- Konu Sahibi BenJademin
-
benim ilk ameliyatim guzelim ben yaliniz gittim annemin bile haberi sonradan oldu oyleden sonra tanidiklar geldi beni ziyarete ama tek olmam bana cok iyi gelmisti hic kimseye naz yapmadan giredim oldum ve ciktim ben bile anlamadim nasil bu kadar cabuk gelisti her sey sana korkacak zaman birakmiyolar ki hemsireler doktorlar her sey su gibi akip gidiyo ve kendini gercekten prenses gibi hissediyosun o gun senin gunun oluyo insallah her sey gonlunce olur ve seninle paylasiriz burda mutlulugunu optumzemuszemus aklina ne gelirse sorabilirsin hic cekinmeden cnm
Ay cok tsk ederim cnm ya, amai buyuk cesaret kiz yanliz gitmek. Canin sikilmadi mi ameliyattan sonra yanliz basina 1 hafta otel odalarinda? Bende naz yapmak icin degilde, cnm sikilmasin diye yanima birini istiyorum. Bakalim napcagiz:)
Arkadaslar, sizce Yakup Bey uzun burun uclarini yine uzun birakiyormu?? simdiye kadar gördügünüz Yakup Avsar burunlari sizce nasil?
Arkadaslar, sizce Yakup Bey uzun burun uclarini yine uzun birakiyormu?? simdiye kadar gördügünüz Yakup Avsar burunlari sizce nasil?
cnm bnm ben yakup avşarın yaptıgı burunları çok begenmiyorumm ama içine siniyorsa yaptır tabii.buurun boyunu dedigin gibi kısaltmıyor bendece..şahsen istanbulda olsam yakup avşarı düşünmezdim bena.s.
kimde yaptirirdin canim istanbulda olsaydin? ben sirf yaptirirsam bu doktorda yaptiririm diye bu yola cikmisdim...sirf ona güveniyorum nedense....yeniden doktor aramak cok yorucu ama sonuc iyi olmazsa diyede düsünüyorum...acaba kime daha burun ameliyati olabilirim türkiyede bilmiyorum ki?
ben burun ameliyatı olsam kesinlikle yakup beyi tercih ederim,bir kerede ömürlük burun yapıyor,komplikasyonsuz vede çok muntazam yapıyor,benim arkadaşım oldu kendine benim bile yaptırasım geldi,tasarımdan daha güzel burunlar yapıyor,çok örneği var ama benim en iyi bilip yakından incelediğim masummasal var,onun burnuna bayılıyorum)kendisinede tabi) :)) merak edenler facebooktan masummasal diye girip baksın
haklisiniz artik teredüt etmek yok direk Dr Beyle görsümek var... sagolun kizlar siz olmasaydiniz belki hic bi zaman cezaret edemezdim bu adimi atmaya... ..
Kısmetse nezaman görüşüceksin yakup beyle ben 6 ayım dolmasını bekliyorum kovalıcak yoksa benii gelme artık diyeee :)))))
umarım düzelir pink hiç gerek kalmaz arkadaşam
bende bir kbb doktoruna bide plastik cerrahdan ikisindende fikir alıcam bakalım ne diyecekler sizinile paylaşırım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?