- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
- Konu Sahibi gizemliyollar
-
Anahtar aynı degil.
Hatta benim arabamın anahtarına benziyor :)
gizeeeeem bak benden küçüksünüz geliyor terlik :)kurdu diyelim tamam 3 gündür aramamak nedir sence
tamaam canım benimgizeeeeem bak benden küçüksünüz geliyor terlik :)
önceki konunuzda da bin kez yazdım ayrılmaya yer arıyormuş sizinki zaten
engelleyin gitsin
oda mı aynı davranıyordu size ayrıldınız mıCeptesin. Yazık.. eski halim. Attığınız mesajlardan belli. Eziksiniz Kendinize bu lafları Neden ettirdiniz adam aynı eski nişanlım sonu sıfır haberiniz olsun
oda mı aynı davranıyordu size ayrıldınız mı
sadece buraya derdimi açıyorum yoksa 3 gündür bende yazmadım ve asla da yazmamAynısı. Normale iyiydi hakkını yemem ama bu tarz kavgalarda daha beteri. 4 senemi verdim dayandım düzelir deyip hatayı hep kendimde aradım. Bekledim ve onunda çok yalanı olurdu. Babam öğrendi babama kızın peşimden koşuyor dedi her şey bitti. Ben ilişki hakkında çok kitap okudum bu ilişkimden sonra yazdıklarından onu sevdiğini anladım. Ayrıl diyemem. Ama bu uzun mesajları yapacağına tek kelime edebilirsin. Umursamaz olursan umursanırsın. Adamın üstüne düştüğün ona kafa yorduğun o kadar belli ki...
Eki Görüntüle 2564700 Eki Görüntüle 2564701 Eki Görüntüle 2564698 Eki Görüntüle 2564699
Kızlar konum belli sevgilimin mersinde yemek yiyeceğim deyip de adana da çıkması idi. Kaç kişiye gösterdim resmi anahtar aynı değil dediler. Tamam hadi gitmedi yalan söylemedi ben abarttım ama o kadar kes gevezelik yapma salak salak konuşma demesi gerekmezdi. 3 gün oldu ne aradı ne yazdı ama sosyal medya ya durum atıyor müzik falan. Bazı arkadaşlarım sende hatalısın dediler belki o sinirle ağzından çıktı o laflar dediler. ama o kadar lafa ne gerek vardı arasa idi belki ama aramadı sizce benim hatam burada nerede çok merak ediyorum hatalı isem evet yanlış yaptın deyin kızlar. İnsan sevgilisini 3 gün aramamak nedir ya. Sevse değer verse aramaz mı sizce yoksa bende mi hatalıyım kafam allak bullak lütfen bana bir şey diyin.
Sevgilinin üslubu berbat
Ama bazı kadınlarda çok üstüne gidiyor ya
Ya gitmişse gitmiş
Madem güvenmiyorsun ayrıl
Yani bunuda yapamıyorsunuz
Adamların hayatını sürekli kontrol altına almak istiyorsunuz
Bu adam kocan mı nişanlın mı ne yani?
Bu kadar darlıyorsun da darlıyorsun
Valla erkek olsam çekmem
Aynı şeyi bir erkek yapsa onuda çekmem
Biraz rahat bırakın adamları ya
Seni seven seni bırakıp gidemez zaten
Nedir bu erkeğimi kaptırmıcam modu
Eskiden erkekler koşardı şimdi kadınlar
Burdaki çoğu genç kızın tutumu yanlışGerçekten öyle kadınlar erkeklerin peşinden koşan taraf olmuş çok ama çok üzülüyorum.
maalesefki öyleİlgisiz sevgiliden ilgili koca olmaz...
Hangi erkek evlilik sonrası aynı ilgide sanki. Şimdi olmayan ilgisi yüzünden ayrıl yoksa saygısızlık çekilmez bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?