Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl donemi disinda kanamalari oldu. Ve hemen doktora gidince teshis konuldu. Ilerlemis bir kanser degildi. Doktorlar tedbir amavli kemoterapi deyince beynine pihti atti kaybettikAllah rahmet eylesin. Rahim kanseri olduğu nasıl anlaşıldı?
Ben de size sabirlar dilerim. Cennet olsun mekani annenizinallah rahmet eylesin. nurlar içinde yatsın. ne yazık ki hayatın değiştiremeyeceğimiz gerçeği bu. keşke elimizden birşey gelse ama gelemiyor malesef
ben de 2 sene önce annemi kaybettim, acı gerçekten zamanla dinebiliyor.. dönem dönem olduğu yerde hortluyor. ama en çok özlem koyuyor insana.
bir daha göremeyeceğini, konuşamayacağını bilmek çok acı..
sabırlar diliyorum..
Nur ağlattın bee offff..Insanin damarlarinda kan yerine zehir akar mi ben oyleyim iste. Canim kuzum kardesim oleli 64 gun oldu. Her an insanin cani deli gibi yanar mi ben oyleyim. Her gun mezarliga gidip cicekler koyup su dokuyorum. Dualar okuyorum hayirlar yapiyorum acim dinmiyor. Hersey Allahtan biliyorum da onsuz yapamiyorum. Beraber kahve icerdik her sabah artik icemiyorum. Inanilmaz uzgunum o topragin altinda diye dusundukce cok kotu oluyorum. Keske koca derdim kv derdim olsaydi ama caresizim. Iyi bir isim param pulum ev arabam olsa ne kalbim kan agliyor. Henuz yasiyorken cok sarilin sevdiklerinize...
Hatırlıyorum konunuzu.Depremde kaybetmistiniz değil mi aileniziBiliyorum canim da 16 yasimda annemi babami erkek kardesimi kaybettim. Belki de tek tutunacagom dal kardesimdi. Hep guclu anne gibi olmustum kardesime de o gidince cok buyuk bosluga düştüm. Tek tesellim bir gun onlats kavusmak.tesekkur ederim sozlerinize
Zaten inancim olmasa yasayamazdim. Tes tesellim canlarimla orada kavusmak.Allah sabır versin çok çok üzüldüm.
Eğer inancliysaniz bilin ki bu dünya geçici. Hangimizin ne zaman gideceği belli değil. Ve ahirette ölümsüz bi ikinci hayat var, orda kavuşun inşallah.
Benim de dünyadaki herseyim di kardeşim ama başa gelince çaresizlik içinde sadece acılar içinde nefes alamıyorum. Dilerim hiç kimse yaşamasın.Allah sabır versin. Kardeş acısı benim en büyük yaramdır. Konuşmaya tahammülüm bile yok. Herhalde yaşarsam 50 yıl sonra da böyle olacak. Huzur içinde yatsınlar.
Teşekkürler çok aminnBaşınız sağolsun. Mekanı cennet olsun![]()
Gercekten bu dunyadan daha huzurlu bir yerde oldugu dusuncesi icimi ısıttı. Umarum oyledir tesekkurlerMekanı cennet olsun . Hepimiz için bir saniye sonrasının garantisi yok.. Allah hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip etsin . nurlar içinde Uyuyordur insallah . Bu dünyadan daha huzurlu daha rahat bir yerde , bunu düşününce insan ferahlıyor . İnsallah güzel mekanlarda ebedi hayatta buluşursunuz .