Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

Ay cok tsk ederim cnm ya, amai buyuk cesaret kiz yanliz gitmek. Canin sikilmadi mi ameliyattan sonra yanliz basina 1 hafta otel odalarinda? Bende naz yapmak icin degilde, cnm sikilmasin diye yanima birini istiyorum. Bakalim napcagiz:)

Ay cok tsk ederim cnm ya, amai buyuk cesaret kiz yanliz gitmek. Canin sikilmadi mi ameliyattan sonra yanliz basina 1 hafta otel odalarinda? Bende naz yapmak icin degilde, cnm sikilmasin diye yanima birini istiyorum. Bakalim napcagiz:)

ben ameliyattan sonra hic yalniz kalamadim ki eyer mumkunse diyorum ameliayt sabahi tek git ama ille de gelen olursa iyi ben tek gittiyimde hic kokrmadim nasil desem zaten zamanin olmaz korkmaya kendine de goreceksin ve yalansa bana soylersin sonrasindan cnm

Son düzenleme:
Arkadaslar, sizce Yakup Bey uzun burun uclarini yine uzun birakiyormu?? simdiye kadar gördügünüz Yakup Avsar burunlari sizce nasil?

cnm bnm ben yakup avşarın yaptıgı burunları çok begenmiyorumm ama içine siniyorsa yaptır tabii.buurun boyunu dedigin gibi kısaltmıyor bendece..şahsen istanbulda olsam yakup avşarı düşünmezdim bena.s.

Arkadaslar, sizce Yakup Bey uzun burun uclarini yine uzun birakiyormu?? simdiye kadar gördügünüz Yakup Avsar burunlari sizce nasil?

Canım yakup bey uzun bırakıyor diye birşey yokk sadece tasarım yaparken ne istediini belirtirsen ve tamam yapıcam derse yapıyor ben revizyon olursam konuştum dedim ucunu kısaltın ve hafif kaldırın şeklinde ama resim çekip tasarlamadık çünkü benim daha 5 ay oldu ilk ameliyatım ok dediğin şeyi yapıyor süpriz bi burun çıkarmıyor sana ama iyice belirt

kimde yaptirirdin canim istanbulda olsaydin? ben sirf yaptirirsam bu doktorda yaptiririm diye bu yola cikmisdim...sirf ona güveniyorum nedense....yeniden doktor aramak cok yorucu ama sonuc iyi olmazsa diyede düsünüyorum...acaba kime daha burun ameliyati olabilirim türkiyede bilmiyorum ki?

Son düzenleme:

filizcigim sirf ona guveniyorum demissin nedense ya nedenleri burda saymakla bitmez canim benim ya turkiyede doktor cok sende hakli sin insanin kafasi karisiyo karar vermek cok zor ve boyle yazmk\akla olmaz bi yerden baslaman lazim yuz yuze gorusmek en saglikli cozum bir kac doktor sec ve onlarla gorus derim ben her sey gonlunce olsunkaydirigubbakcemile5

ben burun ameliyatı olsam kesinlikle yakup beyi tercih ederim,bir kerede ömürlük burun yapıyor,komplikasyonsuz vede çok muntazam yapıyor,benim arkadaşım oldu kendine benim bile yaptırasım geldi,tasarımdan daha güzel burunlar yapıyor,çok örneği var ama benim en iyi bilip yakından incelediğim masummasal var,onun burnuna bayılıyorum)kendisinede tabi) :)) merak edenler facebooktan masummasal diye girip baksın

evet bence de masummasal ın da çok güzel burnu,ama cance nın burnuna benzettim biraz tabi bu kökü anlamda değil çok güzel ikisininde burunları olsun benimde benzese keske onlara burunlarım çok güzeller yaaa

haklisiniz artik teredüt etmek yok direk Dr Beyle görsümek var... sagolun kizlar siz olmasaydiniz belki hic bi zaman cezaret edemezdim bu adimi atmaya... ..

Sayende çooook merak ettiğim masummasalı gördüm :)))))) ya revizyon olursam gerçekten burnumu tekkk güvenerek emanet edeceğim yakup avşardır çokkkkkkkkkkkkk pişmanım ilk ona olmadıım için belirttiğin herşeyede katılıyorumm

haklisiniz artik teredüt etmek yok direk Dr Beyle görsümek var... sagolun kizlar siz olmasaydiniz belki hic bi zaman cezaret edemezdim bu adimi atmaya... ..

Kısmetse nezaman görüşüceksin yakup beyle ben 6 ayım dolmasını bekliyorum kovalıcak yoksa benii gelme artık diyeee :)))))

Yakup beyi seçme sebebimide söliyim neden pişman olduğumuda Yakup bey gerçekten ameliyattan sonra ömürlük burun yapıyor çok nazik çalışıyor kendi ürettiiği aparatlarla :)) vee şunu hiç duymadım hastalarından burnumm çöktü, burnum düştüü, kemer kaldı, sağdan ayrı soldan ayrı gözüküyor, bi çıkıntım var bunların hiiiiiç birini duymadım ve benim içim muntazam sağlıklı sağlam ve eşit bir burun önemliii şuan sapıttı şişlerim dengesizlikler var ama tabii beklicem düzelmezse yakuppp yolcusuyum umarım gerek kalmaz çünkü şuan hiiiç hazır değilim ameliyata

Bence yakup beyi seçersen şuna emin ol eşit sağlam güvenilir bi burnun olacak gerçekten ben çok pişmanım ilk ameliyatımı yapsaydı eminim gayet eşitt bi burnm olacaktı bence git görüş beğenmezsende tasarımı şu şöle bu böyle olabilirmi idyede belirt burnu havada bi doktor değill sen karışma diyende biri değil

umarım düzelir pink hiç gerek kalmaz arkadaşam

İnşallah valla hazır değilim düşünmek bile istemesemde bazeenn araştırmaya ister istemez devam ediyorum görüşeceğim bi kbb doktoru var ondanda bi yorum almak istiyorum bakim o ne dicek ona göree artık

bende bir kbb doktoruna bide plastik cerrahdan ikisindende fikir alıcam bakalım ne diyecekler sizinile paylaşırım tatlım

bende bir kbb doktoruna bide plastik cerrahdan ikisindende fikir alıcam bakalım ne diyecekler sizinile paylaşırım tatlım

Ya politik yaklaşanlarda oluo her 2 si falan diyenlerde her 2 sinide bulmak zor genelde estetik cerrahlar tek çalışıo kbb lardanda tek çalışanlar var çoban salatası oldum yaniii :))) kime inancan ne doğru ne yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…