- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Olur da hayat bu ya, ayrılırsanız günahınıza girmek istemiyor olabilir.Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri görür bana böyle şeyler atma diyor (bundan önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Kızlar aldığım cevap beni tatmin etti ne yalan soyleyim çünkü dedi seni köpek gibi seviyorum ve sana en ufak bir zarar vermekten korkuyorum gozumden sakiniyorum ki bana bunu hissettirebiliyor misal bugun arabanin icindeydik opmeyecekmisin dedi opmiyecem dedim kapilari kilitledi opene kadar burdan disari cikamazsin dedi bu benim çok hoşuma gitti hani böyle şeylere ilgisi olmasa neden bu kadar ısrar etsinki
Bu olay gündüz yaşandı ben kendisiyle konuşmadan önce yaşandı yaniE tabi adama nedenini sorarsan öyle yapar. Cevabın tatmin etmesi önemli değil, hislerin tatmin etmesi önemli -ki o da sen sorup da adamın tavrını değiştirene kadar etmemiş- ama kararına bir şey diyemem elbette. Herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar.
Bu olay gündüz yaşandı ben kendisiyle konuşmadan önce yaşandı yani
Kızlar aldığım cevap beni tatmin etti ne yalan soyleyim çünkü dedi seni köpek gibi seviyorum ve sana en ufak bir zarar vermekten korkuyorum gozumden sakiniyorum ki bana bunu hissettirebiliyor misal bugun arabanin icindeydik opmeyecekmisin dedi opmiyecem dedim kapilari kilitledi opene kadar burdan disari cikamazsin dedi bu benim çok hoşuma gitti hani böyle şeylere ilgisi olmasa neden bu kadar ısrar etsinki
Hayir ya araba meselesini söylüyorum benDurduk yere bu lafları etti yani?
Hayir ya araba meselesini söylüyorum ben
Hayır savunma değil ama inanmak istiyorum galibabaktın burada gömüyoruz savunmaya geçtin sanırım adamı kıymete bindi. bir iki göstermelik davranışına tav olma derim ilgisiz erkekler bi anda öylece değişmiyor tonla konu var burada evlenince değişir sandım değişmedi diye.
Hayir ya araba meselesini söylüyorum ben
Hayır savunma değil ama inanmak istiyorum galiba
Yani ne diyeyim teşekkür ederimSen bilirsin, ilişkiyi yaşayacak sensin evlenecek sensin. Ben sana inşallah mutlu olursunuz canım der geçerim ama biraz da realist olmalısın. Çift terapistiyim ben, senin gibi gelen çiftler de oldu bana. Pozitif bir tablo çizmek isterdim ama maalesef durum çok sağlıklı değil yani; adam gay olmasa bile ileride cinsellik konusunda çeşitli problemler yaşarsınız. Süper performans bekleme, kendini hazırla şimdiden evleniyorsan da.
Yani ne diyeyim teşekkür ederim
Hayır savunma değil ama inanmak istiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?