- Konu Sahibi BenJademin
-
Ya politik yaklaşanlarda oluo her 2 si falan diyenlerde her 2 sinide bulmak zor genelde estetik cerrahlar tek çalışıo kbb lardanda tek çalışanlar var çoban salatası oldum yaniii :))) kime inancan ne doğru ne yanlış
off kuzucukk valal doktor secmek çok zorrrrr özellikle güvenmekkkkk aklında son ana kdr soru işareti oluyor herzaman olmadan kesin bşy diyemiyorsunn malesef... keşke takma burunlar olsa şeçip begenip takılsa protezler gibikaydirigubbakcemile3töbe töbeeeekaydirigubbakcemile3
hehehe dimi ya kalıcı makyaj misaliii kalıcı burunlar olsa 4 ay tak sonra deiştirrr zemuszemus
ahahahaah allahımmm iicee sıyırdık hadi hayırlısı olsunnn :lepi:
ya valla şaka biyana ben estetik olmadan önce sanardımki her estetik olan kişinin burnu mükemmel oluyor sorunsuz oluyorrrr...ama malesef öle olmazmışşşş kötü olunca gizlenecek biyerdede deilkiii inşşş herkeisn sorunsuz olur cidden üzülüyorum sonuctan memnun olmayanlar için zor bi durumboshayallersmile
ben beklemek istemiyorum ama pink7 ama ama mecburum beklemeyede değilmi?zaman su gibi akıversede bi 5 ay daha geçse hemen ah ah
yakup avşarın yaptığı bir burunu gördüysen hepsini görmüş olursun. EVT KIZ COK HAKLI SIN HEPSI DE COK GUZEL HIC HATA TANIMIYO DOKTORUM BIR NUMARA KENDISI VALLAHI HER KEZE TAVSIYE EDERIM CANDAN SONRADAN UZULMEMEMEK ADINA GIDIP MUTLULUGUNU TAM YASASINLAR
yakup avşarın yaptığı bir burunu gördüysen hepsini görmüş olursun. EVT KIZ COK HAKLI SIN HEPSI DE COK GUZEL HIC HATA TANIMIYO DOKTORUM BIR NUMARA KENDISI VALLAHI HER KEZE TAVSIYE EDERIM CANDAN SONRADAN UZULMEMEMEK ADINA GIDIP MUTLULUGUNU TAM YASASINLAR
ben aslında daha çok hepsi birbirine benziyor demek istedim bir burun ve başka burun arasında fazla bir fark yok. bence bir çok kişi yakup avşara ameliyat olmadanda mutluluğu yaşıyor. her yüze farklı burunla yapabilen doktorlar benim için asıl bir numara doktorlar. bu konuda bana katılan kişilerde vardır eminim ama işte kimse dile getirmez. saygılar
ben aslında daha çok hepsi birbirine benziyor demek istedim bir burun ve başka burun arasında fazla bir fark yok. bence bir çok kişi yakup avşara ameliyat olmadanda mutluluğu yaşıyor. her yüze farklı burunla yapabilen doktorlar benim için asıl bir numara doktorlar. bu konuda bana katılan kişilerde vardır eminim ama işte kimse dile getirmez. saygılar
benim burnum ne masumasala benzioy ne lugesya ya ne ledi scehri ye vallahi ustelik kendin seceme sansin da var soylebilirisin burnum soyle olsun ve ya boyle olsun ustelik isteyen isteyene yaptirmakta ise inanilmaz serbes ama burunlar MUHTESEM bir kere o deisik burunlari yapan doktorlar da var ama cok ozur dilerim YAKUP AVSAR baska bir sey ona saygilarim sonsuz ....
benim burnum ne masumasala benzioy ne lugesya ya ne ledi scehri ye vallahi ustelik kendin seceme sansin da var soylebilirisin burnum soyle olsun ve ya boyle olsun ustelik isteyen isteyene yaptirmakta ise inanilmaz serbes ama burunlar MUHTESEM bir kere o deisik burunlari yapan doktorlar da var ama cok ozur dilerim YAKUP AVSAR baska bir sey ona saygilarim sonsuz ....
gerçekci olmam gerekiyorsa burda paso yakup avşarı bir numara gibi göstermeniz hiç hoş değil çünkü kendisi kesinlikle mucizeler yaratmıyor. yaptığı burunları muhteşem diye adlandırmak artık nekadar doğru bilemem. bir çok doktor çok güzel burunlar yapıyor ve kimse gelip her yazdığında aaa çok muhteşem süper harika bir numara demiyor mutlu olan herkes oysa yazabilir ve siz mutluysanız buna sevindim ama yakup avşarın muhteşem burun yaptığı fazlasıyla abartılmış. bu söylediklerim sizi kızdırabilir ama herkes aynı fikirde olmak zorunda değil size hak verenler vardır banada hak verenler vardır.
Sen kime yaptrimisdin burnun cnm? ve ameliyatdan neden memnun degilsin? resimlerin albümünde yok galiba görebilme sansimiz varmi cnm? LÜTFEN
kizlar dun doktor yakup beyden fiyat aldim ilk ameliyat icin 9500 tl bilginiz olsun revizyonda fiyat yukseliyor sanirim.
gerçekci olmam gerekiyorsa burda paso yakup avşarı bir numara gibi göstermeniz hiç hoş değil çünkü kendisi kesinlikle mucizeler yaratmıyor. yaptığı burunları muhteşem diye adlandırmak artık nekadar doğru bilemem. bir çok doktor çok güzel burunlar yapıyor ve kimse gelip her yazdığında aaa çok muhteşem süper harika bir numara demiyor mutlu olan herkes oysa yazabilir ve siz mutluysanız buna sevindim ama yakup avşarın muhteşem burun yaptığı fazlasıyla abartılmış. bu söylediklerim sizi kızdırabilir ama herkes aynı fikirde olmak zorunda değil size hak verenler vardır banada hak verenler vardır.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumben simdi benim burnum cirkin mi diyuosun yapma kiz aglayacammmopuyorumnanaktan opuyorum seni tabi ki her kez beyenecek diye bir ey yok ama ben cok beyendim bu da en onemlisi cunku benim yuuzmde duracak omur boyunca hocamin muhtesem olduguna dunya karar vermis e sen vermesen de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?