Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ya bitane gösterdi şok oldum bu ne dedimm:1shok: göğüsler we alt kısım sadece birer kocaman çiçek okadar, iğrençtiiii :umursamaz:
neysem 1 tane fenteziğim bu olsun bari kaydirigubbakcemile3
kıskanırmı öle kuşum yaa gerçekten :uhm:

bak alcaklarım bunlardan

kuşum kırmızı olan gerçekten çok güzel çok hoş mutlaka al.
evet onları biliyrm görmüştüm iğrençler gerçekten.
off hemde nasıl kıskanıyr ya anlatamam. bunlarıda görse kıskancından yataklara düşer herhalde:)

napıyorsunuz bakimm?
fentezik geceliklerden takılıoz gracekafam sen naıosun??kaydirigubbakcemile3

amanınnn kaynanaya bak heleeedelikafadulden okadar yaniii işin zor wala kuşummm seninkaydirigubbakcemile3

maciggcim sen neeymissin ayyy onlar için benim cokk zayıflamam gerekiii üzülüyom ama

wuwww:1shok: kırmızı güzel...
ikinci de tam senin beğendiklerinden şeker güzel...
beğendim çok güzellerr pahalılar mı?

maciggcim sen neeymissin ayyy onlar için benim cokk zayıflamam gerekiii üzülüyom ama

yaw dme öle melonimm:kedi: bende şaşıom kendime çizgifilm karakterli boxer giyen ben bunlardan aldım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sevdim şahsen dusun bulunsun benm de olacak ama zayıflarsam:)benm de annem hevesli ööle takımlara falan .bendn ok:

ben didiom şimdii kalkkcam erken yine .. grace imin günlerini sayıyorum bende. öptüm kızlarıı hepp.. ne diyordunuz burda .. buldum tamam herks sevdiğini görsün rööyasında .. ii gecelerr:):):)

ben didiom şimdii kalkkcam erken yine .. grace imin günlerini sayıyorum bende. öptüm kızlarıı hepp.. ne diyordunuz burda .. buldum tamam herks sevdiğini görsün rööyasında .. ii gecelerr:):):)

sanada ii geceler cnmm kocişini gör rüyandaaaopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.
nasılsınız bakalım...yerimseniben
dün akşam nişanlımın amcasında yemekteydik.
kalabalık olunca kadın erkek ayrı oturduk.
oh dedim rahatım.ye ye die zorlayamıcak nişanlım diyorum içimden.naniknanik
yemeğe başladık,aman yarabbi kayınvalidem ne kadarcık yedin şunuda ye bunu da ye derken şişirdi benikaydirigubbakcemile3
yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. sen oğlundanda beter çıktın dedim. gülmekten öldüksırnaşık şey
ailecek bi balkon sefası yaptık. kahvelerimizi içtik. sora nişanlım beni eve bıraktı. bi yarım saat bizde oturduk gitti.
güzel biakşam geçirdik. bu akşamda teyzesindeyiz. bu akşam daha renkli geçecek gibi...:1hug:
ama ben her askerlik kelimesinde tutulup kalıyorum.konuşamıyorum.konuşursam ağlıyorummafoldumben

kızlar sonunda mutlu sona ulaştık. karşdm üniv yerleştirmesi oldu.
hemşireliği kazandı:lepi:
hemde en yakın arkşıda aynı ünivde fen bilgisi öğrtmenliği kazanmış. ikiside sevinçten uçuyoosositososito:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…