yalan mı doğru mu?yine mi?

Ben de buna karşıyım işte. İnsan kendini o seviyeye düşürmemeli ve hanımefendiliğini koruyarak çekip gitmeyi bilmeli. Bu adamın ilk olayı değil ki affedilsin. Bu kronikleşmiş bir durum. Bence artık ayrılık çanları çalmaya başlamış

Nasıl bir iş yemeğiymiş bu böyle.
İş çıkışı telefon ediliyor, 3 erkek gidip birşeyler yiyip içicez deniliyor, gece 4 lere kadar ne halt ettikleri bilinmiyor üstelik kadının birinin evine gidiliyor,2 erkek bir kadın şaraplar yemekler filan, kocaman bir YUUUUUHHHH demek istiyorum. Arsız, pişkin herif.

Herbi haltı yemiştir onlar o evde, Allahın cezaları.

Allahtan elinde resimler var. Affedilecek birşey değil, iğrenç bir durum.
Daha önceki olaylarınızı bilmiyorum ama bu olay bile artık geri dönülemez olduğunun ispatıdır kanaatimce.

karşında hanımefendi varsa elbetteki sende hanımefendi olursun ama evli barklı adamla sabaha kadar içkiler yemekler yiyen bir kadına karşıda hanımefendi olunmaz. hangi dilden anlarsa o şekilde hitap edilir bana göre. Senin canın yanıyyorsa canını yakanında canını yakacaksın.

Bence de çok afedersiniz yenmiştir her halt. Diğer adam gidip de bu ikisinin başbaşa kalmadıkları ne malum? Diğer adam da 4 de mi gitti ki evine? Bunun bir ispatı kanıtı var mı? Büyük olasılıkla cinsellik yaşanmıştır çünkü hem alkol hem mum ışığı...

Çok teşekkür ederim..Dava açıp sonra onun hatasını anlayıp düzeleceğini ummak ve sonra affetmek..Dava açıp sonra affettikten sonra daha da beter olacak..Çünkü artık bunun daha ötesi yok diye düşünüyorum..5 senelik evlilik ve kavgaların çoğu bu sebeplerden..zaten o haklı olsa 1 dk durmazdı..onuda biliyorum..

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Madem ailelere açılmış konu, onlar ne diyor?

Bak canım. Ben bunu sen sevdiğin için söyledim. Hepimiz biliyoruz ki o evde o akşam hiç de iş ile alakalı şeyler konuşulmadı.
Saat 4 e kadar alkolle birlikte bir evde sürdürülen İŞ YEMEĞİnden kimseye hayır gelmez.
Yangına körükle gitmemek, senin şu andaki acını daha da kanırtmamak için ben ve diğer arkadaşlarım mümkün olduğunca yapıcı konuşmaya çalışıyoruz.

Ama duymak istediğin buysa, evet yapabileceğin en doğru davranış.
MADEM EV SENİN, AİLELER DURUMU BİLİYOR, ÇAĞIR AİLESİNDEN BİR BÜYÜĞÜ AKŞAMA ONUN YANINDA BU İŞ BİTTİ DE. VER EŞYALARINI DA ELİNE. HERKES KENDİ YOLUNU ÇİZSİN.

kesinlikle katılıyorumm zaten 5 yıldır buna benzer nedenlerden dolayı üzüyormuş bu adam seni ilk değilmş son olmayacak

daha önce ki sorunlarınız nedir bilmiyorum ama
bu olayda ele alınacak,mantıklı bir açıklaması olabilecek ve de affedilecek hiç bir şey yok
madem bu bir iş yemeği evde ne işleri var
hadi eve gidecekler ve aralarında bayan var eşiniz evli bir erkek olarak sizide götürmeliydi
götürmedi, o fotoğraf neyin nesi,hele telefonun kapalı olmasının hiç bir açıklaması olamaz
madem çocuğunuzda yok zararın neresinden dönerseniz kardır.

Daha önce o pislik adam canını neden yakmış diye şöyle bir mesajlarına göz gezdirdim ve bu yorumunla karşılaştım.

Bu haysiyetsiz adam çoktan tüketmiş kredisini. Asla affedilmeyi haketmiyor, asla.

Affedersen unutma ki bir daha affetmek zorunda kalırsın, çünkü daha önce affetmişsindir.
Senden kıymetli kimse yok bu dünyada. Çocuğun da yok. Sana değer vermeyen birini seviyorum deme lütfen. AFFETME. Affedrsen kendine edersin, güven yok bir kere ortada. Hep bir şüpheyle yaşayacaksın, hep acabaların olacak. Sonunda kafayı yersin.

İğrençlik resmen yaa, adamdaki karaktere bakın

bitmesini istemediğim evliliğim demişsin bu durumda bile bunu söylemek ne kadar acı doğru ama aldatılmak bile aşkı bir anda bitirmiyo malesef garip bir bağlanma oluyo insanda nedense keşke böyle bir durumda herşeyi gözden çıkarabilse insan.ama unutma bu yara iğleşmeden sen hasta olacaksın üstünü kapatıp devam edersen sürekli kuşku duyan paronoya bir insan olacaksın.daha öncede yazdığım gibi önce bitir davayı aç devam edecekse evliliğin onun çabasıyla davam etsin başka türlü senin yapacağın bişey kalmamış artık canım ve bekleme artık kararın her neyse bir an önce adım at

kalp ve mantık bir kere de beraber yol alsınlar ya... nolur sanki??
bir kere de beynin kabul ettiğini kalp de kabul etse, ya da tam tersi...

ama olmuyor işte...
ben kalbiyle yol alanlardan olduğum için hep gözyaşı, hep hüsran...

maalesef kadınların kuyusunu kazanlarda kadınlar oluyor...bekar erkekler dururken evli erkekte ne bulurlar anlamak mümkün değil...

arkadaşım sana kolaylıkla boşan diyemem,kadınlar (ben de dahil) maalesef çok duygusal,sevdiğmiz zaman kaybetmekten çok korkuyoruz...bu olayda da cinsel olarak o kadınla birşey yaşamamış dahi olsa sen evde onu beklerken,onun başka bir kadın yanında değil senin yanında olması gerekirdi..

kalbinin sesini bastır bence bu kez...
rabbim bundan sonra güldürsün yüzünü....

fotografı ceken biride var oldugunu dusunursek evde 1 bayan daha olabilir iki erkek iki bayan sizi gaza getirmek istemiyorm ama böyle dusundum bi an bilmiyorm ama beni cok dusunduren bir olay bu bide sunu unutmayın erkekler hep karılarını aldattıgı kadınlar hakkında öyle kötu sözler kullanırlar kus beyinleriyle karsı tarafı kandırmaya calısırlar

güzel ayrıntı. eğer kendi kendine foto çekebilen bir makine değil ise. evet güzel ayrıntı...

arkadaşım merhaba
konunu baştan sona okudum ve inanki senin yaşadığın acıları şu anda içimde hissettim. ben bu tür olaylarla tam 15 yılımı heba ettim. ve aynen sadece sevdiğim için hep affettim. ama şimdi sadece kendime kızıyorum ve o kadar pimanımki bunları kendime yaşattığım için. anladığım kadarıyla daha gençsin. şuna inan kimse vazgeçilmez değildir. ve en önemlisi sensin bunu sakın unutma
allah yardımcın olsun

Allahım ya ne kadar zor... Erkeklerin bu hallerini duydukça, okudukça evlilikten soğuyorum. Şimdiden paranoyak oldum

CANIM BENİM.... başlığı açarken bile yalan mı doğru mu demişsin... bir tarafın doğru olduğunu biliyor bir tarafın inanmak istemiyor....

ama buna inanmak tamamen saflık olur artık. sevgin iyi niyetin kullanılıyor?!!

kadının evinde cinsel birliktelik bile gerçekleşti, belki o adam erken ayrıldı gitti evine o yüzden kocan!dönücem dediği halde dönemedi ya da hepsi birlikte oldular. hiiiç fark etmez.

bu gerçeği umarım görürsün.

canım sen o fotoğrafları bulmasan ve eve geç geldiği için suçlasan ruh hastası kafasında kuran uyduran sen olacaktın!!! hep inkar edecekti..

fotolara rağmen inkar ediyo... kadına sürtük demiş... kendiyle sürttüğü içib biliyo deme kki kadının ne mal olduğunu.!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…