yalan söyledim :(

localsln

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
22
19
6
28
herkese merhaba,

konuya gelecek olursak.. sevgilim ile iki ay süren bir ayrılık süreci yaşadık. bu süreçten sonra sevgilim benimle tekrar iletişime geçerek konuşmak istediğini söyledi. ben de ona karşı duygularım bitmediği için kabul ettim. konuşmamızın ilerlemesi ile birlikte ayrı kaldığımız süreçte neler yaptığımızdan bahsetmeye başladık. ayrılmadan önce çalışmıyordum. konuşma esnanında çalışmaya başlayıp başlamadığımı sordu. ben de evet dedim ama başlamamıştım.

Son düzenleme:
Ayy konuyu okurken çok buyuk bir şey yaptiniz sandim. 🤷 Keşke ilk sozu acilinca deseydiniz ben aslinda haber bekliyordum oldu gozuyle bakiyordum o yuzden calisiyorum demiştim diye. Ya ne bileyim bir iki gun gittim calisma ortamini denedim diye de uydurulanilir belki ne iş olduguna gore. 😬

Çalişiyorsunuz diye filan mi barişti bu adam niye boyle basit bir şey bu kadar buyuk yük olmuş size anlayamadim doğrusu. 🙄 Bence soyleyin bir şey yok bunda ama illa soyleyemem diyorsaniz işten ayrildim demekten başka secenek yok ya da yeni iş bulana kadar oyalayin bir şekilde ama boyle etrafa da yalan atmak zorunda kalirsiniz yani minicik olayi buyuk bir hale getirirsiniz dogruyu soylemeyerek.

herkese merhaba,

yazıya başlamadan önce olumsuz yorumlar yapmamanızı rica ediyorum. zaten çok büyük bir hata yaptığımın farkındayım, kendimi sonuna kadar eleştiriyorum ve çok büyük bir pişmanlık yaşıyorum. dolayısıyla olumsuz yorumları da kaldırabileceğimden emin değilim. ancak farklı bir bakış açısına çok ihtiyacım var.

konuya gelecek olursak.. sevgilim ile iki ay süren bir ayrılık süreci yaşadık. bu süreçten sonra sevgilim benimle tekrar iletişime geçerek konuşmak istediğini söyledi. ben de ona karşı duygularım bitmediği için kabul ettim. konuşmamızın ilerlemesi ile birlikte ayrı kaldığımız süreçte neler yaptığımızdan bahsetmeye başladık. ayrılmadan önce çalışmıyordum. konuşma esnanında çalışmaya başlayıp başlamadığımı sordu. işte her şey burada başladı..

insanın ağzı dili bağlanır yapmaması gereken bir şeyi yapar ya, daha sonra dönüp baktığında bunu neden yaptığını algılayamaz da sanki başkası yapmış gibi şaşırır kalır. bende de aynısı oldu. konuşmaya başlamadan iki gün önce bir iş görüşmesine gitmiştim. hem benim adıma hem de işveren açısından çok olumluydu. olacağına dair tüm sinyalleri vermeleri ile birlikte sözlü olarak da bunu ifade ettiler. zaten arada bir referans vardı. olmama ihtimalini düşünmüyordum bile.

sevgilim sorduğunda da işin olacağını düşünerek “bir yerden haber bekliyorum” demek yerine “evet çalışıyorum” dedim. neden yaptım nasıl yaptım hiçbir fikrim yok. emin olun şu an geriye dönüp o anı geriye almayı çok isterdim. ama oldu bir kere… ilk başlarda barışmanın heyecanı ile bu konudan çok bahsetmemiş olsak da sonrasında iş ile alakalı detaylar sormaya başladı. o sırada da işten haber bekliyorum hala tabii. ben de ufak ufak bilgiler verdim. ancak gün geçtikçe yalanlar çoğalmaya başladı. görüştüğüm yerden de ses seda çıkmıyor. kendimi çok rahatsız hissetmeye başladım. vicdani olarak mahvoldum, karşı tarafa yaptığımın haksızlık olduğunu düşünüp durdum. içim içimi yedi hep. ama bir kere söyledim artık geri dönüşü yoktu. anlık olarak kendimi ezdirmeme psikolojisi ya da başka bir duygu ile yapmış oldum, diyorum ya ne düşünerek yaptım bilmiyorum adını siz koyun artık.
sonuç olarak o işten umudu kesmiş gibi bir şeyim. olma ihtimali artık düşük geliyor. ama işin olmaması umrumda bile değil. ben sevgilime söylediklerimi düşünüyorum, geri dönüşü yok ve bu yükü taşıyamıyorum. onu çok seviyorum, çok değer veriyorum. belki bu yazıyı okurken insan sevdiğine böyle bir yalan söyler mi diyebilirsiniz, ben olsam ben de diyebilirdim bilemiyorum. asla tahmin edemeyeceğim kendimi böyle bir şeyin içinde görmediğim bir durumu yaşıyorum şu an. hiç sağlıklı değil bunun da farkındayım.

sevgilime işten ayrılacağım demeyi düşünüyorum. ancak sonrası için de endişeliyim. ortak arkadaşlarımız veya ailem ile bir araya geldiğinde bugün olmasa bile yarın bu yalan ortaya çıkabilir, hatta ortaya çıkma ihtimali çok yüksek. sizden beklentim bu süreçte ne yapacağım hakkında farklı bir bakış açısı almak. doğruları söyleyin demeyin, bunu yapabilecek cesaretim kesinlikle yok. onu tamamen kaybederim. ancak üstünü örtmeye çalışsam da ortaya çıkar mı bir yalan diğerini doğuruyor diye korkuyorum. sıkışmış kalmış durumdayım anlayacağınız. şu an konuşasım bile yok onunla, kafam tamamen bu soruna odaklı ve bir an önde çözmem gerekiyor. sizlerden kırıcı olmayan yapıcı yorumlarınızı bekliyorum, tavsiyelere açığım 🥺
Deneme sürecinden sonra beni attılar de

İlk başta uzatmadan deseydiniz iyi olurmuş ilk barışmanın etkisiyle bir an öyle diyiverdim beni işe kesin alacaklarını söylediler sonra almadılar diye şuanda durum nedir çok yalan söylemediyseniz böyle deseniz önümüzdeki günlerde işe alacağız dediler bende kesin gözle baktım ama olmadı diye

Kızlara katılıyorum olabilir belki o an sensiz de hayatımı duzelttim imajı vermeye çalıştın ne olacak ki. O kadar kafana takacagin bisey degil birkac gun deneme sureciydi denedim olmadı de. Ailenle biraraya geldiginde bunu niye konussunlar😄 rahat ol,sonrasinda da durust ol tamamdir

Ayy konuyu okurken çok buyuk bir şey yaptiniz sandim. 🤷 Keşke ilk sozu acilinca deseydiniz ben aslinda haber bekliyordum oldu gozuyle bakiyordum o yuzden calisiyorum demiştim diye. Ya ne bileyim bir iki gun gittim calisma ortamini denedim diye de uydurulanilir belki ne iş olduguna gore. 😬

Çalişiyorsunuz diye filan mi barişti bu adam niye boyle basit bir şey bu kadar buyuk yük olmuş size anlayamadim doğrusu. 🙄 Bence soyleyin bir şey yok bunda ama illa soyleyemem diyorsaniz işten ayrildim demekten başka secenek yok ya da yeni iş bulana kadar oyalayin bir şekilde ama boyle etrafa da yalan atmak zorunda kalirsiniz yani minicik olayi buyuk bir hale getirirsiniz dogruyu soylemeyerek.
o yüzden barışmadı tabii. dediğim gibi hata tamamen benim. ayrılmadan önce gündemim tamamen iş konusuydu. tekrar konuşmaya başlayınca aynı yerde değilim gibi saçma sapan bir psikolojiye girerek söyleyiverdim. zaten onu söylediğimde de iş konusu kafamı karıştıran bir durumdu. tekrar barışalı 25 gün oldu. yani 25 gündür devam eden bir yalan diyebilirim. dolayısıyla o zaman olmamıştı diyemem. çok büyük güven sorunu yaşar haklı olarak. ortak arkadaşımız yok, görüştüğümüz arkadaşlarımız da yok. henüz ailemi tanımıyor. ben tamamen ileriye dönük resmiyete dökülme yaşandığında ortaya çıkmasından korkuyorum. yoksa şu an için benim dışımda öğrenebileceği biri yok.

online çalışmaya başladım, sonra yapamadım deneme süreciydi zaten haftalığımı verdiler ayrıldım deyin. yani çalışıyorum demişsiniz ama umarım adres ve işyeri ismi vermediniz

Büyük bir mesele değil ki . Ben de Aralık ayında işten ayrıldım, çoğu insana söylemedim bile, hatta tüm gün müsait olmama rağmen "6dan sonra gelebilirim" derdim buluşacakken,mesaideymisim gibi. Kime ne ki? Geçen yillarda kısa dönemli bir işe girmiştim, paylaşmak istemediğim kimseyle paylasmadim.
Hayatimin her alanını insanlarla paylaşmak zorunda olduğuma inanmıyorum. Çıkmak istiyorum deme , "deneme sürem doldu kovdular. İyi de oldu zaten ssk da yapmamislardi" de , geç:)

Kızlara katılıyorum olabilir belki o an sensiz de hayatımı duzelttim imajı vermeye çalıştın ne olacak ki. O kadar kafana takacagin bisey degil birkac gun deneme sureciydi denedim olmadı de. Ailenle biraraya geldiginde bunu niye konussunlar😄 rahat ol,sonrasinda da durust ol tamamdir
evet o imajı vermeye çalıştım kesinlikle 😄 yani 25 güne yaklaştı söyleyeli. çok deneme süreci diyemem sanırım artık..

Denene sureciymis bu aileme bile cok bahsetmedim heveslenmesinler diye ama olumsuz ildu isten ayrildim...bu boyle toplanir anca aile dw cok hakim degilmis gibi..asil sorun orasi sizi ararsa gercekten, o zaman nolacak ayrilmistim ama tekrar donecegim mi diyeceksiniz

Denene sureciymis bu aileme bile cok bahsetmedim heveslenmesinler diye ama olumsuz ildu isten ayrildim...bu boyle toplanir anca aile dw cok hakim degilmis gibi..asil sorun orasi sizi ararsa gercekten, o zaman nolacak ayrilmistim ama tekrar donecegim mi diyeceksiniz
evet zaten. bu kadar uzun süredir devam ettirmemin tek nedeni buydu. arama ihtimallerine karşı bu sefer ne yapacağımı bilemeyecek olmam maalesef.

Düzeltilebilir bir yalan söylemişsiniz ama siz hala yalanı yalanla kapatma derdindesiniz ve böyle yaparsam ya şöyle olursa diye düşünüyorsunuz.
Onun için bana anlık bir davranış gibi gelmedi.
Onun dışında olduğu gibi anlatın belki kırılır ama devam edersiniz.
Sonradan öğrendiğinde neden işe giriş-çıkış senaryosu yazdın diyebilir.
Ben derdim yani.

o yüzden barışmadı tabii. dediğim gibi hata tamamen benim. ayrılmadan önce gündemim tamamen iş konusuydu. tekrar konuşmaya başlayınca aynı yerde değilim gibi saçma sapan bir psikolojiye girerek söyleyiverdim. zaten onu söylediğimde de iş konusu kafamı karıştıran bir durumdu. tekrar barışalı 25 gün oldu. yani 25 gündür devam eden bir yalan diyebilirim. dolayısıyla o zaman olmamıştı diyemem. çok büyük güven sorunu yaşar haklı olarak. ortak arkadaşımız yok, görüştüğümüz arkadaşlarımız da yok. henüz ailemi tanımıyor. ben tamamen ileriye dönük resmiyete dökülme yaşandığında ortaya çıkmasından korkuyorum. yoksa şu an için benim dışımda öğrenebileceği biri yok.

Aman ya daha ortada evlilik yok teklifi yok barişali olmuş 25 gun. Kaç sene sonra millet onu aklinda tutup siz evlenirken o ara calismiyor olmanizi mi konusacak işten ciktim diyin gitsin ben de şuan butun cevreniz ortak gorusuyorsunuz sandim.
Ya siz boyle her şeyi bu kadar buyuterek nasil yaşiyorsunuz.😂 Erkenden yaşlanacaksiniz haberiniz olsun. Boyle yaşanmaz ya rahat olun biraz.

Aman boşver ya
Alışamadım bıraktım dersin gecersın.
2 ay gorusmedıgın adama durust davranmak zorunda degılsın valla

Back
X