allah sabır versin kızlar
ya bi kaderol vardı o nereye kayboldu :roflol:
müjde ten rengi çorabın nosunu bile bilmişti kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 genelkültür çalışıo o şimdi:roflol:
necminin ağzıda iyi laf yapıyo :roflol::mymeka:
ya resim eklemeyi öğrendi kendi resmimi eklicem dedi
ben yokken ekledi mi gördünüz mü?delikafadulden
yok nan ne resmi, bi gelinlik fotosu koydu onla idare edioz 3 gündür:mymeka:
ya bu sene buralar öle bkaçgün çok sıcak oldu diğerleri hep orta karadı we yağmurluydu, ama sıcak oldumuda baydı yaniikafamçokkarıştı
samsun çok güzeldir cnm ya gerçekten, gelipte beğenmeyen duymadım şimdiye kadar, herkes samsun deyince pek gelişmiş biyer die düşünmüo ama gördüklerinde wayyy dioalr yani kaydirigubbakcemile3 benim nişanlım samsuna ilk geldiğinde baya etkilenmşti, ki kendisi antalyalı olurkaydirigubbakcemile3
belki ilerde nasip olur cnm yerimseniben
nisanım hoşgeldin hayatım ... ne güzel yanında olmuşlar sana destek vermişler... maşallahh Alah bozmasın..
dünde ben öleyidm yaa acaip bi kaswet wardı üstümde hawadan sanırımm:bbo:anam bu gün bi baş ağrısı varki sormayın.
havadanmıdır nedir.-tatlicadiarzu-
emmm foto koymuş ama ben görmedim:1no2:
ben yokken koymuş fotoyu:mymeka:
bugün pek hayat yok, nişan telaşında herkes sanırım..
grace de yok. gerçekten çok güsel olacağına inanıyorum bende.opuyorumnanaktan
inş en güsel şekilde geçirir.
cuma günü bende samsun dayım yaşasın baya özlemişim zemuszemus teyzelerim kuzenler sahil rus pazarı
son 5 günnnnnn delikafadulden
canlarım kulaklarım çınladı mevzum geçmiş bak :kedi: seviyorum sizleri bitanelerim çok heyecanlıyım yarın bursadan misafirler geliyor... bugün temizlik vs.. işlerini hallettik... şuan heyecanndan ne yapacağımı bilmez haldeyim evde o odadan o odaya giriyorum çıkıyorum...
dünde ben öleyidm yaa acaip bi kaswet wardı üstümde hawadan sanırımm:bbo:
nezmandır hazrlanıoo wala gracekafamm inş herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan
amanın samsunamı gelionndelikafadulden nerde oturuo cnm teyzenlerrr??
:kedi: anam tam ismini hatılamıyorum ama çiftlik cad cok yakın hemen arkada sokağında yanılmıyorsam yürüyüşe cıkmıştık geçen gittiğimde bir baktım çiftlikdeyiz havalar nasıl tatlım oralarda elbise etek alsam miki yanıma uçuşurmuyum burası baya soğududa
walla perşembe elbisemi alacağım eve getireceğim artık...
yarın işyerine gidiyorum o çıktı bir de arada yarın işin yoksa işe gitmem gerekecek... :çok üzgünüm:
perşembeden itibaren benmkisi yıllk izne çıkıyor zaten... perşembe bursa dan misafirlermiz geliyor...herşey hazır çok şükür kızlarr dua edin neolur benm için süper bi gece olsun istiyorum:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?