:90::90::90::90: ay gör bak,yarın çıkar haberler de çok kaprisli biri diye,ama sen bunu da alışmışsındır canım:82::82:
kola karşı fantzisi olan bir gence sevgilisi kola koyarmısın aşkım dedi bilmeden. ve kız sevgilisinin verdiği tepkiden ürktüğünü belirtirken, "ucuz atlattım" diye ekledi.
ah ah alışmazmıyım bebeim yaa:82: işim de en iyisiyim napabilirim tabi isterim hakkım
sen tuhaf görmemişsin.. geçen gece rüyamda, rüyadan uyanıyodum rüya içinde rüya görüorum göyave burnumun ucu aşağı doğru. laz olmuşum ben diye bağırıp saçlarımla kapamaya çalışıyodum
ben arkadaşlarıma translate yaparım. benimki biraz farklı ama
cansu tıransleyt. türk versionu. şarkıları anında çevirebilme özelliğim var lafları değişip kafiyeli söylemek müziğe göre. çok zevkli oluyooo
=)bunu yarın ayrıntılarıyla dinlemek isterim canım,şimdilik bana uyku yolu gözüktü,muhamuha
Ayy kızlar gece maşşallahınız varmış döktürmüşsünüz yaww
ay evet cnm,ondan dolayı,anca yeni uyanabildim(geç uyanınca haliyle bir sürü rüya gördüm) sözde yeni süpürge makinası çıkmış,hortum etkisi yaratıyordu :86:
Allah seni napmasın
Az önce aldığım bir habere göre Playboy malikanesi yıkılmış yerine mescit yapılacakmış
dizimix yakında sizlerle olacak! beğendiğiniz dizi sahnelerini birleştirip tek bir film yapmak sizin elinizde! artık dizilerdeki sorulara, başka diziden sahnelerle cevap verebilirsiniz. eğlenceli anlar için sadece 250 lira ödemeniz yeterli.
altyazıdan karınca kdr geçen yazılar: kargo ücreti 20 liradır bu paketi aldıktan sonra her ay abone olunması gerekmekle birlikte 250 lira 500e tamamlanır kdv dahildr
saç boyamayla uğramaya, kuaföre gidip servet harcamaya artık son! istediğiniz saç renginde eldiveni seçip, kafanızı tokatlayarak çok güzel sıcak tonlar elde edebilirsiniz. şaplik eldivenleri!
aahahahaha ,ay neşe kaynağım geldin demek
geldiimm... mr muscle, vodafone acil yardım supermanından daha etkili yalan haber makinası!:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?