yalan haber uydurmaca

kola karşı fantzisi olan bir gence sevgilisi kola koyarmısın aşkım dedi bilmeden. ve kız sevgilisinin verdiği tepkiden ürktüğünü belirtirken, "ucuz atlattım" diye ekledi.

puhahahhahahahaha (ay,bunları okudum ya ,bu gece kesin çok tuhaf rüyalar göreceğim:90:)

sen tuhaf görmemişsin.. geçen gece rüyamda, rüyadan uyanıyodum rüya içinde rüya görüorum göya ve burnumun ucu aşağı doğru. laz olmuşum ben diye bağırıp saçlarımla kapamaya çalışıyodum

enaaa rüyaya bak sen =))ay rüyaları bile komik cnm

ayy bugün iyi güldüm sayenizde ama benim için şimdi uyku vakti,yarın devam etmek umuduyla,iyi geceler canlarım

ben arkadaşlarıma translate yaparım. benimki biraz farklı ama
cansu tıransleyt. türk versionu. şarkıları anında çevirebilme özelliğim var lafları değişip kafiyeli söylemek müziğe göre. çok zevkli oluyooo

=)bunu yarın ayrıntılarıyla dinlemek isterim canım,şimdilik bana uyku yolu gözüktü,muhamuha

Ayy kızlar gece maşşallahınız varmış döktürmüşsünüz yaww

ay evet cnm,ondan dolayı,anca yeni uyanabildim(geç uyanınca haliyle bir sürü rüya gördüm) sözde yeni süpürge makinası çıkmış,hortum etkisi yaratıyordu :86:

ay evet cnm,ondan dolayı,anca yeni uyanabildim(geç uyanınca haliyle bir sürü rüya gördüm) sözde yeni süpürge makinası çıkmış,hortum etkisi yaratıyordu :86:

Allah seni napmasın

Az önce aldığım bir habere göre Playboy malikanesi yıkılmış yerine mescit yapılacakmış

dizimix yakında sizlerle olacak! beğendiğiniz dizi sahnelerini birleştirip tek bir film yapmak sizin elinizde! artık dizilerdeki sorulara, başka diziden sahnelerle cevap verebilirsiniz. eğlenceli anlar için sadece 250 lira ödemeniz yeterli.
altyazıdan karınca kdr geçen yazılar: kargo ücreti 20 liradır bu paketi aldıktan sonra her ay abone olunması gerekmekle birlikte 250 lira 500e tamamlanır kdv dahildr

hepte karınca kadar altyazı olur nedense:90:

saç boyamayla uğraşmaya, kuaföre gidip servet harcamaya artık son! istediğiniz saç renginde eldiveni seçip, kafanızı tokatlayarak çok güzel sıcak tonlar elde edebilirsiniz. şaplik eldivenleri!

Son düzenleme:
saç boyamayla uğramaya, kuaföre gidip servet harcamaya artık son! istediğiniz saç renginde eldiveni seçip, kafanızı tokatlayarak çok güzel sıcak tonlar elde edebilirsiniz. şaplik eldivenleri!

aahahahaha ,ay neşe kaynağım geldin demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…