son çırpınışlarım
tüm arkadşlarına çağrı atan kız saatlrce bekleyip kimseden geridönüş almayınca 'kimse beni sevmiyor takmıyor' diye bir not bırakarak intihar etti. yapılan araştırmalarda genç kızın numarasının gizli numara olduğu anlaşıldı.
bnu biliodum
kalbinde pil olan 70 yaşındaki dede, belediye otobusune bindi, gözlere sokulan telefon yasaktır uyarısına aldırmayan msj atan gence dönüp, oooolum operatörler artık kaç bin sms veriyor sizin yüzünüzden pilimin şarjı bitiyor kapat şunu dedi.. bunu duyan ergen genç, telefonum wi-fi ya bağlıykende şarjım az dayanıyor ama doldurcak fişi var dedi. buna cevap olarak yaşlı dede, tak fişi bitir işi bi kız için yaşlı başlı adamın ömrünü azaltma kısaca yaz ne istediğini evet ya da hayır desin deyince, ergen genç dayanamayıp dedeye verdiği yeri geri aldı
tüm arkadşlarına çağrı atan kız saatlrce bekleyip kimseden geridönüş almayınca 'kimse beni sevmiyor takmıyor' diye bir not bırakarak intihar etti. yapılan araştırmalarda genç kızın numarasının gizli numara olduğu anlaşıldı.
işin kötüsü bu gerçk bi haber ya..
ay ben de duymuştum bu haberi,insanın inanası gelmiyor vala
Bülent Ersoy, Black Metal'in iddialı ekiplerinden Cradle of Filth ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına anlaştı...
Eki Görüntüle 259230
buna çok gülmştm
karasevdaya tutuldu garibim..ay şekerim işin zor vala yalçın çakar mıydı ne onun programına bile katılır..alminacınarrr dönnn sensiz yapamıyom aşkım bitanem ne olursunn
az önce victoria secret defilesine çıkmam için 100 kere aradılarda aradılar yalvardılar:82::82::82:
ben inanmamıştım.. neblym gerçekten dediiniz gbi inanası gelmio insanın hakktn doğruymuş yani ölemi
az önce victoria secret defilesine çıkmam için 100 kere aradılarda aradılar yalvardılar:82::82::82:
maalesef arkadşm.. bunalımdaymş demekki.. normal bir insanın yapcağı şey deil...
son bi uydurma haber söliim:
bir grup simetri hastası hayko cepkin konserini bastı (zaytung)
sakın kabul etme canım,bu aralar dinlemen gerek,hep defile hep iş..nereye kadar
aahah zaytunga bakmanızı öneririm hergü gül gül ölüyorm
Her Şeyin En İyisini Hakettiğini Düşünen Genç Kızın Bu Sonuca Tam Olarak Nasıl Vardığı Sorusu Gizemini Koruyor
ya işte dedim ki sadece 100 milyon dolarlk sütyeni tanıtır giderm başka bişi beklemeyn dedim,bide tek sütyen tanıtımına los angeles ta bi ew, birde araba istedm tamam dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?