- Konu Sahibi BenJademin
-
Ameliyattan sonra dediğim 4 ayım doldu kontrole gittim doktorlarıma kanama olma sebebide burnumun içinde kapalı teknik oldum için kesikler şişti ödem oldu ödemlerimde zor geçiyor hatta sağ burun içimde kocaman şişlik var hala geçmedi bekliyorum insin diye kanama sebebi kılcal damarlarım çatlamış birde kulak çubuğuyla temizleyip merhem yapıodum ama sadece ucuna yap diye uyarılmadıım içinde zamanla kanama oluştu çok şükürr durdu yakup bey saolsunn sadece ucuna sürüceksin ileri götürme sakın dedi bi çok şeyi yakup bey uyardı beni hee birdee sölemeden edemicem yeditepe hastanesinde yavuz selim pata kbb uzmanı allah razı olsun 3 merhem önerdide onla nefes alabiliyorum :) burnum tıkanıyo çünkü
melide selam ben de görmek istiyorum resimleri bir de senin ilk ameliyatın mı olacak ?
merhaba tweety, ekledim seni bakabilirsin:)
evet benim ilk ameliyatim, senin resimlerede baktim bu arada yeni mi oldun sen sisin inmemis sanki daha ama guzel duz bir burun begendim:)
yaa nasıl iş yapıyorlar anlamıyorumm.. pinkcim ödem olur ama hala tek taraflı şişlik olması normalmiymiş sordun mu bunu doktorlarına. çünkü benim bir arkadaşım bunda 4 yıl önce onur erole ameliyat oluyor.evet burnu çok güzel ucu bitişi fakat onun sol tarafın da dışarıdanda görünebilecek bir şişlik kalıyor.bunu üstüne onur bey diyor ki masaj yap sürekli zamanla geçecek.
melidecim benim ki son derece başarısız bir operasyon. ben nefes alamıyorum birde tüm destek kıkırdakları çıkarmış doktorum.5 yıl önce ameliyat oldum ben tekrar düşünüyorum :)
melidecim benim ki son derece başarısız bir operasyon. ben nefes alamıyorum birde tüm destek kıkırdakları çıkarmış doktorum.5 yıl önce ameliyat oldum ben tekrar düşünüyorum :)
Bende anlamadim valla, bir nevi komplikasyon mu oluyor bu? benimde sag taraftan nefes alma problemim var onu da acicak yakup bey.
Arkadaslar odem olmasi normal birsey mi, herkeste olur mu?
Ay cnm ya gecmis olsun, duzelir insallah. Sen kime olmustun?
vaaaaavvvvvv harika bir tasarım bayıldımmmm:))
tsk ederim cnm, bakalim onden nasil goruncek??
benim onden suan baktigim zaman fazla kotu durmuyor insallah cok fazla sis olmaz
arkadaşlar bir sorum olacaktı size yeni konu nasıl açabiliyoruz ? ben beceremedimm. malum yaz geliyor selülit tedavisi ile ilgili bir konu açmak istiyorumm..
canım o konuyu buraya açmıycan dimii uyarı alabilirsin selülitle burun ne alaka diye :) yeni konu açmaya gelincede nerede konuyu açmak istiyorsan forumda yukarda solda yeni konu butonu var ona tıkla başlığını atıyosun içeriğini yazıyosun onaylıyosun :)
Bende anlamadim valla, bir nevi komplikasyon mu oluyor bu? benimde sag taraftan nefes alma problemim var onu da acicak yakup bey.
Arkadaslar odem olmasi normal birsey mi, herkeste olur mu?
ben de bakabilir miyim resmine melide?
melidecim ben 10 gun kaldim istanbulda 7 ci gun atelin cikar ve erketsi gun eivnde donrebilirsin oteli klinik aracigiliyla ayarladik levent otel cok guzel temiz tek kisi 70 iki kisi 100 tl odem olmasi cok normal ne de olsa islem goruyo burun guzelim olmamasi garip olur zaten ikinic gunden sonra yuz siser 4 gunden itibaren de hizla iylesirsin sen bile inanmasin soramak istedyin ne varsa gonul rahatliyla sor doktorumu anlatmak bana gurur veriyo o benim hayatimi deistiren saygin insan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim ilk ameliyatim guzelim ben yaliniz gittim annemin bile haberi sonradan oldu oyleden sonra tanidiklar geldi beni ziyarete ama tek olmam bana cok iyi gelmisti hic kimseye naz yapmadan giredim oldum ve ciktim ben bile anlamadim nasil bu kadar cabuk gelisti her sey sana korkacak zaman birakmiyolar ki hemsireler doktorlar her sey su gibi akip gidiyo ve kendini gercekten prenses gibi hissediyosun o gun senin gunun oluyo insallah her sey gonlunce olur ve seninle paylasiriz burda mutlulugunu optumzemuszemus aklina ne gelirse sorabilirsin hic cekinmeden cnmCance, ne mutlu sana guzel bir sekilde atlattin. Darisi bana cnm.
Senin ilk ameliyatindi degil mi?
Istanbula yanliz mi gittin? Benim belki kiz kardesimin benlen gelme durumu var ama o benimlen o kadar uzun kalamazBenim herzaman gittigim bir otel var taksimde o da cok temiz ve guzel fiyati ayni senin dedigin gibi hemen hemen 2 kisi 80 tl'den kalmistik en son.
Sorulcak cok soru var cancecim aklima geldikce seni rahasiz etcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?