koy degilde ilceyi soyledim cnm..sordu tabi baban ne is yapiyor vs vs e tabi yalanlarda siraya dizildi...bole iste cnm ailemle tanismak istiyor ama ona once yalanimi itiraf etmem lazim...
konuyu okurken acaba bu 3 sey ne diye merak ettim,
o kadar büyük bir sorun mu dedim kendi kendime..
oldu ki dediniz ailem köyde yasiyor biz su köylüyüz falan filan kisimlari
sonra size karsi durusu degisecek diye düsünüp uzatiyorsunuz ilerde ailenizi saklayacak misiniz..
bilmiyorum ama cok yanlis köyde olmanin nesi kötü,bunla dalga gececek ne var
iste o adaminda nasil oldugunu anlarsiniz..uzatmayin bence hemde 3 aylik bir iliski icin ailenizi sakliyorsunuz..
sevilir edilir ilk zamanlardir ama ya sonra..3 ayda birine bu kadar baglaniyorsunuz sizin bileceginiz iste ailenize haksizlik ediyorsunuz ki onlarla 3 aylik bir hükmünüz yok
yalana basvurduysam vardir bi nedenim ama konu o degil sizce affeder mi diye sormustum ben yalnisim farkindayim...neden hala takidliniz oraya?ama sen sadece yaşadığın yerle değil ailenle ilgilide yalan söylemişsin ne gerek vardı böyle şeylere anlamadım
Önce siz kendi içinizde bu sorunu halledin bence çünkü herşeyden önce oturup ben neden yalan söyledim diye düşünmeniz gerek??
Ailenizden utandığınız için mi?
Yoksa erkek arkadaşınıza daha üst görünmek miydi amacınız
koy degilde ilceyi soyledim cnm..sordu tabi baban ne is yapiyor vs vs e tabi yalanlarda siraya dizildi...bole iste cnm ailemle tanismak istiyor ama ona once yalanimi itiraf etmem lazim...
yalana basvurduysam vardir bi nedenim ama konu o degil sizce affeder mi diye sormustum ben yalnisim farkindayim...neden hala takidliniz oraya?
köy değil ilçeyi söylemişsin tam olarak yalan sayılmaz aslında köyde o ilçede sonuçta:44:bence sırası gelince laf arasında sıkıştıver,normal sohbet ederken
mesela;
-havalarda çok sıcak
-hmm evet bizim ordada sıcakmış,babamlar yanmışlar köyde sıcaktannasıl oldu mu
yada bizim köy simdi ne güzel serin serin esiyodur, kavak agaclarinin yapraklarinin sesi kulagima geldi kendimi onun altinda kestirirken hayal edince:106::106::106:
Affeder belki ama sonrasında hep şüpheyle bakar.
Ailesinden utanan aciz bir kız profiline girersin.
Gereksiz şekilde üste çıkar,burnu büyük davranır.
Neden yalan söylediğini anlamaya çalışıp bu kız düşündüğüm kadar doğru biri değilmiş der.
Böyle sürer gider..
Ama belki de o senin gibi seninle geçirdiği 3 ayı pek önemsemiyordur hee öyle mi der geçer.
gibi...bence bunu kurtarabilirde,babasının mesleğine ne dedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?