yalan haber uydurmaca

kalbinde pil olan 70 yaşındaki dede, belediye otobusune bindi, gözlere sokulan telefon yasaktır uyarısına aldırmayan msj atan gence dönüp, oooolum operatörler artık kaç bin sms veriyor sizin yüzünüzden pilimin şarjı bitiyor kapat şunu dedi.. bunu duyan ergen genç, telefonum wi-fi ya bağlıykende şarjım az dayanıyor ama doldurcak fişi var dedi. buna cevap olarak yaşlı dede, tak fişi bitir işi bi kız için yaşlı başlı adamın ömrünü azaltma kısaca yaz ne istediğini evet ya da hayır desin deyince, ergen genç dayanamayıp dedeye verdiği yeri geri aldı

tüm arkadşlarına çağrı atan kız saatlrce bekleyip kimseden geridönüş almayınca 'kimse beni sevmiyor takmıyor' diye bir not bırakarak intihar etti. yapılan araştırmalarda genç kızın numarasının gizli numara olduğu anlaşıldı.

bnu biliodum

dede haklı mı ne:86::86:

Ayy keşke bu yalan haber olsa.Gerçekten olmuş bu.gülsem mi ağlasam mı bilemedimm..

Bülent Ersoy, Black Metal'in iddialı ekiplerinden Cradle of Filth ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına anlaştı...

buna çok gülmştm

ay şekerim işin zor vala yalçın çakar mıydı ne onun programına bile katılır..alminacınarrr dönnn sensiz yapamıyom aşkım bitanem ne olursunn
karasevdaya tutuldu garibim..
az önce victoria secret defilesine çıkmam için 100 kere aradılarda aradılar yalvardılar:82::82::82:

beni 99999 kez aramışlardı,hattımı değiştirdim..bana ulaşamayınca sende şanslarını denemek istediler demek ki....

ben inanmamıştım.. neblym gerçekten dediiniz gbi inanası gelmio insanın hakktn doğruymuş yani ölemi

maalesef arkadşm.. bunalımdaymş demekki.. normal bir insanın yapcağı şey deil...

son bi uydurma haber söliim:

bir grup simetri hastası hayko cepkin konserini bastı (zaytung)

maalesef arkadşm.. bunalımdaymş demekki.. normal bir insanın yapcağı şey deil...

son bi uydurma haber söliim:

bir grup simetri hastası hayko cepkin konserini bastı (zaytung)

aynen canım ay bu da iyiymiş:90::90:

aahah zaytunga bakmanızı öneririm hergü gül gül ölüyorm

Her Şeyin En İyisini Hakettiğini Düşünen Genç Kızın Bu Sonuca Tam Olarak Nasıl Vardığı Sorusu Gizemini Koruyor

sakın kabul etme canım,bu aralar dinlemen gerek,hep defile hep iş..nereye kadar

ya işte dedim ki sadece 100 milyon dolarlk sütyeni tanıtır giderm başka bişi beklemeyn dedim,bide tek sütyen tanıtımına los angeles ta bi ew, birde araba istedm tamam dediler

aahah zaytunga bakmanızı öneririm hergü gül gül ölüyorm

Her Şeyin En İyisini Hakettiğini Düşünen Genç Kızın Bu Sonuca Tam Olarak Nasıl Vardığı Sorusu Gizemini Koruyor

ahaha=)ayy ben de bakacağım ,artık..çok komik şeyler varmış

ya işte dedim ki sadece 100 milyon dolarlk sütyeni tanıtır giderm başka bişi beklemeyn dedim,bide tek sütyen tanıtımına los angeles ta bi ew, birde araba istedm tamam dediler

:90::90::90::90: ay gör bak,yarın çıkar haberler de çok kaprisli biri diye,ama sen bunu da alışmışsındır canım:82::82:

kola karşı fantzisi olan bir gence sevgilisi kola koyarmısın aşkım dedi bilmeden. ve kız sevgilisinin verdiği tepkiden ürktüğünü belirtirken, "ucuz atlattım" diye ekledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…