- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi gizemliyollar
-
Siz bir yere gittiniz sevgilinize de bunu soyledinizçok küçükda değilsin, aklını başına topla dönünmez yola girme sana abla tavsiyesi
bu adamdan hayır gelmez sana
daha ortada nişan yok evlilik yok seninle böyle saygısız konuşabiliyorsa, karakteri ortada
muhtemelen annesinin kuzusu, şimartılmış şehzadelerden
konu ilgisizliğide değil, tavırları
sen ilgi bekliyorsun ama adamın sana saygısı yokki ne ilgisinden bahsediyorsun
Eki Görüntüle 2564700 Eki Görüntüle 2564701 Eki Görüntüle 2564698 Eki Görüntüle 2564699
Kızlar konum belli sevgilimin mersinde yemek yiyeceğim deyip de adana da çıkması idi. Kaç kişiye gösterdim resmi anahtar aynı değil dediler. Tamam hadi gitmedi yalan söylemedi ben abarttım ama o kadar kes gevezelik yapma salak salak konuşma demesi gerekmezdi. 3 gün oldu ne aradı ne yazdı ama sosyal medya ya durum atıyor müzik falan. Bazı arkadaşlarım sende hatalısın dediler belki o sinirle ağzından çıktı o laflar dediler. ama o kadar lafa ne gerek vardı arasa idi belki ama aramadı sizce benim hatam burada nerede çok merak ediyorum hatalı isem evet yanlış yaptın deyin kızlar. İnsan sevgilisini 3 gün aramamak nedir ya. Sevse değer verse aramaz mı sizce yoksa bende mi hatalıyım kafam allak bullak lütfen bana bir şey diyin.
dimi sevse zaten gönül ferman dinlemez arar ne kadar ben hatalıda olsamsenin tek hatan yapmadığı birşey için suçlamak olmuş
ha şöyle o anahtar ile öbürü aynı değil o tamamda yinede oraya gitmediğini ispatlamaz
ama gitmedim dediği halde sen üstüne gitmişsin o konuda hatalasının
ama sana takındığı tavrı yinede açıklamaz
seni sevmiyor bu kadar basit konu aslında. Üzgünüm
Siz bir yere gittiniz sevgilinize de bunu soylediniz
Sonra sevgiliniz size guvenmedi arkadasinizin hesaplarini kurcaladi buldugu sacma sapan bi fotografi anahtarlarin alakasi olmamasina ragmen bu benim sevgilimin anahtari diyerek geldi sizi habersiz sehir degistirmekle yalan soylemekle arkadasinizin sevgilisinin erkek kardesiyle kiristirdiginizi dusunerek geldi sizi darladi darladi diyelim, siz gercekten “boş boş konusma” cumlesini kurmazsiniz yani?
kurdu diyelim tamam 3 gündür aramamak nedir senceSiz bir yere gittiniz sevgilinize de bunu soylediniz
Sonra sevgiliniz size guvenmedi arkadasinizin hesaplarini kurcaladi buldugu sacma sapan bi fotografi anahtarlarin alakasi olmamasina ragmen bu benim sevgilimin anahtari diyerek geldi sizi habersiz sehir degistirmekle yalan soylemekle arkadasinizin sevgilisinin erkek kardesiyle kiristirdiginizi dusunerek geldi sizi darladi darladi diyelim, siz gercekten “boş boş konusma” cumlesini kurmazsiniz yani?
canim adamin ilgisizligi bu senin yaptigin seyin aciklamasi olabiliyorsa eger senin bu yaptiklarin da adamin soylediklerinin aciklamasi olur. Anlatabiliyor muyum? Hep bana hep bana diyorsun sen. Sen yapinca kendini ama o ilgisizdi diye aciklayabiliyorsan o da hakaretlerini bana guvenmedi iftira atti diye aciklayabilir.en önceki konuları okudun mu aşırı da ilgisiz bir yanı var oda çok yordu beni
E tamam ayni seyden bahsediyoruz hemen hemen, neden tarafsiz bakmiyorsunuz konu sahibi icin ayni seyleri soylemiyorsunuz :) konu sahibi icin de ona inanmiyorsan guvenmiyorsan ayrilacaktin demelisiniz. Kac gunlerdir bitmedi bu mevzu adamin sabri ne kadar zorlandi kim bilirkurmam
inanmiyorsan inanma, yalan borcum yok derim en fazla
görüşmeyi keserim
ispat etmeyi gereğide duymam. Bana inanmiyorsa, güvenmiyorsa daha fazla oyalanmanın alemi yok
Adama iftira atmissiniz? Niye arasinkurdu diyelim tamam 3 gündür aramamak nedir sence
sabrı asla zorlamadım sorunca böyle bir tepki aldım ilk önce telefonda hakaret edip yüzüme kapatıp bunları yazdıE tamam ayni seyden bahsediyoruz hemen hemen, neden tarafsiz bakmiyorsunuz konu sahibi icin ayni seyleri soylemiyorsunuz :) konu sahibi icin de ona inanmiyorsan guvenmiyorsan ayrilacaktin demelisiniz. Kac gunlerdir bitmedi bu mevzu adamin sabri ne kadar zorlandi kim bilir
ama zaten adamdan uzak dur diyorumki?E tamam ayni seyden bahsediyoruz hemen hemen, neden tarafsiz bakmiyorsunuz konu sahibi icin ayni seyleri soylemiyorsunuz :) konu sahibi icin de ona inanmiyorsan guvenmiyorsan ayrilacaktin demelisiniz. Kac gunlerdir bitmedi bu mevzu adamin sabri ne kadar zorlandi kim bilir
Telefonda ne dedigini bilemem ama su mesajlarda saygisizlik var evet ama hakaret yok. Hakikaten bos konusmussunuz bunu boyle soylemeli miydi hayir soylememeliydi ama ben de masumken sacma sapan dedektiflik hikayesiyle suclansam ben de hoş konusmam. Kimse de aa askim oyle degil sen yanlis anlamissin demez yanisabrı asla zorlamadım sorunca böyle bir tepki aldım ilk önce telefonda hakaret edip yüzüme kapatıp bunları yazdı
Adamin takindigi tavir evet cok saygisiz ama ayni iftirayla kim karsilassa karsi tarafin onune gul bahcesi dokmezama zaten adamdan uzak dur diyorumki?
ondan hayır gelmez de dedim
yani ben bu durumda adamın takındığı tavıra bozuldum, saygısız terbiyesin teki
doğru söylemesi veya yalan söylüyor olması şuan için önemsiz benim gözümde
bunu dile getirme tarzı çok yanlış bikere
bana güvenmiyorsan bu iş yürümez desin kapatsın konuyuAdamin takindigi tavir evet cok saygisiz ama ayni iftirayla kim karsilassa karsi tarafin onune gul bahcesi dokmez
işte sorun o laflardabana güvenmiyorsan bu iş yürümez desin kapatsın konuyu
o kimki boş boş konuşma bilmem ne dicek
15 yıllık kocama dedirtmem o lafları ben elin oğlu kimmiş
Olmayacak isi zorlayıp ilişki yaşamaya çalışırsaniz böyle şeylerle uğraşırsınız.
Adam gitmedim diyorsa anahtar benziyor diye ısrar etmenizin bir anlamı yok, güvenmiyorsanız ayrılırsınız. Israrla gitmedim denilen yere gittin deniyorsa insanın lafları da normalden uzaklaşabilir ama adam ilgisiz, arabasında prezervatif buldunuz hala anahtardan güven sorgulaması yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?