- Konu Sahibi BenJademin
-
Tsk ederim cnm, ozelden yazamiyorum yeterli puan yok
Tasarimi dr yakup avsar yapti, insallah ameliyatimida ona olcam mayis veya haziran gibi.
Nasil buldun?
bende bakabilirmiyim melide?
Tsk ederim cnm, ozelden yazamiyorum yeterli puan yok
Tasarimi dr yakup avsar yapti, insallah ameliyatimida ona olcam mayis veya haziran gibi.
Nasil buldun?
Tsk ederim cnm, bosver cnm cok fazla takilma her serde bir hayir vardir derder ya demek ki senin hakkinda da boylesi hayirliymis. Belki bir zaman gectiktin sonra hic gerek bile duymicaksin revisyona.
Ben ve cevremdekilerde cok begendi tasarimi, benim onden baktigin zaman burnum cokta kotu gorunmuyor sadece profil berbat:)
Ben zaten tasarimi gordugum an duygulandim wooowww dedim ya bu kadar mi olur degisim diye:)
Kalkik burun hic dusunmedim ne bilim bana o zaman burun delikleri daha buyuk gorunuyor gibi geliyor.
Tasarimdanda guzel be narin bir burun olcak dedi dr yakup avsar, kendine cok guvenli bir insan.
Ne bilim cok heycanliyim simdi, 1 hafta gitmeyi dusunuyorum yeter insallah. Hotelde ayarlamam lazim daha cok hazirlik var anliycan:)
evet yakup avşar da çok başarı cance nın burnuda süper olduuuuuuuuu
Tabiki bakabilirsin ekledim seni de:)
Ben buraya üye değildim ameliyat olmadan önce ve sonra burnum 3 aylıkken burayı keşfettim arkadaşım önerdii o da yeni kefetmişti bu siteyi üye oldum bayaa doktorları hastaları inceledim yakup avşardan vazgeçme sebebim şuydu aşırı yoğun bi doktorr fena yoğun bu beni korkutmuştu hiçbir hastasını tanımıyordum 2 ben olduğum doktorlarada tanıdık çıktıı tanıdık çıkınca burnuma zarar vermezler diye daha uygun fiyata kapalı teknik ameliyat oldum şuan burnum zararsız gözüküyor yakup beyde incelediğinde bunu söyledi ama genede erkenn 6 ayı dolduranlar bile en az 9 10 ay beklenmeli kusur varsa çıkıyor diyorlar haklılar artı yazın ameliyat olamam bennn kışın zor sabrettim atele falannn ateşler bastıı :)
Ben buraya üye değildim ameliyat olmadan önce ve sonra burnum 3 aylıkken burayı keşfettim arkadaşım önerdii o da yeni kefetmişti bu siteyi üye oldum bayaa doktorları hastaları inceledim yakup avşardan vazgeçme sebebim şuydu aşırı yoğun bi doktorr fena yoğun bu beni korkutmuştu hiçbir hastasını tanımıyordum 2 ben olduğum doktorlarada tanıdık çıktıı tanıdık çıkınca burnuma zarar vermezler diye daha uygun fiyata kapalı teknik ameliyat oldum şuan burnum zararsız gözüküyor yakup beyde incelediğinde bunu söyledi ama genede erkenn 6 ayı dolduranlar bile en az 9 10 ay beklenmeli kusur varsa çıkıyor diyorlar haklılar artı yazın ameliyat olamam bennn kışın zor sabrettim atele falannn ateşler bastıı :)
selam pink7 nasılsın ? sana ameliyattan sonra nasıl su çekebilirsin filan dediler inanamıyorum. bir de kanama diyorsunuz benim burnum da hiç kanama olmadı ameliyattan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?