulama gibi bir hissin yoksa ya da onun yoksa ten uyumsuzluğun vardır ya da onun sorunları vardır bence. Bu sorunu aşmadan da evlenmeyin bence. Bu da tecrübe olsun sorunlarınızı ertelemeden konuşun

Vallahi arkadaşımın erkek arkadaşı da böyleydi. Şimdi evliler tabi. Ne öpme, ne dokunma, ne bıcır bıcır konuşmalar.. hiç sıfır.. arkadaşımda kafasına takıyordu bunu. sonra anladık ki gerçekten utangaçlığından, evlenmeden tasvip etmediğinden imiş. şimdi dediğim gibi evliler, arkadaşım üstü kapalı her şeyin gayet yolunda olduğunu söylüyor. Tabi umarım başka sorun yoktur sizde de.

Yaklaşmayan nişanlı aldığı eşyaları beğenilmeyen diş gösterme yarışında olan kaynana derken işin zor B Belkibigunn senin daha cok konunu okucaz gibime geliyo inşallah yanılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…