- Konu Sahibi sentimiento
-
aslında çok saçma o kısmı... hiçbir operatör müşterisini bu şekilde zor durumda bırakmaz dıye düşünüyorum.. ayrıca kımse bilmediği bir süre için bu devırde telını kapattırmaz
yani, çok saçma işte.. hadi aramalara kapalı olabılır, ama dısarının aramalarına açık olması lazım. bunun başka hattı olmasın :)Bilemiyorum aklim cok karisik icim hic rahat degil
yani, çok saçma işte.. hadi aramalara kapalı olabılır, ama dısarının aramalarına açık olması lazım. bunun başka hattı olmasın :)
en kötü ihtimal aldatıyordur...Valla bilmiyorum yok diye biliyorum. Bu isine yeni basladi basindan beri cok tartistik ama aramiz kotu degildi. Hep bi isler ceviriyosun ama hadi bakalim diyodum bisey gormedim ama icime oyle dogdu. Sanirim yavas yavas ortaya cikicak
en kötü ihtimal aldatıyordur...
Offf nasil tepki vermem gerek?
eee, o degıl bu degılHic konduramiyorum..
Şu hayatta en çok şüpeden korkarım şüpe duyduğum an gözümden gün gün düşer . Bilmiyorum sende ölemisin canım . Sevgiliyken iyi ölç tart bu senin en şanslı zamnlrın canm buğün yalan söyleyen yarın nolur bilmem . Çok sinir bozucu . Bu kadar organizeye bi kere ne gerek var biraz mertlik yeterli olurdu . Valla ben bile sinirlendim heee . Yalan söyleyen biri varsa karşında ne yapıcağın belli canım ' hemde organizetör bş yalancı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eee, o degıl bu degıl
o zaman bu kadar rahatsız oldugun ne? sebebı ne olabılır?
Belki de normal tarifeden harcama yapmak pahalı olacak diye telefonun internetini vs. Kapatmış olabilir. Sabh da wireless ile yazmıştır. Ama sizin aradığınızda ulaşabilmeniz gerekiyor tabi o kısmı tam anlayamadım. Bunu sorabilirsiniz bence. Fevri davranmak yerine, sen arayamıyorsun ama benim seni arayamamın sebebi nedir diye. Belki gerçekten dediği gibidir. Hemen kötü şeyler düşünmeyin derim ben. :)
Valla bilmiyorum yok diye biliyorum. Bu isine yeni basladi basindan beri cok tartistik ama aramiz kotu degildi. Hep bi isler ceviriyosun ama hadi bakalim diyodum bisey gormedim ama icime oyle dogdu. Sanirim yavas yavas ortaya cikicak
Merhaba size bi sorum olcak.
erkek arkadasim sabah beni arayip hat kontratim bitmis paketim yok o yuzden baska operatore gecicem suanda ucak modu gibi biseyde ulasamazsin haber veriyim dedi. Baskasindan aradi bu aradda. Haber vermesi cok ince, fakat paket kontrati bitince hat kapaniyo mu? Bi kere aradim kapali oldugunu soyluyor. Yalan soyledigini dusunuyorum sizce ???
SB ❤️
Harcama yapmak istememesini anlarim ama bunu operatorun yaptigini soylemesi cok anlamsiz
şüphelenecek başka şeylerde var mı ?
Müşteri hizmetlerinde çalışıyormuş, bir de sana iş yerimde hiç bayan yok demiş, ama sesi geldi demişsin konuşurken. Vallahi benim bildiğim müşteri hizmetleri çalışanlarının çoğu kadın oluyor. Zaten orada bir saçmalık var.
Bir de iş yerine başladığından beri tavırları değiştiyse, belki iş yerinden birini beğeniyordur filan. İçine şüphe önceden düşmüşse, hissetmişsindir bir şey mutlaka.
Ben hat kontratını bilemem ama bir arkadaşım iki ay faturayı ödememişti ve hattı bu şekilde kapanmıştı.
Belki bu tarz birşeyler olabilir.
Daha önce gözünüze batan aşırı bi davranışı yoksa,güveniyorsanız boştan yere içinize kurt düşmesin.
Ha emin olmak istiyorsanız da en yakın bayiiye gidin ve sorun böyle birşey olabilir mi diye.
Eğer olamazsa ona göre davranırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?