Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

eee nasılsınız kızlar..
haftasonu nişan fotolarım ve nişan videomla geçti. çerçeveledim astım duvara opuyorumnanaktan
cumartesi akşamı 150 kg cuk salçalık domates geldi.:bbo:
annem yeni terapi aldı kalkamıyor.
babam yok,karşdmde babamla gidecek.
kaldımmı tek başıma. nasıl kalkarım altından-tatlicadiarzu-
dün sabah 10da kalktım. domatesler doğranacakya hiç kalkasım yok
neyse annemle kahvaltı ettik. onu tekrar yatırdım.doğru bahçeye..
bidonları yıkadım temizledim.oturdum aheste aheste doğruyorum.
"kolay gelsin" sesiyle zıpladım yerimden bi, korktum.kafamçokkarıştı
anaam.. kayınvalidemle nişanlım gelmiş.
hayırdır nerden çıktınız falan diyemeden kayınvalidem bıçağı kaptığı gibi başladı domates doğramaya. biyandanda konuşuyos falan ama hala şaşkınım. sora komşuda geldi. 3ümüz 2 saate kalmadan doğrayıp kaldırdık. saolsun ya bana kıyamamış ondan gelmiş.
annemde hasta, tek başıma yapmaya çalışıyorum die herşeyi üzülmüş.
inş hep böle destek oluruz birbirimize ya. çok sevindim dün.
bu hafta hem nişan hem asker yemeğine çıkıyoruz. buakşam bnm kuzendeyiz. yarın yenge,anneanne,teyze,bnm teyze derken pazarı yapıcaz bakalım. bütün hafta doluyuz yani.
tabi şimdiden giyim derdi tuttu beni.kaydirigubbakcemile3 çok rahat ve bi okadarda şık olabileceğim bişiler tercih etmek istiyorum...

nisanım hoşgeldin hayatım ... ne güzel yanında olmuşlar sana destek vermişler... maşallahh Alah bozmasın..

günaydın mileetttt... hihoyyyt

bebikcim Allak kawuştursun cnmm
nisancımmmm çok güzel ya kayınwalidenin dawranışı maşşallah Allah bozmasın

melonimm bizim aramızda 15 saatlik bi mesafe war ben samsun o antalya...
ama saolsun onlar geldiğinde yada ben gittiğimde hiç bi sorun yaşamadık çok şükür şimdiye kadar
ewlenincede böle dewam eder umarım, zaten ben pek içli dışlı olma taraftarı değilim ya birazcık mesafe olmalı arada, sonra istenmeyen sorunlar çıkabilio malesef:sinifsinif:

yeşilcim memleket nere??? samsun orta karar bugün, gece yağmur yağdıda serinledi ortalık

ohh allah topikteki kızlarımızın hanımlarımızın mutluluklarını artırsın daim etsin ... samsun benm aşkıım yaa ne kaa istersem o kaa uzak kalıyorum oralardan süperrr herkes gider mersine ben giderim tersine gibi olmuş senin ki:)

günaydın mileetttt... hihoyyyt

bebikcim Allak kawuştursun cnmm
nisancımmmm çok güzel ya kayınwalidenin dawranışı maşşallah Allah bozmasın

evet canım. hep bilirdim yardımsever düşünceli bi insan olduğunu ama bu şekilde habersiz gelmesi,davet beklemeden hemde, çok mutlu etti beni. allah devamını getirsin inş. hep böle anlaşmak nasip etsin. askerimde sağ salim görevini tamamlayıp gelsin:Saruboceq:

nisancım ne güzel rabbim muhabbetinizi hiç bozmasın inş.

amin canım. allah herkese nasip etsin inş.:Saruboceq:

nişanlımla bi öğle yemeği yedim geldim. her fırsatta benimle beraber olmaya gayret gösteriyor. elimden gelse her an yanında olucam diyo:asigim:

sen nereliydin cnm?? samsundamı oturudunuz zamanında :uhm:

amin nisancım aminnn Allah sağsalim yapıp dönmeyi nasip etsin inş:Saruboceq:
aşk böcükleri sizi:asigim:

ben samsuna gidip geldim okul zamanı .. arkadaslarım oralılardı. birde heves işte .. hep istedim oraya yerleşsem diye ama olmadı .. kayseriliyim hehe:)

istanbuldayım janım ben
ya bu sene buralar öle bkaçgün çok sıcak oldu diğerleri hep orta karadı we yağmurluydu, ama sıcak oldumuda baydı yaniikafamçokkarıştı
ben samsuna gidip geldim okul zamanı .. arkadaslarım oralılardı. birde heves işte .. hep istedim oraya yerleşsem diye ama olmadı .. kayseriliyim hehe:)

samsun çok güzeldir cnm ya gerçekten, gelipte beğenmeyen duymadım şimdiye kadar, herkes samsun deyince pek gelişmiş biyer die düşünmüo ama gördüklerinde wayyy dioalr yani kaydirigubbakcemile3 benim nişanlım samsuna ilk geldiğinde baya etkilenmşti, ki kendisi antalyalı olurkaydirigubbakcemile3
belki ilerde nasip olur cnm yerimseniben

kızım şükret ne ağlıyon. bizim aramızda 20 saat var. nişanlımın bu tarafa işi düşsede görüşsek die bakıoz valla.bazen aylar geçioooo

emmm:gitme: bizimmde 15 saat warrrrmafoldumben 3aydır görmüorum çok özledim Allahım nolur kawuşturrr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…