nisanım hoşgeldin hayatım ... ne güzel yanında olmuşlar sana destek vermişler... maşallahh Alah bozmasın..
günaydın mileetttt... hihoyyyt
bebikcim Allak kawuştursun cnmm
nisancımmmm çok güzel ya kayınwalidenin dawranışı maşşallah Allah bozmasın
nisancım ne güzel rabbim muhabbetinizi hiç bozmasın inş.
ohh allah topikteki kızlarımızın hanımlarımızın mutluluklarını artırsın daim etsin ... samsun benm aşkıım yaa ne kaa istersem o kaa uzak kalıyorum oralardansüperrr herkes gider mersine ben giderim tersine gibi olmuş senin ki:)
evet canım. hep bilirdim yardımsever düşünceli bi insan olduğunu ama bu şekilde habersiz gelmesi,davet beklemeden hemde, çok mutlu etti beni. allah devamını getirsin inş. hep böle anlaşmak nasip etsin.askerimde sağ salim görevini tamamlayıp gelsin:Saruboceq:
amin canım. allah herkese nasip etsin inş.:Saruboceq:
nişanlımla bi öğle yemeği yedim geldim. her fırsatta benimle beraber olmaya gayret gösteriyor. elimden gelse her an yanında olucam diyo:asigim:
yeşilcim memleket nere??? samsun orta karar bugün, gece yağmur yağdıda serinledi ortalık
ya bu sene buralar öle bkaçgün çok sıcak oldu diğerleri hep orta karadı we yağmurluydu, ama sıcak oldumuda baydı yaniikafamçokkarıştıistanbuldayım janım ben
ben samsuna gidip geldim okul zamanı .. arkadaslarım oralılardı. birde heves işte .. hep istedim oraya yerleşsem diye ama olmadı .. kayseriliyim hehe:)
günaydın kızlar.
dün aşkım köye gitti 1 hafta yok
nasıl dayancam bilmiyorum canım çok sıkılıo
evdede tek kalıyorum annem le babam tatilde
ağlamakdan helak oldum dün akşam,sonra teyzemın kızı geldide biraz sustum
bu 1 hafta hemen geçsin yoksa delircem senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?