- Konu Sahibi BenJademin
-
@cance: burnun güzel canim...bence karakteristik bi burun olmus...misal simdiki burnun eski burnunun kücülmüs, kemigi düzeltilmis, düzgünlestirilmis versionu.. yani bambaska bi burun gibi degil... dogal yani... bence basarili... Insallah herkesde basarili bi burun yapiyordur doktor bey...
Canım arkadaş talebi gönderdim kabul edip profilimden bakabilirsin
ooooooo valla o daha güzel ben bi kavisli takardım bi düz bi burun ucu kalkıkkk bi normal:)koleksiyonum olurdu eminim kaydirigubbakcemile3
Yakup Bey'in yaptığı burunlar güzel hoş ama çok para yaa bide hep yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız yaptırıyo Türkiyede yaşayan ve Yakup Bey'in hastası olan birine hiç rastlamadım nedense.
Yakup Bey'in yaptığı burunlar güzel hoş ama çok para yaa bide hep yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız yaptırıyo Türkiyede yaşayan ve Yakup Bey'in hastası olan birine hiç rastlamadım nedense.
ben aslında daha çok hepsi birbirine benziyor demek istedim bir burun ve başka burun arasında fazla bir fark yok. bence bir çok kişi yakup avşara ameliyat olmadanda mutluluğu yaşıyor. her yüze farklı burunla yapabilen doktorlar benim için asıl bir numara doktorlar. bu konuda bana katılan kişilerde vardır eminim ama işte kimse dile getirmez. saygılar
ben dile getiriyorum sana katiliyorum:) bencede her yüze farkli burun yapabilen doktor süphesiz en iyi doktordur
aynen sana katiliyorum...nedeni ise fatih beyle yakup beyin ozellikle YURTDISINDA boy boy habire reklamlarinin cikmasi...fiyati cok pahali ya sirf isimede para vermemek gerek diye düsünüyorum bende resim yolladim tasarim sanki kaba taslak yapilmisdi ve ben begenmedim...klava:
ewet fiyatlar astronomık bnm neredeyse 10 ay olcak amılyt olalı kendı doktoruma olmadan once yakup beyden fıyat almıstım ozaman 5 bındı ındrım dahıl deıl kı oyle bır obsiyonda vardı sımdı ındrım yapmıyormus dılek hanım kuzenım olmak ıstıor kendısıne eger olursa ondan baskasına olmayacakmıs kendısı almanyada ondan baskasını arastrmıyor bıle orda yakup avsar cok populermıs ıranlı komsuları gelıp yaptrmıs almayadan ole ole duymuslar onlarda ve acıkcasını solemek gerekrse hıc bır hastadan memnun olmadgna daır tek bırsey duymadım burun boylaryla oynamıyor evet ama muazzam sımetrık karakterıstık burunlar yapıyor herkesın yuzune gore yapıyor bırkere ayrıcada burun dusmesı yahut kemık cıkması yada nefes sorunu gıbı prblem yasayanda olmadı takıbımce bnde muaynanesıne gttgımde 2 bey bır bayan gormustum atelı alınmıs ınanlmaz derece kusuruszdu burunlar işte fiyatlarda bırden arttı cok populer oldu kendısı ama bır kısıde cıkıp bnım burnumu guzel yapmadı dıyemez ayrıca pink 5 yada 6 ay deıl en az 1 yıl gecmesı gerekıyormus revızyon yapması ıcın 2 yıl olsa cok daha ıyıymıs bılmıyorum sordunmu kendısıne ama 1 yıldan evel revızyon yapmıyormus
ben dile getiriyorum sana katiliyorum:) bencede her yüze farkli burun yapabilen doktor süphesiz en iyi doktordur
kiz aceliyam o alintiyi ben yazmadim guzelim ya,laylaylom diye bir arkadas yazdi banl kendisi hala sanirim ben ona cevap vermisitim sonradan ve ismim orda bulunuyodu .Simdi guzelim madem icine sinmiyo doktorum sakin haa yaptirma dktrolar o kadar cok ki uffff sen doktor iste ,bi de tasarim isi o kadar kolay deil emailee haledileecek bir sorun deil yanina gideceksin ve soyleyeceksin ben boyle istiyorum paray veriyosun duduyu calan da sen olacaksin canimmmzemuszemus ama yine diyorum madem hosuna gitmiyo baska doktorlarin kapisini calmak kaliyo
aynen sana katiliyorum...nedeni ise fatih beyle yakup beyin ozellikle YURTDISINDA boy boy habire reklamlarinin cikmasi...fiyati cok pahali ya sirf isimede para vermemek gerek diye düsünüyorum bende resim yolladim tasarim sanki kaba taslak yapilmisdi ve ben begenmedim...klava:
merhaba arkadaslar bende maeliyat olucam size bir seyd anismak istiyorum ameliyattan sonra cilt sorunu yasayan oldumu aranizda? bir interbnet sitesinde okudum cilt dgeisiyormus hatta cilt bakiim istiyormus bazi doktorlar ben ergenlikte bile yuzumde sivilce gormedim beni biraz korkuttu bu durum geciciyse neyse ama umarim kalici degildir :)
kizlar birde bir gun hastanede kalisimiz var ertesi gun eve doindugumde yataktami kalicaz yoksa normal yasama devam edebiliyormuyuz morluklar kac gun devam ediyor soruyorum cunku ben yurtdisindan izinli gelicem ona gore sure ayarlamaya calisiyorum lutfen yardim edin bana .
cok tesekkurler arkadaslar.
hangi kanalda o reklemlar dora kliniyin cikiyo ikide bir dogru da estenin hic birtanesine raslayamadim zevkle gurur duyarak izlerdim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?