bende eskiden giyerdim öyle çiçekli böcekli çamaşırlar. düşük bel kot modası çıktı aldım.
annemde dedi çamaşırın gözüküyor bu çamaşırla giydirmem o zamn da liseye gidiyrm daha.
anne dedim hayatta başka bişey giymem zorlama giyersin giymem di derken çamaşırcıya götürdü ve dantelli çamaşır takımı aldı.
nasıl kızmıştım giymem ben bunları çok çirkin die sonra giymek zorunda kaldım çünkü çamaşırımın hoş durmadığının bende farkındaydım. o günden beri hep dantelli giyiyrm string fln çok rahat memnunum. ama tanga giymemiştim artık aldım giyermiyim giymezmiyim bilmem ama içimde kalmasın.
:)
çöven otu varmış birde eskiden kullanılıyormuş annem kullanmış öyle gürki maşşallah saçları bana da diyordu ama ilgilenmedim.
banada kuaför duru şampuan dedi zaten ve ipek limonlu olanı kullan dedi.
ben hep avon kullandım son 2 aydır almıyrm bıraktım 3 yıl avon kullandım sürekli hiç memnun kalmadım ne şampuanları güzel ne de makyaj malzemeleri artık parfümerilerden alıcam
iyiyim cnm takılıyorum buralarda ben öle çamaşırları almayada utanırım giymeyede hiç almadım şimdiye kadar :kedi::kedi::kedi:
işte eylülde alıcağımda böyleydi fikir verin bi alımmı almayım mı çok mu açık
gözüme açık gözüktü biraz şimdi gündüz vakti böle değildi sanki:)
string rahatmı kuzum yaa?? onun arkası hiç yok gibi demi ip böle??
fıstığım aynen benim kuaförüm kendide ipek kullanıo çıktığından beri, gelen müşterilerinede söler hep ipek alın die, bide duru dio yeni yeni. avon bende kullandım ama bitince bidaha almadım, şuan elidor ışıldayan parlaklık war, ama bitince hobby ısırgan otlu şampuan aldım onu kullancam..
bende ilk defa aldım kuzum yaa, teyzem almıştı geçenlerde çeyizime hediye die, ama ilk defa kendime aldım ayy bi kızardımki anlatamam ama tezgahtar kız çk rahat gösterio falan, yaa başka müşterilerde wardı öle şeyler alıolardıki yani ozaman rahatladım biraz kaydirigubbakcemile3 biz çok utangaç gacılarız wala millet çok rahat :kedi:
alabiliyosun en azından ben bakmaya bile çekiniyorum ayıp bişeymiş gibi deil ama huyum kurusun çok çekingenim benyaa her konuda fazlasıyla
zeynocum benim bugün aldıklarımın ikiside siyah, ya nebilim siyah çok hoş duruodu öle aldım, bence hangisini bğeniosun onu al.bide yine alıcaz zaten onlarıda mor tonlarında falan düşünüorum ben...
ben aldırmadm nişanda kuzum yaa öle utandımki lafı açıldığnda bile rengim gidiodu, yok yok sonra dedim, bide sen ayrı almıştın sanırım, benim o şansımda yoktu sürü halindeeydik kaydırıgubbakcemile3
gizli biyere sakla cnm derinlere kimse bulamasınkaydirigubbakcemile2:kedi:sağol magicim alım bari.
bende beğendim hoş gözüktü gözüme ama sonra açıkmı acaba dedim.
ama doğru söylüyorsun dışarda giymecem ya bende.
siyah alım kuşum demi ben siyah seviyrm ama gecelikte siyah.
ayyy birde benim kayınvaldem çok meraklı kadın kesin karıştırır dolaplarımı bunları bulursaa kaydirigubbakcemile3
kesin evi yerleştirirken karıştırır
sağol magicim alım bari.
bende beğendim hoş gözüktü gözüme ama sonra açıkmı acaba dedim.
ama doğru söylüyorsun dışarda giymecem ya bende.
siyah alım kuşum demi ben siyah seviyrm ama gecelikte siyah.
ayyy birde benim kayınvaldem çok meraklı kadın kesin karıştırır dolaplarımı bunları bulursaa kaydirigubbakcemile3
kesin evi yerleştirirken karıştırır
kuşum fentezik olan 20tl, diğeri 30.. ikiside nbb marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?