canım onun açısından öyle de sen de onun açısında duruyorsun hala ama. Konuşmanın gidişatını bundan sonra bari olsun senin yönlendirmeye hakkın var. Olayı nerden tutsan elinde kalıyor eşin her türlü suçlu. Ben gezip tozman gerekliliğine katılmıyorum. Bırak onun gibi olmaya çalışma olamıcaksın çünkü hele ki bu ruh halinde. Oyun oynamak sana daha çok zarar vericek. Senin gerçekleri bilip ona göre yol çizip kendi hayatını düşünmen gerekiyor şu an. Sen sorunca sinirlenmesi sen sormadıkça pişkin pişkin sana çok iyi davranması bence suçunu bildiğini gösterir. Gece sonuna kadar 3 kişiler miymiş bunlar?
Canım onun açısından öyle de sen de onun açısında duruyorsun hala ama. Konuşmanın gidişatını bundan sonra bari olsun senin yönlendirmeye hakkın var. Olayı nerden tutsan elinde kalıyor eşin her türlü suçlu. Ben gezip tozman gerekliliğine katılmıyorum. Bırak onun gibi olmaya çalışma olamıcaksın çünkü hele ki bu ruh halinde. Oyun oynamak sana daha çok zarar vericek. Senin gerçekleri bilip ona göre yol çizip kendi hayatını düşünmen gerekiyor şu an. Sen sorunca sinirlenmesi sen sormadıkça pişkin pişkin sana çok iyi davranması bence suçunu bildiğini gösterir. Gece sonuna kadar 3 kişiler miymiş bunlar?
Katılıyorum. gezip tozması onu sinirlendirmeye çalışması neyi değiştirecek ki.
Eşi ona tepki vermezse birde üstüne kendisini rezil etmiş olacak.
olgun insan ne gerek var böyle şeylere.
Ama şunuda söylim, evde yemek piştiği önüne geldiği sürece siz onun karşısında sakince konuştuğunuz sürece, o sinirleniyor diye üstüne gitmediğiniz sürece aynı şeyleri yaşayacağınız gün gibi ortada. Aslında affetmeniz bile onu cesaretlendiriyor ama bu konuda bişey demek işstemiyorum.
Yalnızca siz hatalıymışsınız gibi davranmayın.. Sakin davranılacak konuşulacak bir zaman değil.
Bence izlediğiniz yol yanlış, tekrar aynı şeyi yaşamamanızı ümit ediyorum ama yaşarsanız da suçu eşinizde aramayın.
Kaldırmaya çalışacak çünkü son iki yıldır yapmaya çalıştığı bu; ama geçmiş konularını okudum sen çok yıpranıyorsun, farkında değilsin. Eşinin saçmalıklarını kabullenmiş olman, seni hemcinslerinden nefret etme boyutuna getirmiş. Halbu ki o kadınların bir suçu yok suç eşinde, sürtük olmaları namuslu olmaları fark yaratmıyor yani. Dün babamla oturuyoruz erkekleri kadınlar kandırır hep dedi. Ya allah aşkına saçmalama çocuk musunuz baba dedim. KanıyorlarmışKanmayın.. Hep bu kadınlar zaten çok ısrarcılar, çok yüzsüzler, hep erkekleri nası kandırsak diye dolanıyorlar :) Erkekler masumiyet abidesi!
Sizin ilişkinizde en büyük problem zaten senin de söylediğin gibi seni adam yerine koymaması, senin hislerinin onun umrunda olmaması. Konuşamıyorsunuz bile. Ortada tek taraflı bir sevgi var. Bana kalırsa o da yok. Alışkanlıklar, ezilmişlikler, altta kalmak istememeler, çevreye rezil olmak istememeler, ailelere karşı mahçup olmak istememeler. 1 yıl sonra öleceksin poly. Ne yapardın? Devam eder miydin bu şekilde?
Tekrar merhaba dostlar,
Dün akşam eve gittim evdeydi herzamanki gibi birasını açmış, tv izliyordu..Hiçbirşey olmamış aramızda geçenler, uykusuz gece 4 nöbeti yaşanmamış gibi hoşgeldin canım dedi..Ben direk mutfağa gittim yemek yaptım sofrayı hazırladım.. Arada ağlama krizine girdim..Yemek yedik sofrayı topladım..Salona geçtim bende bir kadeh şarap koydum kendime keyifli keyifli tv seyretmeye başladım..Suratım asık tabi..Konuyu açınca hırçınlaşıo kabalaşıo genel tarzı bu..o yüzden genelde onunla konuşmak mümkün olmuyor..Her soru soruşumda onunla arasında birşey olmadığı tamamen iş odaklı olduğunu söylüyor yani aslında benim inanmak istediğim cevabı söylüyor..Aralarında birşey geçmiş olsa dahi bunu bana nasıl söyler...Boşanmalıyız dedim..Bu şekilde devam edemeyiz dedim sakince....Ne olacak peki şimdi dedim..Sessizlik..Cevap alamadım..Sinirlendi...Sonra yattım uyudum..Sabah kalktım hazırlandım onu işe bıraktım..Sanki hiçbirşey olmamış gibi hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz..
Kadını aramak gibi bir niyetim yok..İsterse o beni arar..Ancak o zaman konuşurum..Gerekte yok konuşmaya yeterince küçük düştüm zaten.. ocasının peşinde basit kadın imajı çizmeye niyetim yok..Artık aralarında ne geçmiş ise zaten bunu benimde bildiğimi düşünüp daha rahat hareket edeceğini düşünüyorum ki tedirgin halde..İnkar kocamın ruhunda var üzerinde yakalasam inkar edecek kadar pişkindir..Açıklamasını yaptı sizinlede paylaştım..Tatmin edici değildi..Gerçekleri öğrenmek için Kadın deqil adamla konuşabilirim belki oda ne kadar doğru olur onuda bilmiyorum çünkü kocam ve o adam aynı yerde çalışıorlar kadın ise farklı bir yerde..
esiniz istedigi kadar agrasiflessin dayilansin...kacari yok...konusma zorunda!!!
onu konusturmalisiniz...
konusmaya baslarken de agrasiflesmeden duzgunce konusmak istiyorum lutfen sinirlerine hakim ol, niyetim sadece konusmak deyin ve onunla konusmayi tekrar deneyin.
2 gun kacacak 3 gun kacacak bagiracak cagiracak ama eninde sonunda onu duzgunce konusturursunuz.
ayrica bana kalirsa hala esinize onem veriyorsunuz ne bileyim yemek hazirliyorsunuz falan...
birakin Allah askina yapmayin...
biraz naz niyaz edin...
onu umursamayin...
sabah ise falan birakmayin...
size onu sinirlendirin oyun oynayin demiyorum, ''onu umursamayin, kendi hayatiniza kendi isinize bakin ve bu umusamazligi gorsun. evde suratina bile bakmayin. gerekmedikce konusmayin. cikin disari gezin dolasin kafanizi dagitin biraz.'' diyorum.
bu yaptiklariniz onu sinir edecek evet, ama ise yarayacak ve 3-5 gun sonra ''eger cok rahat ve sizi sevmeyen bir es degilse'' bu durumu kabullenemeyecek ve sizin etrafinizda dolasmaya baslayacak. bu hep boyle olmustur...
Tekrar selam,
Dedigin gibi yaptım ..cuma akşamı kuafore gittim süslü püslü eve geldim... oda hayırdır dedi... dışarı çıkıcam dedim.. nereye dedi.. fasıl a gidicem dedim.. arkadaslarla dedim.. kimmiş o arkadaşlar dedi.. tanımazsın dedim..eski dostlar hepsi dedim..neden soruyorsun dedim..kocanım dedi..kahkahayı bastım..keske saat 4 de eve geldiğindede bu statünü hatırlasaydın dedim..karın olduğumu gezmeye cıktıgımda hatırlayan bır koca olman gercekten cok komık dedım..bırak bu gece de ben 4 de geleyım dedım..anahtarı kapının arkasında bırakma senı uyandırmak zorunda kalmıyım dedım..ıyı dedı..icki icecekmısın dedi..elbette dedim..1-2 duble..araba kullanma o zaman dedi..yok dedim..merak etme dedim gulerek..yuzunde endıse vardı..cıkmaya hazır kapıya yoneldım..onume dıkıldı..gıtme dedı..kendımı ıyı hıssetmıyorum..ıyı degılım dedı..cok kotu olursan 112 yı ara dedım.cepden ararsın durumun kotulesırse..taş dokuyor da beyımız..neyse gondermedı benı sonuc olarak..allahım ben ne yapıcam bu adamla..
birincisi ;madem bu yemek bir teşekkür yemeği ve 1 kadın 2 erkekle yeniyor neden herhangi bir restoranda saat 8.00'de başlayıp en geç 11.00'de biten bir yemek deil. ikincisi ;kadın madem evine davet edip daha da çoook teşekkürlerini bildirmek istiyo(!) ozaman niye eşleri de davet etmiyo. üçüncüsü ;bu yemek neden içkili ve neden 2.00'ye kadar devam ediyo ve en önemlisi eşiniz tel.e fotoları koyucak kadar cesareti nereden buluyo?sizin her defasında onu affetmenizden olabilirmi?yanlış anlamayın amacım sizi yargılamak deil ama eşiniz çoook iyi bir cezayı dersi haketmiş bence ki silkelenip bir kendine gelsin!
Tekrar selam,
Dedigin gibi yaptım ..cuma akşamı kuafore gittim süslü püslü eve geldim... oda hayırdır dedi... dışarı çıkıcam dedim.. nereye dedi.. fasıl a gidicem dedim.. arkadaslarla dedim.. kimmiş o arkadaşlar dedi.. tanımazsın dedim..eski dostlar hepsi dedim..neden soruyorsun dedim..kocanım dedi..kahkahayı bastım..keske saat 4 de eve geldiğindede bu statünü hatırlasaydın dedim..karın olduğumu gezmeye cıktıgımda hatırlayan bır koca olman gercekten cok komık dedım..bırak bu gece de ben 4 de geleyım dedım..anahtarı kapının arkasında bırakma senı uyandırmak zorunda kalmıyım dedım..ıyı dedı..icki icecekmısın dedi..elbette dedim..1-2 duble..araba kullanma o zaman dedi..yok dedim..merak etme dedim gulerek..yuzunde endıse vardı..cıkmaya hazır kapıya yoneldım..onume dıkıldı..gıtme dedı..kendımı ıyı hıssetmıyorum..ıyı degılım dedı..cok kotu olursan 112 yı ara dedım.cepden ararsın durumun kotulesırse..taş dokuyor da beyımız..neyse gondermedı benı sonuc olarak..allahım ben ne yapıcam bu adamla..
şaka gibi yani onun yaptıgına bu sekildemi ceza veriyorsunuz o yapar elinin kiri olur ama siz gercekten kız arkadaslarla fasıla gider ve eve 4 de gelirsiniz hayat kadını kocasını aldattı damgası yersiniz ve bu durumda eşiniz haklı durumda olur bence bir an önce oyunlardan vazgecinde bosanma davası açın ayrıca hala merktayım 2 erkek 1 bayan foto görmussunuz tlfnda peki fotografı çeken kişinin cinsiyeti ne bu ayrıntıyı hiç merak ettiniz mi bana iş yemeğinden cok alem yapılmıs gbi geldi
katılıyorum,o resmi çeken bir kişi daha olması gerekiyo bunu gözardı etmemek lazım.
diyelim ki ortada saklanacak bişey yoksa,iyi niyetle bile yemeğe çağırılmışlarsa eşinizin bişeyler sakladığı malum.
ortada açıkça söylenmiş bir yalan var
Tekrar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?