yalan mı doğru mu?yine mi?

Çok güzel öneriler Bu şekilde davranmak da bir tür rest çekmek olur zaten eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız.

Eşini takibe al benim işyerimde hn aldatan vardı bende bunu bildiğim için beni tehdit etti eşi bebek gibi güzeldi aldatıldığını gözünle görmen gerek!

açıkça ortada yalan söyledği,
o kadınla arasında bişey olmamışsa bile telefonunu kapatması size bu şekilde davranması affedilir değil

açıkça ortada yalan söyledği,
o kadınla arasında bişey olmamışsa bile telefonunu kapatması size bu şekilde davranması affedilir değil

Katılıyorum, o kadınla arasında diyelim ki bir şey yok, yine de bu şekilde davranması çok çok yanlış. Değerinizi anlamalı ve size karşı tavırlarını değiştirmeli, başka türlü mutlu olmanız zor.

Ailesine konuyu açtım kendi aileme de..Çok üzüldüler..Ağlaştık..Ailesinin öğrendiğini duydu çok sinirlendi..Ok yaydan çıktı..

canım meslek kısmında avukat yazıyor.
mesleğini kullanarak da onu zarara uğratabilirsin.. çatır çatır tazminat davaları aç..
parasını istemem dersen barınağa yüklüce yardım yaparsın.
ama canını yakmadan bırakma onu..
hırsını yen.biraz olsun al hıncını...

o bu kişiliksizlikle daha çok yanlış yapar.

Ya bu giyinip süslenip çıkma olayı iyi fikir. Bana kalsa boşanın ama sanırım siz boşanmak istemiyorsunuz. Madem böyle bir tutumunuz var arkadaşların da dediği gibi akşamları özellikle hazırlanın çıkın, söylediğiniz saatten daha geç dönün. En kötü ihtimal ailenize gidersiniz onları da tembihleyip. Ya da işten çıkarken canım ben gelmicem bir kaç arkadaş birşeyler yiyeceğiz diyin ama o arkadaşların kim olduğunu söylemeyin

Çok üzüldüm durumuna. Yenir yutulur birşey değil. Bir kere yaptıysa bir insan gene yapar yine yapar. Ortada ihanet yoksa bile çok saçmalamış. Durum ne peki şu an?

offf çok sinirlerim bozuldu ..bi de diğer erkeği tanıyor musunuz?onun eşinin kocasının gece yarılarına kadar nerede olduğundan haberi var mı acaba? ben olsam iş yerine gider kadını da adamları da rezil ederdim..bu olaydan sonra nasıl güvenebilirsiniz bi daha ,ağzıyla kuş tutsa olmaz..ben güvenemem..evlilik bu değil,eş olmak bu değil..offf çok sinirlendim kendimi yerinize koyunca..güçlü ve kararlı bi şekilde karşısında durun kararınız ne olursa olsun..

bence de siz de onu iplemeyin gezin tozun arkadasiniz yoksa bile tek basiniza cikin mutlaka, bakin nasil tipis tipis geliyor ayaginiza.

Çok güzel öneriler Bu şekilde davranmak da bir tür rest çekmek olur zaten eğer ayrılmayı düşünmüyorsanız.

sagol fistik

inanin bu tip seyler cok ise yariyor.
erkeklerin ne kadar pesine dusulurse o kadar cok kaciyorlar ve o kadar cok popolari kalkiyor.

son durumu anlayamadim ben.
esinizle konustunuz mu???
ortada aldatma falan var miymis?

kısasa kısas yapmak olayı ne kadar çözer bilemiyorum.
o arkadaşlarıyla gitti diye aynı şeyleri yapmak evet onu çok sinirlendirir ama hiçbişeyi çözmez bence.
oturup konuşun,niye böyle yapmış gerçekten aldatmışmı öğrenin.
sonrada karar verin ya devam edin yada yollarınızı ayırın.boşuna yıpratmayın kendinizi..

Yani herşey ortada zaten, gözle görmeye gerek yok bazı şeyleri..
Evli bir erkek, eşine yalan söyleyerek sürtük diye bahsettiği kadının evine gidip mum ışığında içkili alem yapacak, evde onu bekleyen karısı aradığında artistlik yapacak telefonunu kapatacak, sabah 4' te eve gelecek... Eğer eş telefonu kurcalamasa bir kanıtı olmasa, zeytinyağı gibi üste çıkacak arsız yüzsüz koca..
Üstelik ilk vukuatı olmayan bir koca, aldattığını gözüne sokmadığı kalmış herşey ortada..
Çok çook üzüldüm gerçekten..Şahsen affedemezdim istesemde yapamazdım..
Size affedin ya da affetmeyin diyemem..
bence bu durumda affetmek daha zor, tabi ki bu karar sizin.
Affedecekseniz bile öyle bir süründürün ki, öyle şeyler yaşasın ki,
tekrar aynı hatayı yapmaya teşebbüs bile edemesin, aklına gelsin onu bekleyen şeyler.
Allah yardımcınız olsun, inş aklı başına gelir
Her ne kadar böylelerinin düzeleceğine inanmasamda umuyorum

sagol fistik

inanin bu tip seyler cok ise yariyor.
erkeklerin ne kadar pesine dusulurse o kadar cok kaciyorlar ve o kadar cok popolari kalkiyor.

son durumu anlayamadim ben.
esinizle konustunuz mu???
ortada aldatma falan var miymis?

Tekrar merhaba dostlar,
Dün akşam eve gittim evdeydi herzamanki gibi birasını açmış, tv izliyordu..Hiçbirşey olmamış aramızda geçenler, uykusuz gece 4 nöbeti yaşanmamış gibi hoşgeldin canım dedi..Ben direk mutfağa gittim yemek yaptım sofrayı hazırladım.. Arada ağlama krizine girdim..Yemek yedik sofrayı topladım..Salona geçtim bende bir kadeh şarap koydum kendime keyifli keyifli tv seyretmeye başladım..Suratım asık tabi..Konuyu açınca hırçınlaşıo kabalaşıo genel tarzı bu..o yüzden genelde onunla konuşmak mümkün olmuyor..Her soru soruşumda onunla arasında birşey olmadığı tamamen iş odaklı olduğunu söylüyor yani aslında benim inanmak istediğim cevabı söylüyor..Aralarında birşey geçmiş olsa dahi bunu bana nasıl söyler...Boşanmalıyız dedim..Bu şekilde devam edemeyiz dedim sakince....Ne olacak peki şimdi dedim..Sessizlik..Cevap alamadım..Sinirlendi...Sonra yattım uyudum..Sabah kalktım hazırlandım onu işe bıraktım..Sanki hiçbirşey olmamış gibi hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz..
Kadını aramak gibi bir niyetim yok..İsterse o beni arar..Ancak o zaman konuşurum..Gerekte yok konuşmaya yeterince küçük düştüm zaten.. ocasının peşinde basit kadın imajı çizmeye niyetim yok..Artık aralarında ne geçmiş ise zaten bunu benimde bildiğimi düşünüp daha rahat hareket edeceğini düşünüyorum ki tedirgin halde..İnkar kocamın ruhunda var üzerinde yakalasam inkar edecek kadar pişkindir..Açıklamasını yaptı sizinlede paylaştım..Tatmin edici değildi..Gerçekleri öğrenmek için Kadın deqil adamla konuşabilirim belki oda ne kadar doğru olur onuda bilmiyorum çünkü kocam ve o adam aynı yerde çalışıorlar kadın ise farklı bir yerde..

Ve siz şimdi bu adamla hiçbir şey olmamış, 2kez sizin güveninizi sarsmamış gibi evcilik oynamaya devam edeceksiniz yani sırf siz sordugunuzda sinirleniyor diye.Valla herkes kendi kaderini yaşar ama ben ne yazıkki size 3.vakaya hazırlanmanızı tavsiye ederim malesef

Aynı fikirdeyim

tabi hiçbirşey olmamış gibi davranır,aldatan yada aldatmaya meyilli klasik erkek profili...

nasıl olsa evde yemeğini,ütüsünü,bulaşığını vs kısaca her işini yapan bir kadın var,o orda dursun hep...

beyefendi gezsin tozsun,isteyince evine dönsün...ne ala memleket

arkadaşım sakın beni yanlış anlama ama işi gücü olan bir kadınsın neden katlanıyorsun??yazık ediyorsun kendine .......

Canım onun açısından öyle de sen de onun açısında duruyorsun hala ama. Konuşmanın gidişatını bundan sonra bari olsun senin yönlendirmeye hakkın var. Olayı nerden tutsan elinde kalıyor eşin her türlü suçlu. Ben gezip tozman gerekliliğine katılmıyorum. Bırak onun gibi olmaya çalışma olamıcaksın çünkü hele ki bu ruh halinde. Oyun oynamak sana daha çok zarar vericek. Senin gerçekleri bilip ona göre yol çizip kendi hayatını düşünmen gerekiyor şu an. Sen sorunca sinirlenmesi sen sormadıkça pişkin pişkin sana çok iyi davranması bence suçunu bildiğini gösterir. Gece sonuna kadar 3 kişiler miymiş bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…