YALAN HAKARET VE TERK EDEN SEVGİLİ?

Aman birak be. Boyle bir üslupmu olur. Bu erkekler kuyruğu sıkıştırınca sacmaliyor etrafa saldırıyor. Birak ne hali varsa görsün

Evli deilsin bisi deilsin koy tekmeyi gitsin ne hali vatsa görsün

Simdi barissanizda sonrasinda evlensenizde ilgisiz olacak.Sen kararini ona gore ver bence degismez yani.Bu konuda ne kadar haklisin bilmiyorumda daha simdiden güven yok.Araba anahtarlari birbirine benzer zaten sadece bu bilgi ile yaklasinca adam gitmisse bile iftira diyebilir.Cunku ispat edemiyorsunbelki haklisin ama haksiz konumuna geliyorsun.Bence hic mantıklı bir iliski degil erkekler cok sevilmeye deger verilmeye gelemiyor.Sen saniyorsunki konusacaksin derdini anlatacaksin anlayacak duzelecek.Yok öylebirsey sen diyorsunki sev beni ilgilen ama ona gecen ne kadar vazgecilmez bir adamim kahretsin cok yakisikliyim falan...

Anahtar çok benziyor. İlk fotoğrafda net çıkmasa da o gibi. Sadece açı nedenli benzemiyor gibi gözükebilir.

Burdaki hanımlar da ütopyada yaşıyo aaaa boş konuşma mı dedi hemen ayrıl ben olsam asla durmam He gülüm he, adama iftira atmışsın israr etmişsin ve sürekli sormuşsun o da sana boş konuşma demiş ki az bile demiş ne hakareti var burda. Kadınlar evde her türlü lafı yiyip yiyip gelip burda uber utopik saygılı ilişki yaşıyormuş gibi davranıyorlar tabi klavye delikanlılığı bedava

Eeki konularini okumadim. Ne yasadigini bilemem. Ama gecmiste yasadigin seylerden dolayi guven olusmamis. Daha dogrusu adam sana guven vermemis. Diyelim ki adam dogruyu soyluyor. Diyelim ki sen haksizsin. Yine de guven ilmadan iliski ite kaka yurumez ki, eninde sonunda biter. Zaten bu kadar laftan sonra hic yurumez. Bitmesinde hayir var bence. Umarim devam etmeyi dusunmuyorsundur.

Yalandan daha önemli bir mesele var
Bence sevmiyor terbiyesiz ayrıca...
Ayrılmak için evlenmeyi mi bekliyorsunuz?

Mesaj yazarken telefonda konuşuyormuş gibi "kapat şu telefonu" mu yazdı

Yalnız anahtar gerçekten farklı bu onu ne kadar haklı çıkartır bilmiyorum ama.. Konuyu hayal meyal hatırlıyorum

Kes mi çemkir mi?! Bacım fazla deger insani yerinden eder sal ipini degistir numarani ne ara ne sor. Saygi yok bisey yok. Yalanini yakalaman zoruna gitmis heralde.

Yalnız sevgilinin arabasında seninle cinsellik yaşamamasına rağmen prezervatif bulup, yaptığı saçma sapan bahaneden. sonra aldatıldığını düşünmüyorum diyerek üstünü örttükten sonra; sana haber vermeden arkadaşları ile komşu ile yemeğe gitti diye yanında bir kız mı vardı sorusuyla hareket etmende çok ilginç gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…