yalan söyledim :(

Bu kadar stres yaptıysanız işten çıktım diyin olur biter. Tabi bu yalanı ne kadar süre önce söylediniz o sizi ne kadar süredir çalışıyor biliyor bu da önemli ama uzun olmadıysa çıktım diyiverin. Sonradan çıkmaz yalaniniz kimseye söylemedim dersiniz veya başka bir işe girersiniz arada kaynar gider.

yani ortaya çıkabilir çünkü kardeşim aktif olarak bu şirkette çalışıyor zaten. büyük bir kurum. çok gündemimizen düşecek bir yer gibi durmuyor kısa sürede.

Sevgiliniz calismadiginizi nasil anlamiyor ya?Gun icinde aramiyor mu?Ofisteyim mi diyorsunuz?Ay cidden sacmalik.Adam aksm cikisa geleyim alayim dese ne diyeceksiniz?

Kız Allah seni napmasın bende büyük bi yalan söyledin sandım. Cümlenin sonuna kadar kötü bi yalan aradım

Mecbur ailenize söyleyin ağzınız bir olsun deneme süresinde orda çalışmak istemediğime karar verdim deyin.

işe aldılar denme süresini kesin geçerim diye düşündüm . çıkardılar de. çünkü bi daha güvenmez.

Ay aman ne var sanki ya ne kadar abartmssiniz. Dün müdürle tartistim bana göre bir yer değildi. Başka bir yer dusunecegim bugün istifayı verdim. Boşver hayatım daha güzel şeyler konuşalım de başka konu aç. Sadece aileni uyar pot kirmasınlar. Arkadaşlarınla ne zaman bir araya gelecekte konu açılacak. Adam ne diyecek bizimki bir kaç gün bir yere girdii çıktımı diye soracak.velevki sordu o anda evet ya girmiştim bir kaç gün calisstim ciktim.bu kadar.

Yani bu kadar saçma bir yalanı bu kadar saçma derecede uzatmak istemenize bir anlam veremedim gidin deyin gerçeği işte bize nasıl anlattıysanız öyle anlatın yani. Zaten eninde sonunda öğrenecek.

Çok gereksiz bir yalan olmuş. . Biran evvel söyleyip rahatlamak yerine uzatarak da size olan güvenini sarsacaksiniz..

Sizi gündüz işte saniyorken siz halbuki evdesiniz.
Ya da başka yerde.

Bu durum çok sıkıntılı değil mi ?

Ben seni işte çalışıyor bilirken sen nerede ne yapıyordun diye konu dallanıp budaklanir.
Güven sarsar.

Biran evvel ben olsam söylerdim.
Tamamen hayal ürünü bir iş uydurmadiniz ki sonuçta , bir şekilde o iş dalıyla yeriyle iletişim halindeymişsiniz.
buraya bize yazdığınız şekilde söyleyince insan masum bile buluyor sizi . .kıyamam diyesi geliyor. .

Ama uzadıkça .... Uzadıkça masumiyetiniz kaybolur üzgünüm . ,

İşten ayrıldım başka bi yerden haber bekliyorum de beklediğin yerden haber beklemeye devam et

Madem doğruyu söylemeyeceksiniz. Ayrıldım diyin.
İleride ilişki resmiyete döküldüğünde kimse sizin 1 ay çalıştığınız(çalışmadığınız) iş yerinin lafını etmeyecektir. Kimsenin aklına bile gelmezki.

Ben şurda cevap verenlerden aman ben de büyük bir yalan sandım diyen en az %60 kişinin sevgilileri kendilerine böyle bir yalan atsa ne tepki vereceklerini çok merak ettim. Aman ne var canım yalan bile sayılmaz bu rengi pembe bile değil hatta uçuk pembe bile sayılmaz diyecekler sanırım.
Aa bu sonraki zamanın fragmanı olabilir diye bir kurt düşmeyecek sanırım içlerine.
Ne var canım işe gireceğim sanmış genç diyip geçecekler. Acaba ileride başka “masum” yalanları da olur mu şimdi ailesi ile ilgili ya da başka bir şey ile ilgili bir şey dese hemen inanırım diyecekler sanırım.
Bence yazanların çoğu belki de hepsinin çok fazla takılacağı konuya çok masum bir şeymiş gibi cevap vermesi bana çok saçma geldi.
Yalan yalandır sonuçta.
Anlık bir düşünce ile çok kolay biçimde başka bir durumda da söylenebilir.
Neden içeriğe bu kadar takılıyorsunuz ki?
Ben tırsarım anlık cevap verdim ama aylarca devam ettim diyen kişiden.
Yavaş yavaş başlar böyle şeyler.
Hepimiz ailemize yalanlar söylemişizdir bir şekilde ve büyüyüp gittiğini görmüşüzdür ama ailemizin de bizi silmeyeceğini biliriz mesela bu öyle bir şey de değil.

Once o is yerini arayip/ mail atip isi alip alamadiginizi sorun. Eger alamadiysaniz sevgilinize ne oldugunu acikca anlatin. Cok ozur dileyerek baslayin burada bize anlattiginiz gibi anlatin. Bunun sizde buyuk sikinti yarattigini gorunce zaten sizi yalanci olarak yaftalayamaz. Olur sanmistim, sen sorunca da genel gecer cevaplar verdim ama bugun ogrendim ki olmamis dersin.

Niye calısıp calısmamanıza bu kadar takılmıs ki Maasa ortak falan mı olacak ona ne senin işinden gucunden. Benim bi kız ark vardı oda sevgilisine attyim demişti halbuki işsiz. Netten att önlügü yelegi alıp ha bire onla foto atardı.usenmeden gider hastaneye bahcesinde o yelekle foto ceket arkada devlet hastanesi yazan tabelayla . Dedm bigün sevgilin askım sana sürpriz yaptım hastaneye geldm ama Boyle biri burda calısmjyor derlerse gorursun dedik. Korkusundan cocuga istifa ettim baska bir bolum okuycam ona hazırlanıyorum dedi tabi onun maksadı sevgilisi avukattı kendisi issiz diye stadüsü varmış gibi gorunmek için attym dedi bari daha baska bir meslek soyleyeydin simd avukat attyide begenmez diyorduk ama naptı etti nişanlandı valla ama cok surmedi

Şu an bize anlattığınız gibi anlatsanız en doğrusunu yapmış olursunuz,yalan söyledikçe daha da batarsınız ve bir gün bunlar ortaya çıkarsa sevgiliniz asıl o zaman hiç affetmez sizi ve gözünden düşersiniz. Masum bir yalan ve o anki ezilmeme duygusuyla yapmışsınız sizi anlıyorum vicdanen de çok rahatsız olmuşsunuz ben sevgilinizin yerinde olsam büyümezdim bu durumu.

Cinayet falan işlediniz sandım okurken

Başvurmuştum çok olumluydu heyecandan olmuş gibi söyledim deyin gülerek, ne var bunda bu kadar büyütecek, iyi misiniz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…