- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
-
işte ona neden se gözü kapalı güvendim al sonucu da hakaretYalnız sevgilinin arabasında seninle cinsellik yaşamamasına rağmen prezervatif bulup, yaptığı saçma sapan bahaneden. sonra aldatıldığını düşünmüyorum diyerek üstünü örttükten sonra; sana haber vermeden arkadaşları ile komşu ile yemeğe gitti diye yanında bir kız mı vardı sorusuyla hareket etmende çok ilginç gerçekten.
zaten yalan söyleyen kişi haklı çıkmak için hep bağırır hakaret ederKes mi çemkir mi?! Bacım fazla deger insani yerinden eder sal ipini degistir numarani ne ara ne sor. Saygi yok bisey yok. Yalanini yakalaman zoruna gitmis heralde.
bana çok aşık çok abo böyle bir aşık yok görmedimCok seviyor seni konusma seklinden anladım.
Bence ozur dileyin Barısın ♥
saldım ipini zatenAman birak be. Boyle bir üslupmu olur. Bu erkekler kuyruğu sıkıştırınca sacmaliyor etrafa saldırıyor. Birak ne hali varsa görsün
evet mesajda yazdı şekerim kapat şu telefonu diyeMesaj yazarken telefonda konuşuyormuş gibi "kapat şu telefonu" mu yazdı
hakareti dimi tamam farklı olsa bile onu demicekti o zaman ben özür bile dilerdim ama şimdi ne hali varsa görsünÖnceki konunuzu bildiğim için yazıyorum da bir kere iki anahtarın birbirinden farklı olması ya da olmaması bir şey ifade etmez ki. Belki de o masadaki başkasının anahtarı? Yani her nereye kimle gitmişse o da farklı bir arabayla gelmiş olamaz mı? Oturup anahtar atması şahsen kuşkulu bence zira biri bana yapmadığım bi şey için itham üstüne ithamda bulunsa kanıt için anahtar atmam. Foto erkek arkadaşınız tarafından çekilmiş ise zaten anahtar karşıda duruyor onun oturduğu yerde değil diyerek bir bomba da ben salmak istemem ama “iki anahtar arasındaki farkı bulunuz”dan daha ciddi bir konu var ortada.
Hakaret, ilgisizliği, şüpheli görüntülü konuşmaları, arabasında prezervatif bulman, en önemlisi de tüm bunların etkisiyle artık sana masadaki bir çok kişinin görmediği anahtarı bile fark ettirip, inceleyip aynı mı değil mi diye anlamaya çalışmana sebep olacak düzeydeki güvensizliğe sebep olması. Daha ötesi zaten şiddet kalmış bir tek oturup onu ne zaman yapacağını beklemek demek bundan sonra hala daha bu ilişki olmayan ilişkini sürdürmek. Yapma bunu kendine daha fazla.hakareti dimi tamam farklı olsa bile onu demicekti o zaman ben özür bile dilerdim ama şimdi ne hali varsa görsün
bitti zaten 4 gündür ne o beni neden ben onu aradım zaten arasa da açmam hayatta . Bir de şarkı paylaşmış. GENE DÜŞMEM OCAĞINA GELECEKSİN AYAĞIMA YÜZÜN OLMAZ Kİ BAKMAYA DİYE ŞARKI PAYLAŞMIŞ SALAK YAHakaret, ilgisizliği, şüpheli görüntülü konuşmaları, arabasında prezervatif bulman, en önemlisi de tüm bunların etkisiyle artık sana masadaki bir çok kişinin görmediği anahtarı bile fark ettirip, inceleyip aynı mı değil mi diye anlamaya çalışmana sebep olacak düzeydeki güvensizliğe sebep olması. Daha ötesi zaten şiddet kalmış bir tek oturup onu ne zaman yapacağını beklemek demek bundan sonra hala daha bu ilişki olmayan ilişkini sürdürmek. Yapma bunu kendine daha fazla.
bitti zaten 4 gündür ne o beni neden ben onu aradım zaten arasa da açmam hayatta . Bir de şarkı paylaşmış. GENE DÜŞMEM OCAĞINA GELECEKSİN AYAĞIMA YÜZÜN OLMAZ Kİ BAKMAYA DİYE ŞARKI PAYLAŞMIŞ SALAK YA
etmem asla daha sevgili iken bunu yapan evlendikten sonra neler yapmaz ki ve bir de sosyal medyadan hemen kızları takibe başlamışisterse dünyanın en haklı insanı olsun böyle konuşamaz kimse kimseye. haklı olan insan bi şeyler kanıtlama ihtiyacı duymaz böyle de hakaret etmez sadece susar sinirler yatışınca konuşur.
büyük ihtimal barışıp devam edeceksiniz ama bu böyle devam eder...
aynen öyle o kelimeleri en ufacık olayda dedi ise büyük olayda neler derdi acabaAnahtar aynı anahtar.net. Ancak konu anahtar ve yalanın ötesinde bu adam sevgili olunabilecek yuva kurulacak bir adam değil ki?? Yani bu tipler seni manipülasyonla kendine bağımlı eder,daima seni suçlar ilgi göstermez ama seni ilgi beklemekle suçlar,her haltı yer ve sonra seni paranoyak ya da kıskanç ilan eder..Elinden yılların gitmiş vaziyette sinir sistemin çökmüş şekilde evine geri dönersin..Bu yuvaya baba koca olacak bir adam değil.Konuşmalar aşikar yani. Sen olaya büyük pencereden bakmalısın
evet tatlım gönül akmayı bilmeyene ömür emanet edilmezsenin yanlış anlamandan, kırılmandan korkan biriyle beraber ol tatlım bu hödükten bi pok olmaz.. Tartışmanın da ,izah etmeninde bir üslubu vardır.
Telefon kesin onun demiştiniz???Eki Görüntüle 2564700 Eki Görüntüle 2564701 Eki Görüntüle 2564698 Eki Görüntüle 2564699
Kızlar konum belli sevgilimin mersinde yemek yiyeceğim deyip de adana da çıkması idi. Kaç kişiye gösterdim resmi anahtar aynı değil dediler. Tamam hadi gitmedi yalan söylemedi ben abarttım ama o kadar kes gevezelik yapma salak salak konuşma demesi gerekmezdi. 3 gün oldu ne aradı ne yazdı ama sosyal medya ya durum atıyor müzik falan. Bazı arkadaşlarım sende hatalısın dediler belki o sinirle ağzından çıktı o laflar dediler. ama o kadar lafa ne gerek vardı arasa idi belki ama aramadı sizce benim hatam burada nerede çok merak ediyorum hatalı isem evet yanlış yaptın deyin kızlar. İnsan sevgilisini 3 gün aramamak nedir ya. Sevse değer verse aramaz mı sizce yoksa bende mi hatalıyım kafam allak bullak lütfen bana bir şey diyin.
Ben adım gibi eminim her şey onun ama o yalanlıyorTelefon kesin onun demiştiniz???
Ee o zaman bu konu neden? Arasa affedeceksiniz. Kendinize değer verin biraz lütfen. Artık bir sn bile harcamayın boşa.Ben adım gibi eminim her şey onun ama o yalanlıyor
Ararsa açmam ki afedeyim benim için herşey bitti ben kendi çapımda ayrıldımEe o zaman bu konu neden? Arasa affedeceksiniz. Kendinize değer verin biraz lütfen. Artık bir sn bile harcamayın boşa.
böyle ilişkiler yasaya yasaya kadınlar olacak ilişki yok sanıyorlar . inancları kalmıyor kendiliğinden akıp giden ilişkilere .. insan kendine bunu yapmamalıOlmayacak isi zorlayıp ilişki yaşamaya çalışırsaniz böyle şeylerle uğraşırsınız.
Adam gitmedim diyorsa anahtar benziyor diye ısrar etmenizin bir anlamı yok, güvenmiyorsanız ayrılırsınız. Israrla gitmedim denilen yere gittin deniyorsa insanın lafları da normalden uzaklaşabilir ama adam ilgisiz, arabasında prezervatif buldunuz hala anahtardan güven sorgulaması yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?