Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

off kuzucukk valal doktor secmek çok zorrrrr özellikle güvenmekkkkk aklında son ana kdr soru işareti oluyor herzaman olmadan kesin bşy diyemiyorsunn malesef... keşke takma burunlar olsa şeçip begenip takılsa protezler gibikaydirigubbakcemile3töbe töbeeeekaydirigubbakcemile3

hehehe dimi ya kalıcı makyaj misaliii kalıcı burunlar olsa 4 ay tak sonra deiştirrr zemuszemus

hehehe dimi ya kalıcı makyaj misaliii kalıcı burunlar olsa 4 ay tak sonra deiştirrr zemuszemus

ooooooo valla o daha güzel ben bi kavisli takardım bi düz bi burun ucu kalkıkkk bi normal:)koleksiyonum olurdu eminim kaydirigubbakcemile3

ahahahaah allahımmm iicee sıyırdık hadi hayırlısı olsunnn :lepi:

ya valla şaka biyana ben estetik olmadan önce sanardımki her estetik olan kişinin burnu mükemmel oluyor sorunsuz oluyorrrr...ama malesef öle olmazmışşşş kötü olunca gizlenecek biyerdede deilkiii inşşş herkeisn sorunsuz olur cidden üzülüyorum sonuctan memnun olmayanlar için zor bi durumboshayallersmile

Aynı şeyi bende düşünüyordum neyseki öyle böyle zamanı atlatıos 1 senede anlarız hata varmı yokmu :çok üzgünüm:

ben beklemek istemiyorum ama pink7 ama ama mecburum beklemeyede değilmi?zaman su gibi akıversede bi 5 ay daha geçse hemen ah ah

kıslar hemen gecer zaman vallaaaa ama cidden 1 sene içinde çok değişiyor burun 1 senenin sonuna kdr bekleyin derim başka bi işlem için:)

Son düzenleme:

Sen kime yaptrimisdin burnun cnm? ve ameliyatdan neden memnun degilsin? resimlerin albümünde yok galiba görebilme sansimiz varmi cnm? LÜTFEN

ben izmir de yaptırmıştım canım cem karas adı.benim burnumda şişlik ödem kaldı geçmiyor inmiyor çok kötü görünüyor burnum. resim koymadım henüz daha sonra koyacağım.

Son düzenleme:
@cance: burnun güzel canim...bence karakteristik bi burun olmus...misal simdiki burnun eski burnunun kücülmüs, kemigi düzeltilmis, düzgünlestirilmis versionu.. yani bambaska bi burun gibi degil... dogal yani... bence basarili... Insallah herkesde basarili bi burun yapiyordur doktor bey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…