Yalan mı yoksa eksik anlatmamı ?

Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
Allah aşkına adı geçmiş işte. Neyi kurcalıyorsunuz. Az mantıklı düşünün. Geçmişi yüzünden sarsılıyorsanız ayrılın gitsin. Yazık adama valla ya

Yaklaşık 1 yıldır görüşüyoruz,4 aydır da nişanlıyız.Ona merak edip geçmişte yaşadığı ilişkileri sordum.O hep geçiştirmeli cevaplar verdi.Bana daha önceleri üniversitede 1-2 aylık ciddiyete varmayan bir ilişkim oldu dedi ama ben hep farklı hissettim biraz bugün üstüne gittim ve öğrendim ki aslında lise dönemlerinde 2-3 yıllık bir ilişkisi olmuş.Yine kendisi söyledi.Benim de ondan önce bir sözlülük dönemim olmuştu anlatmıştım her şeyi.Şu an çok sarsıldım.Bu yalan sayılır mı anlayamıyorum neden bana daha önce anlatmadı sakladı.Çok sığ bir insan değilim,bunun yüzünden onu suçlamam da.Ne yapmalıyım bilmiyorum...O ısrarla yalan söylemediğini söylüyor...
Burdan bakınca gayet de bu tarz konulara takıp suçlayacak biri gibi duruyosunuz açıkçası, belki bunu hissettiği için taa çocukluk dönemine kadar inip anlatmak istememiştir. Mesele dürüst olmaması yoksa takılmazdım diyosunuz da ama konuyu ilk açan da aldığı cevaptan tatmin olmayıp tekrar soran hatta sizin deyiminizle üstüne gidip öğrenmeye çalısan da sizsiniz. Demek ki aslında takıyosunuz geçmişi. Ben doğru bulmuyorum ilişkilerde her iki tarafın da eski ilişkilerini sormasını ve anlatmasını. Kadın ya da erkek hiç fark etmiyo iki taraf da takılip kalıyo sonra ne gerek var. Geçmiş bitmiş yani. Kimin geçmişinde birileri yok ki, illaki vardır yani illa sormaya gerek yok bence. Bence o da bunun farkında, gereksiz bulduğu için saklamış. Konuyu açan siz olmasanız hak verirdim. İlk o sorsa da sonra kendisine gelince saklasa haklısınız derdim.

Ilkokulda erkek bir sınıf arkadaşım tenefüslerde sürekli beni kovalardı, yakalayınca da ya saçımı çeker ya da kolumu ısırırdı. Sonra seni seviyorumlu, kirmizi kalpli not vermişti bana.

Bu kirli geçmişimi sevgilime anlatma zamanı gelmiş diye düşündüm şimdi.
Lisede hiç sevgilim olmadı, mecbur bunu anlatıcam ben de.
Yarın ayrılık temalı konu açmam umarım.🥺🥺

Ayy eski ilişkisinden sizene cidden sizene sizin lisede sevgiliniz olmadı mı ? Keyfi istememiş anlatmayı anlatmak zorunda değil. Sanki o dönemlerde siz vardınız. Hayır yani sizin mantığa göre adamın sizin sözlülük yaşadığınızı taksın. Lisede ki ilişkiyle sözlülükte bir değil. Kişinin geçmişi kimseyi enterese etmez bana bunu soran adamın götüne tekmeyi basarım

30 yaşın üzerindeymişsiniz. Ben de 20li yaşların başındasınız sandım. Silkelenip kendinize gelin. Yüzünüze soğuk su çarpın. Bileklerinizi kolonya ile ovalayın. Kendinize geldiğinizde yaptığınızın ne kadar komik olduğunu göreceksiniz

Ilkokulda erkek bir sınıf arkadaşım tenefüslerde sürekli beni kovalardı, yakalayınca da ya saçımı çeker ya da kolumu ısırırdı. Sonra seni seviyorumlu, kirmizi kalpli not vermişti bana.
:KK70:
Kızım ilkokul 1'e giderken, sınıftaki erkeklerden biri Işık Ilık Süt İç fişini yazmış bir kağıda, bir kalp çizmiş kendince ve adını yazmış :))) Kızıma yazılan ilk aşk mektubunu hala saklarım :KK70:

M Moon89
çoğu insanın evlenmeden önce yaşadığı ilişkiler olur, sizden önceki ilişkiler geçmiş bitmiş, bilmeniz neyi değiştirecek?
Yalan söyleme olarak algılamayın bunu, ilişkilerim oldu demiş konu onun için kapanmış, siz de kapatın üstünde durmayın.

Şimdi öğrendin ne oldu? :) Eline ne geçti?
Hayret bişey sizden öncesinden size ne?
Git bakiir birini bul evlen.
Sığ değilim demişsin ama bildiğin sığ düşünüyosun.

Ayy eski ilişkisinden sizene cidden sizene sizin lisede sevgiliniz olmadı mı ? Keyfi istememiş anlatmayı anlatmak zorunda değil. Sanki o dönemlerde siz vardınız. Hayır yani sizin mantığa göre adamın sizin sözlülük yaşadığınızı taksın. Lisede ki ilişkiyle sözlülükte bir değil. Kişinin geçmişi kimseyi enterese etmez bana bunu soran adamın götüne tekmeyi basarım
Olmadı

Kızım ilkokul 1'e giderken, sınıftaki erkeklerden biri Işık Ilık Süt İç fişini yazmış bir kağıda, bir kalp çizmiş kendince ve adını yazmış :))) Kızıma yazılan ilk aşk mektubunu hala saklarım :KK70:
Ne güzel düşünmüşsünüz saklayarak, hoş bir hatıra.

Benimki o dakika çöpe gitti. Çocuğun kalbini kırdım diye midir nedir, bir daha da aşk mektubu falan görmedim. :cry:

Ne güzel düşünmüşsünüz saklayarak, hoş bir hatıra.

Benimki o dakika çöpe gitti. Çocuğun kalbini kırdım diye midir nedir, bir daha da aşk mektubu falan görmedim. :cry:
Bize çok masum gelmişti çocuğun okuma fişiyle ilan-ı aşkı, hatıradır deyip sakladım, bizim kız mektup sonrası çocuğa hiç renk vermedi, zaten kızımın defterinin arasına koymuş gizlice :)) biz de çaktırmadık, aşkları başlamadan bitti :))

İnsanın geçmişi, kimseye zarar vermeden kapanıp gitmişse güzel bir anıdır bence, çok da üstünde durmamak lazım, isim isim bilsek ne işimize yarayacak ki🤷‍♀️

Bize çok masum gelmişti çocuğun okuma fişiyle ilan-ı aşkı, hatıradır deyip sakladım, bizim kız mektup sonrası çocuğa hiç renk vermedi, zaten kızımın defterinin arasına koymuş gizlice :)) biz de çaktırmadık, aşkları başlamadan bitti :))

İnsanın geçmişi, kimseye zarar vermeden kapanıp gitmişse güzel bir anıdır bence, çok da üstünde durmamak lazım, isim isim bilsek ne işimize yarayacak ki🤷‍♀️
Mune sen anlatınca aklıma geldi. İlkokulda sınıf arkadaşım ilan-ı aşk edince çocuğu tekvandoda öğrendiğim bütün teknikleri kullanarak dövmüştüm. Öğretmenimiz gelip müdahale edip ne olduğunu sormuştu “beni seviyooomuuuaaaş” diye ağlamıştım. Kadın olabilir sınıf arkadaşları birbirini sever falan diye olayı çözmeye çalışınca daha çok ağlamış bir hafta öğretmenime küsmüştüm. Hala görmeye gittiğimde anlatır güleriz bu hikayeyi 😂

Mune sen anlatınca aklıma geldi. İlkokulda sınıf arkadaşım ilan-ı aşk edince çocuğu tekvandoda öğrendiğim bütün teknikleri kullanarak dövmüştüm. Öğretmenimiz gelip müdahale edip ne olduğunu sormuştu “beni seviyooomuuuaaaş” diye ağlamıştım. Kadın olabilir sınıf arkadaşları birbirini sever falan diye olayı çözmeye çalışınca daha çok ağlamış bir hafta öğretmenime küsmüştüm. Hala görmeye gittiğimde anlatır güleriz bu hikayeyi 😂
İlkokul aşkım olmadı, niye bana aşık olmadılar bak şimdi düşününce sinirlendim🤣🤣
İlk aşkım 2,5 -3 yaşlarındayken benden 20 yaş büyük bir ağabeyimeydi:)) Mahallemizin delikanlılarındandı, bana kayısılı meyve suyu ısmarladığı için onun da bana aşık olduğuna ikna olup anne ben aşık oldum diye ağlamışlığım var, o abi evlendiğinde düğününde eşine yalnızca trip atıp saçını başını yolmadığım için pişmanım😞

M Moon89
önemli olan şu an sizi seviyor ve önemsiyor olması, geçmiş için birbirinizi yıpratmaya değmez inanın.

Back
X