yalan soyledim

koy degilde ilceyi soyledim cnm..sordu tabi baban ne is yapiyor vs vs e tabi yalanlarda siraya dizildi...bole iste cnm ailemle tanismak istiyor ama ona once yalanimi itiraf etmem lazim...

ama sen sadece yaşadığın yerle değil ailenle ilgilide yalan söylemişsin ne gerek vardı böyle şeylere anlamadım
Önce siz kendi içinizde bu sorunu halledin bence çünkü herşeyden önce oturup ben neden yalan söyledim diye düşünmeniz gerek??
Ailenizden utandığınız için mi?
Yoksa erkek arkadaşınıza daha üst görünmek miydi amacınız

3 ayda neden birine baglanamayim ki...baglanmanin bi zmni mi var anlamadim...bu kdr sert konusmasanz hatamin farkindayim yarami daha ck kanatmasanz...yalnis yaptim simdide o yalnisi duzeltmek istiyorum...

Son düzenleme:
bigün emekli olunca deniz kenarinda ufacik bi köye yerlesip, kendi bahcem tavugum inegim(gerci inegi sagmayi esime devrederim) olsun coooook isterim biktim sehrin kalabaligindan

feriha ya bakiyonmu, bak neler geldi basina, biran önce söyle kurtul ama nasil bir tepki verir biz nereden bilebilirizki

yalana basvurduysam vardir bi nedenim ama konu o degil sizce affeder mi diye sormustum ben yalnisim farkindayim...neden hala takidliniz oraya?

koy degilde ilceyi soyledim cnm..sordu tabi baban ne is yapiyor vs vs e tabi yalanlarda siraya dizildi...bole iste cnm ailemle tanismak istiyor ama ona once yalanimi itiraf etmem lazim...

köy değil ilçeyi söylemişsin tam olarak yalan sayılmaz aslında köyde o ilçede sonuçta:44:bence sırası gelince laf arasında sıkıştıver,normal sohbet ederken
mesela;
-havalarda çok sıcak
-hmm evet bizim ordada sıcakmış,babamlar yanmışlar köyde sıcaktannasıl oldu mu

Babana hangi mesleği uygun gördün peki yalanlarında ?
Bence bunlar önemli,ne dedin ?
Yalandan geri dönüş için önemli noktalar..

yalana basvurduysam vardir bi nedenim ama konu o degil sizce affeder mi diye sormustum ben yalnisim farkindayim...neden hala takidliniz oraya?

Oraya takılmadım benim takıldığım neden 3 aydır tanıdığın ve çok sevdiğin birine yalan söyledğin..İnsan sevdiğine yalan söylemez ozaman senin sevginde yalan derse ne cevap vericeksn???

affetmemesi için bi sebep yok çokta önemli bişi değil yani bana göre....
keşke her yalan seninki gibi olsa:))
ilk msjını okuyarak bu yorumu yaptım arada başka yalnalarda varsa onları bilmioommm:)))

Son düzenleme:

yada bizim köy simdi ne güzel serin serin esiyodur, kavak agaclarinin yapraklarinin sesi kulagima geldi kendimi onun altinda kestirirken hayal edince:106::106::106:

Affeder belki ama sonrasında hep şüpheyle bakar.

Ailesinden utanan aciz bir kız profiline girersin.

Gereksiz şekilde üste çıkar,burnu büyük davranır.

Neden yalan söylediğini anlamaya çalışıp bu kız düşündüğüm kadar doğru biri değilmiş der.

Böyle sürer gider..

Ama belki de o senin gibi seninle geçirdiği 3 ayı pek önemsemiyordur hee öyle mi der geçer.

sen kaç yaşındasın o kaç yaşında canım?yalan söylemişsin zaten hoşnut değilsin bu durumdan kendin de söylüyorsun... sıkma canını.ben de yalandan nefret ederim ama bence yalan söylediğini itiraf etmek yerine sizinkilerin bu yaz sonu köye taşınacaklarını falan söyle zaten uzun zaman köyde yaşadıklarını söyle yani bir nevi doğruyu anlat ama yalanın olduğu gibi kalsın. çünkü bana eğer böyle bir şeyin yalan olduğunu söylese karşımdaki kişi çok değer kaybederdi gözümde.
çok üzüldüm.

Sadece ailenin bulunduğu yerle ilgili söylediğin yalan affedilebilir ama ailenin yaşam tarzı ve ne iş yaptıklarıyla ilgili de yalan söylediysen o zaman işin zor canım.Ben olsam öğrendikten sonra şüpheyle bakardım her söylediğine.

yada şöyle yapar gözünde aciz kız profilinemi girdi....
kendmi aciz gördüğümden değil senin ve etrafımdakilerin ukala ve şımarık tavırlarından dolayı öyle dedim...yoksa ne bnm yaşadığım yerle nede ailemle sorunum yok....
cebi paralı baba parasıyla hava atan insanların bakışlarından çekindiğim için gibi bişiler diyerek konuyu lehinede çevirebilir:))))

kasyacım sen üzülme,gerçekten...insanların hiçbiri yalan söylemez biliyorsun o yüzden bu kadar garipsiyolar
gerçekten sıkma canını,karşılaştığım insanlar arasında en az yalan söyleyen benim,ben de söylüyorum kendimi biliyorum yani kendini berbat hissetme.sadece bize herşeyi anlatki bir sıyrılma yyolu bulalım.

kendine de yalan söylüyorsun galiba utanmıyorum diyerek.
utanmıyor olsan şimdiye kadar çoktan söylerdin zaten.
madem beni herşeyimle sevmeli diyorsan neyden çekindin ki o zaman söyle kurtul.

hepinize tsk ederim...benim yaram var zaten kabul ediyorum kendim yaptim ama daha ck acitmaya hakkiniz yktu...bole sert bi dille yazmanizi beklemezdim daha yumusak bi dille soyleyebilirndiz dusuncelerinizi...herkes hata yapar...siz hic mi yalan soylemediniz yani...baskalrina nedeninizin sacma gelse dahi sizin icin gecerli bi nedendir...iyi kotu yorum yapan herkese tsk ederim...ben konuyu burda kapatmak istiyorum...buraya yalnisim ustune basa basa konusulmasini istedigim icin gelmedim...bazi insanlari kendi kompleksleri yuzunden baskalarinin yaralarini bile bile acitmayi seviyorlar anlasilan...hatasiz kul olmaz...yalan soyledim evt ama o yalani itiraf etmekte cesaret ister...her neyse...hepinize iyi geceler

ya zaten bunun için senden vazgeçecek insanda gitsin defolsun yaniiiii.....
yazmayım dedim ama millet birliktelik yaşıyo gidiyo diktiriyo sonra ilkmiş gibi senelerini yaşayacağı kocasını kandırıyo.....
dediğim gibi bu gibi yalanları affetmeyecekse sende boşver gitsin valla.....ohhh rahatladım yaaa:)))
yine diyorum bu gibi yalanlar çokta önemsenecek bişi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…