Yaklaşmayan nisanlim

Olur da hayat bu ya, ayrılırsanız günahınıza girmek istemiyor olabilir.
Ancak neden konuşmamış anlamadım, evliliğin temel taşlarındandır cinsellik aslında.
Acaba şey mi deseniz; eşlerin aşk yapması Allah katında sevap. Hani konu açmak açısından bilemedim.

Seni üzmek istemiyorum ama eski eşim de öyleydi. Gay oldugundan bile şüphelendim. Sevişir sevişmesine ama hissiz. Sadece görev icabı yapardı. O kadar namus takıntısı vardı ki ses çıkardığım için azarlandığımı bilirim sevişirken de karısıydım üstelik. Demem o ki şüphe varsa içinde doğrudur. Ben ilk buluşmalarda bile tuhaflık olduğunu anladım ama yanlış hissediyorumdur diye kendimi kandırdım. Sevdiğim için evlenmek gibi bir hata da yaptım. İnan bana sonra geç olur. Bundan sonrası için mantığını kullan. Korkma er ya da geç kaçınılmaz son oluyor. Hissettiklerinin üstüne git lütfen korkma

Kızlar aldığım cevap beni tatmin etti ne yalan soyleyim çünkü dedi seni köpek gibi seviyorum ve sana en ufak bir zarar vermekten korkuyorum gozumden sakiniyorum ki bana bunu hissettirebiliyor misal bugun arabanin icindeydik opmeyecekmisin dedi opmiyecem dedim kapilari kilitledi opene kadar burdan disari cikamazsin dedi bu benim çok hoşuma gitti hani böyle şeylere ilgisi olmasa neden bu kadar ısrar etsinki

E tabi adama nedenini sorarsan öyle yapar. Cevabın tatmin etmesi önemli değil, hislerin tatmin etmesi önemli -ki o da sen sorup da adamın tavrını değiştirene kadar etmemiş- ama kararına bir şey diyemem elbette. Herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar.

Bu olay gündüz yaşandı ben kendisiyle konuşmadan önce yaşandı yani

ne var ki nişanı atmak istemediği için yapmıştır. evlenince de sana zarar vermek istemiyorum diyebilir sonuçta. ben normal bulmadim hiç böyle bisey de duymadim açıkçası. erkekler genelde fırsat kollar kaçmaz böyle şeylerden

Hayir ya araba meselesini söylüyorum ben

baktın burada gömüyoruz savunmaya geçtin sanırım adamı kıymete bindi. bir iki göstermelik davranışına tav olma derim ilgisiz erkekler bi anda öylece değişmiyor tonla konu var burada evlenince değişir sandım değişmedi diye.

İnşallah söylediği gibidir ama hiç olağan gelmedi bana.20 li 30 lu yaşlar cinselliğin zirvesidir.Nişanlı (nikahlı üstelik) bir erkek fırsat kollar bişeyler yaşamak için.Bir de öpüşmek aşkla,şehvetle olur planlanmaz ki.Zarar vermek ne alaka hiç anlamadım.

Hayır savunma değil ama inanmak istiyorum galiba

Hayir ya araba meselesini söylüyorum ben

Sen bilirsin, ilişkiyi yaşayacak sensin evlenecek sensin. Ben sana inşallah mutlu olursunuz canım der geçerim ama biraz da realist olmalısın. Çift terapistiyim ben, senin gibi gelen çiftler de oldu bana. Pozitif bir tablo çizmek isterdim ama maalesef durum çok sağlıklı değil yani; adam gay olmasa bile ileride cinsellik konusunda çeşitli problemler yaşarsınız. Süper performans bekleme, kendini hazırla şimdiden evleniyorsan da.

evet inanmak istiyosunuz da evlenince bence gereksiz ayda bir olmasi yeterli deyip totosunu dönüp uyursa o zaman pisman da olabilirsiniz.

bi arkadaşım esinin gay olduğunu yakaladığı için boşandı. üstelik iki üç sene evli kaldilar. isteksizlik varmis ama telefonda yakalayana kadar gay olduguna yormamis durumu arkadaşım.

Yani ne diyeyim teşekkür ederim

ben de öyle düşündüm ama objektf bakmaya çlaış derim. ilgili insan kendini asıl bu dönemlerde belli eder beklentiler farklı bunları karşılayamazsa bugün idare eder yarın patlarsınız adamın da yapısı buysa tabi yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…