- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
yatmadan evvel tuvaleti gelmeyenler, uyuduktan sonra bir anda sıkıştıklarını farkederler. rüya görürken genelde tuvalette olduklarını ve rahatladıklarını görürler. prize takılmak üzere icat edilen tuvalet hatırlatır, artık prizde olduğu sürece rüyanızda tuvaleti gördüğünüz anki gülümsemeyi tespit ederek sifon sesiyle sizi uyandıracak
İkiz kardeşi Hamit Real Madrid'deyken, kendisi Trabzonspor'da oynayan Halil Altıntop, genetik bilimini temellerinden sarsmaya devam ediyor
aşktan yana kendini yalnız hissedenler vakıfbank'a hücum etti. hiç düşünme ben varım sloganıyla yaralı müşterileri kendine çekmeye devam ediyor
Şirket bilgisayarından youtube'a girmek için uyguladığı yöntemlerle göz dolduran ofis çalışanı, Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne atandı
elazığda fedakar bir anne, çocuğuna kek yapamadığı için altın günü parasından hazır kek aldı
beni en çok güldüren
Sürtünme Yoluyla İlişkiye Girmeye Çalışan Çift 10 Hektar Ormanlık Alanı Ateşe Verdi (zaytung)
başka ne haberler var,sayın ebrutolga,söz sizde :90:
İkiz kardeşi Hamit Real Madrid'deyken, kendisi Trabzonspor'da oynayan Halil Altıntop, genetik bilimini temellerinden sarsmaya devam ediyor
Ağda, banyo ve üç saatlik öğlen uykusunun ardından makyajını yapan genç kız, ulaşabileceği maksimum güzellik seviyesine ulaştı.
Ayyy şekerim öyle bir geçer zamankiyi izliyorum kafa kalmadı yalan haber uydurcak
Ayyyy iyiymiş bu kız
öyle bir geçer zamanki de birtürlü her şoka girmesine rağmen yürümeye başlamayan çocuk set aralarındada kalkmak istemediğini belirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?