YALAN HAKARET VE TERK EDEN SEVGİLİ?

Siz bir yere gittiniz sevgilinize de bunu soylediniz
Sonra sevgiliniz size guvenmedi arkadasinizin hesaplarini kurcaladi buldugu sacma sapan bi fotografi anahtarlarin alakasi olmamasina ragmen bu benim sevgilimin anahtari diyerek geldi sizi habersiz sehir degistirmekle yalan soylemekle arkadasinizin sevgilisinin erkek kardesiyle kiristirdiginizi dusunerek geldi sizi darladi darladi diyelim, siz gercekten “boş boş konusma” cumlesini kurmazsiniz yani?

3 gün aramayan adama fazla değer veriyorsunuz sıkıntı burada. Sizin yerinizde olsam hiç üstüne düşmem direkt üstünü çizerim sallamam da.

dimi sevse zaten gönül ferman dinlemez arar ne kadar ben hatalıda olsam

O anahtar sadece kenardan gözüküyor nasıl aynı değil diyebiliyorlar ya ?? Üstten çekilseydi anlardık şuan belli bile değil aynı olup olmadığı ?? Ama bence gitmiştir aynı anda görüştüğü arkadaşı gidecek bu da eve dönecek ama eve geldiği saat ,geç saat ??? Valla kendinizi bu kadar basitleştirmeyin ,salın ipini gitsin neyin peşine düştünüz daha böyle hakaret eder konuşan biri için ,önce kendinizi değer vermeyi öğrenmelisiniz bence .. Kimse benle bu halde bu tavırla konuşamaz ..konuşanın da hayatımda yeri olmaz ,kaldı ki daha önce olayları da olmuş ,size değer veren kıyamayan insanlarla birlikte olun lütfen !!

kurmam
inanmiyorsan inanma, yalan borcum yok derim en fazla
görüşmeyi keserim
ispat etmeyi gereğide duymam. Bana inanmiyorsa, güvenmiyorsa daha fazla oyalanmanın alemi yok

kurdu diyelim tamam 3 gündür aramamak nedir sence

en önceki konuları okudun mu aşırı da ilgisiz bir yanı var oda çok yordu beni
canim adamin ilgisizligi bu senin yaptigin seyin aciklamasi olabiliyorsa eger senin bu yaptiklarin da adamin soylediklerinin aciklamasi olur. Anlatabiliyor muyum? Hep bana hep bana diyorsun sen. Sen yapinca kendini ama o ilgisizdi diye aciklayabiliyorsan o da hakaretlerini bana guvenmedi iftira atti diye aciklayabilir.
ilgisizse, aldattigini da dusunuyorsan ayrilacaksin bu yaptiklarinin hicbiri dogru degil.

kurmam
inanmiyorsan inanma, yalan borcum yok derim en fazla
görüşmeyi keserim
ispat etmeyi gereğide duymam. Bana inanmiyorsa, güvenmiyorsa daha fazla oyalanmanın alemi yok
E tamam ayni seyden bahsediyoruz hemen hemen, neden tarafsiz bakmiyorsunuz konu sahibi icin ayni seyleri soylemiyorsunuz :) konu sahibi icin de ona inanmiyorsan guvenmiyorsan ayrilacaktin demelisiniz. Kac gunlerdir bitmedi bu mevzu adamin sabri ne kadar zorlandi kim bilir

kurdu diyelim tamam 3 gündür aramamak nedir sence
Adama iftira atmissiniz? Niye arasin
Ben olsam ben de aramam her yerden de silerim
Hakli degilsiniz ki, siz aa evet anahtar ayni degilmis ozur dilerim dediniz mi adamdan adim bekliyorsunuz?
Yapmadiginiz bi sey icin suclansaniz bir de gidip gonul mu alirsiniz
Beklediginiz seyler mantiga uygun degil

sabrı asla zorlamadım sorunca böyle bir tepki aldım ilk önce telefonda hakaret edip yüzüme kapatıp bunları yazdı

ama zaten adamdan uzak dur diyorumki?
ondan hayır gelmez de dedim
yani ben bu durumda adamın takındığı tavıra bozuldum, saygısız terbiyesin teki
doğru söylemesi veya yalan söylüyor olması şuan için önemsiz benim gözümde
bunu dile getirme tarzı çok yanlış bikere

Resimdeki anahtar detayini fark etmeniz supermis n kadar dikkatlisiniz valla helal.

sabrı asla zorlamadım sorunca böyle bir tepki aldım ilk önce telefonda hakaret edip yüzüme kapatıp bunları yazdı
Telefonda ne dedigini bilemem ama su mesajlarda saygisizlik var evet ama hakaret yok. Hakikaten bos konusmussunuz bunu boyle soylemeli miydi hayir soylememeliydi ama ben de masumken sacma sapan dedektiflik hikayesiyle suclansam ben de hoş konusmam. Kimse de aa askim oyle degil sen yanlis anlamissin demez yani

Adamin takindigi tavir evet cok saygisiz ama ayni iftirayla kim karsilassa karsi tarafin onune gul bahcesi dokmez

Gerçekten çok mantıklı katılıyorum, bazı kız arkadaşlar cidden olmayacak ilişkileri zorluyor günlerce aranmıyor ama hâlâ devam. Birde bi tek onda mı var böyle anahtar? Belli ki artık güvensizlik hat safhada olduğu için o küçücük anahtarı görebilmişsin. İlişkinin genelinde problem var, temelinde anahtar onun veya değil meseleyi neden sen bu kadar güvensiz oldun onda aramalısın inan bu aşk değil, böyle davrandığı için cazip geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…