canım bu dışarıda yenen bir iş yemeği değil resmen evde hazırlanan özel bir gece, kutlama, içkiler hazır, flört durumları, fotolar çekiliyooo, belli ki cinsel yakınlaşma da var!!! evde karısı ona beklerken ayıp oluyo demeyi artistlenmeyi biliyo beyfendi.. sen o resmi bulmasan seni suçlu duruma getirip erkek arkadaşlarımlaydım diyecekti bi de!!!!
sen bekar olsan böyle bir şey yapabilir misin o evli haliyle sana karşı sorumluyken bunu yapıyor..
arkadaşa katılıyorum. işyerinde de o kadını vs. rezil et. GÖZÜNÜ KORKUT.
sen her defasında sevgine rağmen affet ve o nankör bunu enayilik olarak görsün aynen devam etsin. yok ya!!!
boşanmayacaksan bile burnunu sürt ve İŞYERİNDE MUTLAKA REZİL ET.
Allah yardımcın olsun canım. ama bir erkeği bu kadar affettikçe olanlar bunlar. hemen aklına boşanmayı getirmesen bile beyefendinin burnu sürtsün rezil et işinde kapına gelecektir mutlaka. belki geldiğinde hatasını da anlamış olur.
o kadınla direkt muhatap olma. bu onların arasında yeni bir diyalog iletişim kurulmasına da neden olur. kadınla konuşma ama onu işyerinde rezil et oradan uzaklaştır.
Ben de buna karşıyım işte. İnsan kendini o seviyeye düşürmemeli ve hanımefendiliğini koruyarak çekip gitmeyi bilmeli. Bu adamın ilk olayı değil ki affedilsin. Bu kronikleşmiş bir durum. Bence artık ayrılık çanları çalmaya başlamış
Nasıl bir iş yemeğiymiş bu böyle.
İş çıkışı telefon ediliyor, 3 erkek gidip birşeyler yiyip içicez deniliyor, gece 4 lere kadar ne halt ettikleri bilinmiyor üstelik kadının birinin evine gidiliyor,2 erkek bir kadın şaraplar yemekler filan, kocaman bir YUUUUUHHHH demek istiyorum. Arsız, pişkin herif.
Herbi haltı yemiştir onlar o evde, Allahın cezaları.
Allahtan elinde resimler var. Affedilecek birşey değil, iğrenç bir durum.
Daha önceki olaylarınızı bilmiyorum ama bu olay bile artık geri dönülemez olduğunun ispatıdır kanaatimce.
Dedim ya inanın tüylerim diken diken oldu olanları okurken. Çok acı. Bir kadın olarak bana yalan söylenilmesine mi yanayım, eşimin bir erkek arkadaşıyla birlikte bir kadının evinde şaraplı mumlu yemek yemesine mi?
Ben kesinlikle sevginin olduğu evliliklerin devam etmesinden yanayım. Boşanma davası açmanız teklifim sadece eşinizi belki kendine getirmesi içindi. Hani "çantada keklik" (evet biraz amiyane oldu ama başka deyim gelmedi şu an aklıma) olarak gördüğü eşi için çok da vazgeçilmez olmadığını belki farkederse, kendini toparlar kendini yargılar ve hatalarından ders alır diye...
Siz de bilirsini ki insanlar ellerindekinin değerini maalesef kaybedince anlıyorlar...
Dualarım sizinle...
Çok teşekkür ederim..Dava açıp sonra onun hatasını anlayıp düzeleceğini ummak ve sonra affetmek..Dava açıp sonra affettikten sonra daha da beter olacak..Çünkü artık bunun daha ötesi yok diye düşünüyorum..5 senelik evlilik ve kavgaların çoğu bu sebeplerden..zaten o haklı olsa 1 dk durmazdı..onuda biliyorum..
Çok teşekkür ederim..Dava açıp sonra onun hatasını anlayıp düzeleceğini ummak ve sonra affetmek..Dava açıp sonra affettikten sonra daha da beter olacak..Çünkü artık bunun daha ötesi yok diye düşünüyorum..5 senelik evlilik ve kavgaların çoğu bu sebeplerden..zaten o haklı olsa 1 dk durmazdı..onuda biliyorum..
Bak canım. Ben bunu sen sevdiğin için söyledim. Hepimiz biliyoruz ki o evde o akşam hiç de iş ile alakalı şeyler konuşulmadı.
Saat 4 e kadar alkolle birlikte bir evde sürdürülen İŞ YEMEĞİnden kimseye hayır gelmez.
Yangına körükle gitmemek, senin şu andaki acını daha da kanırtmamak için ben ve diğer arkadaşlarım mümkün olduğunca yapıcı konuşmaya çalışıyoruz.
Ama duymak istediğin buysa, evet yapabileceğin en doğru davranış.
MADEM EV SENİN, AİLELER DURUMU BİLİYOR, ÇAĞIR AİLESİNDEN BİR BÜYÜĞÜ AKŞAMA ONUN YANINDA BU İŞ BİTTİ DE. VER EŞYALARINI DA ELİNE. HERKES KENDİ YOLUNU ÇİZSİN.
bende 4 senelik evliyim kocam beni 1 sene önce,işyerinde evli olan bir sürtükle aldattı.evet kadında evliydi..ben kocamın tuhaf hareketlerinden şüpheleniyordum fakat konduramıyordum...taki 22/08/08 tarihinde o sürtük kocasıyla çıktığı tatilden kocamın cep telefonuna mesaj atana kadar..tabiki msg silinmiş öğelerden silinmemiş farketmemiş...aradım öğrendim kim olduğunu...kocasına kadar söyledim tabi aradığım kocasıysa ki değildi...bir erkek "karınızın kocamla samimi olmasını istemiyorum" lafını ne kadar olgunlukla karşılar bilemiyorum ama ya bu kocası değildi yada geniş mezhepliydi..karı-koca mimarlar.. olabilir dünya 3 boyutlu düzlem sanki onların gözünde:) ne taraftan bakarsan bak bir bok anlaşılmaz...anlayacağınız ahlaksız insanlardı...Affettim..Allaha havale ettim...O sürtüğün çocuğu oldu (kimden olduğu şaibeli belkide kocamdandır:))...Şuan içimde bin pişmanlık var..Neden affettim diye kendimi affetmiyorum..Yüce Rabbim neler çektiğimi biliyor hala boğazım düğümleniyor..Ama artık ilk ve son şansı olduğunu biliyor...Değerlendirir yada değerlendirmez...Kim kaybettiği zaten ortada hayata 1-0 yenik başlamış insanlar ezik insanlar komplexli insanlar..Sadece kendini ispatlamak için böyle ucuz yöntemler arıyor olmaları ne kadar kaliteli olduklarını gösteriyor zati.. lafı uzatmayalım..Allah yardımcınız olsun
bitmesini istemediğim evliliğim demişsin bu durumda bile bunu söylemek ne kadar acı doğru ama aldatılmak bile aşkı bir anda bitirmiyo malesef garip bir bağlanma oluyo insanda nedense keşke böyle bir durumda herşeyi gözden çıkarabilse insan.ama unutma bu yara iğleşmeden sen hasta olacaksın üstünü kapatıp devam edersen sürekli kuşku duyan paronoya bir insan olacaksın.daha öncede yazdığım gibi önce bitir davayı aç devam edecekse evliliğin onun çabasıyla davam etsin başka türlü senin yapacağın bişey kalmamış artık canım ve bekleme artık kararın her neyse bir an önce adım at
fotografı ceken biride var oldugunu dusunursek evde 1 bayan daha olabilir iki erkek iki bayan sizi gaza getirmek istemiyorm ama böyle dusundum bi an bilmiyorm ama beni cok dusunduren bir olay bu bide sunu unutmayın erkekler hep karılarını aldattıgı kadınlar hakkında öyle kötu sözler kullanırlar kus beyinleriyle karsı tarafı kandırmaya calısırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?