Yalan , boşanma , kürtaj

Yarisina kadar okudum, sinirlerim bozuldu. Bir de en sonunu. Normalde kolay kolay cocugu aldır demem ama dogurursan bu adamla omur boyu muhatap olacaksin. Umarim bosanirsin bu adamdan. Zararin neresinden donsen kârdır. Kimsenin de duzeldigini gormedim ben.

Ne diyim Allah yardımcın olsun ama asla geri dönme o adam iflah olmaz

Ya kızım sana büyü mü yaptılar. Yuh. Hangi birine sinirlenecegime şaşırdım. Hala daha napacağımı bilmiyorum diyorsun! O çocuğu aldır. Doğurup asıl vebaline girme. Derhal de boşan. Hadi sen safsın. Ailen niye para yediriyor. Niye seni döven adamla eğlendiriyorlar. Kimse mi görmüyor fark etmiyor. Gecmisinde ne var onu da anlamadim. Ne olmus yani evlenmis bosanmissan iliskilerin de olmus olabilir..Kime ne? Bu ne yahu? Sen bunun neyini seviyorsun. Neyi düşünüyorsun hala?

Konu 14 ay öncenin konusu yalnız.

Bu kadar kötülüğün içinde bir de birlikte olmak nasıl içinizden geliyor yarabbi de çocuk yapıyorsunuz? Yazık ailenize çevrenize. Ben size hiç üzülmedim kusura bakmayın. O insanlara üzüldüm. Elin delisini sarmışsınız milletin başına. Belki ileride daha da bela olacak. Yazık gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…