Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

Tsk ederim cnm, ozelden yazamiyorum yeterli puan yok

Tasarimi dr yakup avsar yapti, insallah ameliyatimida ona olcam mayis veya haziran gibi.

Nasil buldun?

Tasarimi dr yakup avsar yapti, insallah ameliyatimida ona olcam mayis veya haziran gibi.

Nasil buldun?

Canım tahmin ettimde yanlış bişi yazmıyım diye demedim yaaaaa yakup bey in gerçekten hastası olmadıma pişmanımmm burnum şuan kötü olmasada keşke ondan son dakka vazgeçmeseydimmm neysee bi aksilik yaşarsamki umarım yaşamam yakup bey e revizyon olucam

Canım beğendimde senin beğenmen önemli baakk burda kavis demeyip kavisim olsaydı burun doğal yapın deyip acaba dahamı kalkık isteseydim diyen çok ark var ona göre iyice içine sinsin ne yazıkki sonradan bunlar insana ççilee geliyorr ki yakup bey hep derim tasarımın aynısını çıkaran bilg ve koca ekranda ameliyatta çalışan tek insan sırff hastasını memnun etmek adınaa 2 bil açık çalışıyor :)

Tsk ederim cnm, bosver cnm cok fazla takilma her serde bir hayir vardir derder ya demek ki senin hakkinda da boylesi hayirliymis. Belki bir zaman gectiktin sonra hic gerek bile duymicaksin revisyona.

Ben ve cevremdekilerde cok begendi tasarimi, benim onden baktigin zaman burnum cokta kotu gorunmuyor sadece profil berbat:)

Ben zaten tasarimi gordugum an duygulandim wooowww dedim ya bu kadar mi olur degisim diye:)
Kalkik burun hic dusunmedim ne bilim bana o zaman burun delikleri daha buyuk gorunuyor gibi geliyor.

Tasarimdanda guzel be narin bir burun olcak dedi dr yakup avsar, kendine cok guvenli bir insan.

Ne bilim cok heycanliyim simdi, 1 hafta gitmeyi dusunuyorum yeter insallah. Hotelde ayarlamam lazim daha cok hazirlik var anliycan:)

Nasil buldun?

HARIKA baska soze gerek yok zaten hocam bitane dir insallah ameluat sonrasi resimlerine de bakariz te zamanda cnm zemuszemus

Bak kendi doktorlarımı övmem övemem ama nedensee yakup avşar ı övvüyorum çünküüü eminimmm sorun yaşamıycağınaa 1 hastasına tam 1 gününü ayıran tek doktor diyebilirim o gün sen onunsun yanii :) 2 saatte yapıcağı ameliyatı yakup bey 4 5 saatte yapıyo ince ince inceee elemelerden sonra seni odana geri gönderiyor :)

ne diyeceğimi şaşırdım inanki inşallah istediğin gibi olur canım çok güzel yaaaaaaaa

Şunuda belirtmeden geçemicem benm kendi doktorlarıma kalsaa burna su çekiim sümküriimmm sorun yoktu ama burnum kanamaya başlamıştı ona rağmen sorun yoktu tuzlu su spreyi kullan diolardı ama yakup bey e gittim kont etti tamamen bunları yasakladı ne su çekebilicem ne sümkürücem akıntı var burnumda artı deviasyonum var ama ameliyat oldum kişiler saolsunlar deviasyonumla ilgilenmediler bileee madem vardı neden ilgilenmezsin yakup avşar a ayrı sempatim var :)

Tsk ederim arkadaslar yorumlariniz icin.

Evet cance sende faydalandin Dr yakup Avsarin sihirli ellerinden degil mi?
Seninki de cok guzel arkadasim.

Burdan yazmak zorundayim kabul etmiyor yoksa

Ay boyle guzel yorumlari okumak ne guzel boyle:) tsk ederim sizlere.

Pink7 yazdiklarina katiliyorum cnm, ben hic dr arastirmasi yapmadim daha once ne burda ne turkiyede ama nedense dr yakup avsara gittikten sonra yaptirmak icin kendimden cok emin oldum. Gecmis zamanda da dusunmustum ama agridan cok korkuyordum (kirma yontemi) ama bu yeni teknik cok yatti kafama.

Gunde 1 ameliyat yapmasi da sana bir hasta olarak ne kadar saygin ve guvenilir olugunun bir gostergesidir bence o gun sadece senin uzerinde yogunlasiyor. Buda bana cok guzel bir his verdi.

Sen neden son anda ondan vazgectin ki?

Cance: sen ne kadar kaldin orda? hotelde mi kaldin ogrenebilir miyim?
Geldikten sonra bir zorluk cektin mi?

Ben buraya üye değildim ameliyat olmadan önce ve sonra burnum 3 aylıkken burayı keşfettim arkadaşım önerdii o da yeni kefetmişti bu siteyi üye oldum bayaa doktorları hastaları inceledim yakup avşardan vazgeçme sebebim şuydu aşırı yoğun bi doktorr fena yoğun bu beni korkutmuştu hiçbir hastasını tanımıyordum 2 ben olduğum doktorlarada tanıdık çıktıı tanıdık çıkınca burnuma zarar vermezler diye daha uygun fiyata kapalı teknik ameliyat oldum şuan burnum zararsız gözüküyor yakup beyde incelediğinde bunu söyledi ama genede erkenn 6 ayı dolduranlar bile en az 9 10 ay beklenmeli kusur varsa çıkıyor diyorlar haklılar artı yazın ameliyat olamam bennn kışın zor sabrettim atele falannn ateşler bastıı :)

Ay zararsin olmasi guzel insallah 10 ay sonra da ayni olur. Zaten bir burunun tam olarak yerine oturmasi icin 1 sene bi beklemek gerekiyormus.

Bende haziran diyorum ama aslinda nissanda yapalim dediler bana ama ucreti biraz fazla odugu icin ancak hazirana ayarlayabilirim kendimi

Sicaklardan bende korkuyorum ve 1 hafta o ateli kullanman gerekiyor bakalim nasil gecicek. Aram hic iyi degil sicaklarlan bunalti geliyor hep resmen.

selam pink7 nasılsın ? sana ameliyattan sonra nasıl su çekebilirsin filan dediler inanamıyorum. bir de kanama diyorsunuz benim burnum da hiç kanama olmadı ameliyattan sonra.

selam pink7 nasılsın ? sana ameliyattan sonra nasıl su çekebilirsin filan dediler inanamıyorum. bir de kanama diyorsunuz benim burnum da hiç kanama olmadı ameliyattan sonra.

Ameliyattan sonra dediğim 4 ayım doldu kontrole gittim doktorlarıma kanama olma sebebide burnumun içinde kapalı teknik oldum için kesikler şişti ödem oldu ödemlerimde zor geçiyor hatta sağ burun içimde kocaman şişlik var hala geçmedi bekliyorum insin diye kanama sebebi kılcal damarlarım çatlamış birde kulak çubuğuyla temizleyip merhem yapıodum ama sadece ucuna yap diye uyarılmadıım içinde zamanla kanama oluştu çok şükürr durdu yakup bey saolsunn sadece ucuna sürüceksin ileri götürme sakın dedi bi çok şeyi yakup bey uyardı beni hee birdee sölemeden edemicem yeditepe hastanesinde yavuz selim pata kbb uzmanı allah razı olsun 3 merhem önerdide onla nefes alabiliyorum :) burnum tıkanıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…