YALAN HAKARET VE TERK EDEN SEVGİLİ?

işte ona neden se gözü kapalı güvendim al sonucu da hakaret

hakareti dimi tamam farklı olsa bile onu demicekti o zaman ben özür bile dilerdim ama şimdi ne hali varsa görsün

hakareti dimi tamam farklı olsa bile onu demicekti o zaman ben özür bile dilerdim ama şimdi ne hali varsa görsün
Hakaret, ilgisizliği, şüpheli görüntülü konuşmaları, arabasında prezervatif bulman, en önemlisi de tüm bunların etkisiyle artık sana masadaki bir çok kişinin görmediği anahtarı bile fark ettirip, inceleyip aynı mı değil mi diye anlamaya çalışmana sebep olacak düzeydeki güvensizliğe sebep olması. Daha ötesi zaten şiddet kalmış bir tek oturup onu ne zaman yapacağını beklemek demek bundan sonra hala daha bu ilişki olmayan ilişkini sürdürmek. Yapma bunu kendine daha fazla.

bitti zaten 4 gündür ne o beni neden ben onu aradım zaten arasa da açmam hayatta . Bir de şarkı paylaşmış. GENE DÜŞMEM OCAĞINA GELECEKSİN AYAĞIMA YÜZÜN OLMAZ Kİ BAKMAYA DİYE ŞARKI PAYLAŞMIŞ SALAK YA

isterse dünyanın en haklı insanı olsun böyle konuşamaz kimse kimseye. haklı olan insan bi şeyler kanıtlama ihtiyacı duymaz böyle de hakaret etmez sadece susar sinirler yatışınca konuşur.
büyük ihtimal barışıp devam edeceksiniz ama bu böyle devam eder...

Anahtar aynı anahtar.net. Ancak konu anahtar ve yalanın ötesinde bu adam sevgili olunabilecek yuva kurulacak bir adam değil ki?? Yani bu tipler seni manipülasyonla kendine bağımlı eder,daima seni suçlar ilgi göstermez ama seni ilgi beklemekle suçlar,her haltı yer ve sonra seni paranoyak ya da kıskanç ilan eder..Elinden yılların gitmiş vaziyette sinir sistemin çökmüş şekilde evine geri dönersin..Bu yuvaya baba koca olacak bir adam değil.Konuşmalar aşikar yani. Sen olaya büyük pencereden bakmalısın

etmem asla daha sevgili iken bunu yapan evlendikten sonra neler yapmaz ki ve bir de sosyal medyadan hemen kızları takibe başlamış

aynen öyle o kelimeleri en ufacık olayda dedi ise büyük olayda neler derdi acaba

Telefon kesin onun demiştiniz???

böyle ilişkiler yasaya yasaya kadınlar olacak ilişki yok sanıyorlar . inancları kalmıyor kendiliğinden akıp giden ilişkilere .. insan kendine bunu yapmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…