• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan mı söylüyor olayım yine komedi arkadaşlar ?

lovelystudent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
286
64
13
39
arkadaşlar bugün bir mesaj geldi, seni gördüm çok tatlısın filan diye. eski sevgilimmiş gibi konuşuyo. işte ben kimim filan diyo. ama konuşma tarzından belli eski sevgilim değil. sonra bir baktım whatsapp durumu benim şu anki sevgilimin bi önceki whatsapp durumuyla aynı. sevgili şarkı sözü o dedi ama sonuna koyduğu gülücüklerde aynı. sonra numarayı sorgulattım sevgilimin abisinin çalştğı şirketin hattı çıktı.

sevgilime dedim sen mi beni işletiyosun. yok ne alakası var filan dedi. önce numarayı istemedi normalde olsa hemen deli olur ne yazdı ne dedi diye. sonra istedi numarayı güya konuştu eski sevgilimmiş ama konuşmada hiç inandırıcı gelmedi. çalışma salonuna gidiyorum ders çalışmaya sevgilim pek istemiyo acaba onun için mi böyle bişey yaptı bir daha gitmiyim diye. ve kesinlikle kabul etmiyo. ortaya çıkarmam mümkün olabilir mi ki? sevgilim benden gizli bi hat daha kullanıyo gibi ve beni işletti mi :O

arkadaşlar bugün bir mesaj geldi, seni gördüm çok tatlısın filan diye. eski sevgilimmiş gibi konuşuyo. işte ben kimim filan diyo. ama konuşma tarzından belli eski sevgilim değil. sonra bir baktım whatsapp durumu benim şu anki sevgilimin bi önceki whatsapp durumuyla aynı. sevgili şarkı sözü o dedi ama sonuna koyduğu gülücüklerde aynı. sonra numarayı sorgulattım sevgilimin abisinin çalştğı şirketin hattı çıktı.

sevgilime dedim sen mi beni işletiyosun. yok ne alakası var filan dedi. önce numarayı istemedi normalde olsa hemen deli olur ne yazdı ne dedi diye. sonra istedi numarayı güya konuştu eski sevgilimmiş ama konuşmada hiç inandırıcı gelmedi. çalışma salonuna gidiyorum ders çalışmaya sevgilim pek istemiyo acaba onun için mi böyle bişey yaptı bir daha gitmiyim diye. ve kesinlikle kabul etmiyo. ortaya çıkarmam mümkün olabilir mi ki? sevgilim benden gizli bi hat daha kullanıyo gibi ve beni işletti mi :O
bu çocuk çok sorunlu her konunda ayrı bir olay gerçekleştiriyor ayrılmayı düşünmüyor musun??

Canm hatta Abisinin sirket hattiymis başka kim olabilir işlet madem de tam yap apaçık belli o olduğu neyapmaya çalışıo belli değil.arkadaslarin dediği gibi çocukça biraz.nese kardeşim ayrılmak istiyosan bu çocuktan inanmış gibi yap sana msj attiyo ya eski erkek arkadasin gibi sende yemiş gibi yap çocuğa buluşma teklif et bakalım napcak ayrılmak istiyosan belki sinirlenir ayrilir istemiyosan sen olduğunu anladım dersin olmazmi canm ole;)))

28 mi valla şimdi gördüm hay allahım ya bu insanlar karşısındakini ne zannediyor. Aklı sıra seni kandırmak için resmini atıp blöf yapcak uğraşma hiç canm bence...

Canm hatta Abisinin sirket hattiymis başka kim olabilir işlet madem de tam yap apaçık belli o olduğu neyapmaya çalışıo belli değil.arkadaslarin dediği gibi çocukça biraz.nese kardeşim ayrılmak istiyosan bu çocuktan inanmış gibi yap sana msj attiyo ya eski erkek arkadasin gibi sende yemiş gibi yap çocuğa buluşma teklif et bakalım napcak ayrılmak istiyosan belki sinirlenir ayrilir istemiyosan sen olduğunu anladım dersin olmazmi canm ole:KK66:))

söyledim sensin diye kabul etmiyo. şirkette genel bi marka. güya eski sevgilime yazmış benim abim oranın müdürü sen kimsin diye o da biliyorum demiş. sonra küfür etmiş git başmdam uğraşamam senle demiş konuşma da bu kadar. çok bariz belli yani ama kabul etmiyor çok komik.

Ben anlayamadım size nereden mesaj geldi çok tatlısın diye ve siz o numnarayı eklemişsiniz ki whatsappta görünüyor numarası nede eklediniz ki sevgilisi varsa. Sizi arasa tamam ama mesaj atmış mesaj atmayla telinize numaası nasıl kaydoluyor numara kaydetmeden whatsappta durum filan göremezsiniz bınlarla uğraşacağınıza tanımadığınız insanlar görüşmeyin deniyorsa da başarısız olmuş olur ayrıca seni deneyen insan neden durumunu aynı yapsın da çaktırsın durumu baştan sona mantıksız.

Back
X