yalan soyledim

sagol cnm cok iyisin...ama ben daha fazla devam etmek istemiyorum

arkadaşlar kız içini dökmemiş bizden akıl istiyor,yaptığının yanlış bir şey olduğunun farkında e hala niye suçluyoruz? yok utandın,yok şöyle,yok böyle,eeee?
demekki bulunduğu ortamda öyle söylemesi gerektiğini,yoksa insanların dışlayacağını hissetti,bir hata yaptı,ve bu yeni hataları getirdi? e yani,ne yapcaz...herkes ne kadar dürüst olduğunu mu ispatlamaya çalışacak...
zaten pişman,pişmanlık herşeydir bence.aynı hatanın tekrarlanmayacağını umuyorum ve soruyorum devam et canım, ayrıntılar neyse anlatmak istiyosan bilelim ve fikir yürütelim.

haydaaaa buyur burdan yak

ben sert bi elestiri göremedim ama sen niye bukadar alingansinki

bari bizim sorularimizi cevaplasaydin

uzulme canim,forumda bi konu actinmi iyide kotude bisuru insan yorum yapiyor.Sonucda seni uzenlerde olabilir ama bos ver zaten sen hatani anladin ne yapacaginida biliyorsun. Gerisi bos...

sagol cnm ama devam etmek istemiyorum

Haydi bismillah..
Babasının mesleğini sorduk küstü gitti ..
Yani çakma mesleğini..
Arkadaşım hepimiz yalan söylüyoruz.
Söylemeyen varsa da önünde eğiliyorum saygıyla..
Ama seninkinin boyutu başka,üstelik senin sorunun bence yalan değil.
Ailenden utanman..
Küs git ama otur bunu düşün onlar senin varlık sebebin,dünyanın en izbe yerine de yaşalar,en pis işini de yapsalar..
tırnaklarını 3 aylık tanıdığın adama değişmemen gerekir.
gururlar ailem köyde beni de böyle ünide okutacak kadar kaliteli insanlar demen gerekir.
yine de sen bilirsin..

Son düzenleme:

Sonunda ne demek istediğimi anlayan biri.Allahım sana şükürr ben bişe demedim ki hemen yaftayı yapıştırdılar kötü yorum diye.Sorun yalan söylemesi değil benim demek istediğim de buydu ailesinden utanması..:Yoksa yalanı herkes söyler..

sagol cnm ama devam etmek istemiyorum

güzelim benim büyük ihtimalle ablan yaşındayım 25 yaşındayım ben,burda açılmış konuların hepsinde var bu tarz yorumlar,insanların bazıları kendilerini dürüstlük,namus ahlak erdem timsali gibi görüyorlar klavye başına gelince...emin ol herkes yalan söylüyordur.umursama eleştirileri,ben senin konunu önemsiyorum,eleştirmek suçlamak haddim değil çünkü sen zaten pişmansın...
devam etsen iyi olurdu çünkü hiç yalan söylemeyen kızlardan birinden parlak bir fikir çıkabilirdi...
üzülme moralini bozma canını sıkma...çok karşılaştım hayat boyu böyle şeylerle. erkek arkına yalan söyleyen tek kız sen değilsin,benim bir arkadaşım artık durumu öyle abartmıştıki çalışmadığı halde, mesai saatlerine göre telefonda konuşuyodu erkek arkadaşıyla saat 1.30 olunca işe dönmem lazım diyodu,memleketindeyken didimde tatildeyim diyordu
yani bunlar saçma anlamsız yalanlar...canını sıkacak birşey yok ama kesinlikle itiraf şeklinde kendini suçlu hissederek anlatma...

iyide burda kötü ne söylemişsin sen?
Gayette doğruları söylemişsin yani cnm.
sorulara cevap verip açıklığa kavuşturması gerekirdi.
hayır bide şu var konuyu açıyosanız ufacık eleştirilerede göz yumuverin yahu hakaret yok ki burda.
hemen ne bu küsmeler

Valla küstü gitti arkadaş,beğenmedi beni

peki o arkadasina ne oldu

konu sahibine iyi davranicam diyede yalani bukadar pembelestirmen hafifletmen de ne kadar dogru, resmen yalana tesvik ediyorsun, burayi 15 yasindaki kizlarda okuyor, bunu okuyan yalanin iyi bisey oldugunu sanicak

böyle ciddi konularda söylenen yalanlar karsidakinin güvenini sarsar

ha ben söylemiyormuyum söylüyorum misal esim sorar kac sigara ictin bugün diye ozaman herzaman dogruyu söylemem

ama bu baska bisey

hay azını öpiyim ya
iyi bi benzetme olmadı tabi de
ne güzel yazmıssın afferim

sigarayaa hayııırrrr

burda yorum yapanlardan ben yalan söylemiyorum diyen olmadıki..
yalanın kötü bişey olduğu herkesin malumu, konu sahibi arkadaşta bunu yazmış ama bizim yapacağımız yorumlardada,
konu sahibi üzülmesin diye, neyse bi yalan söylemişsin bişey olmaz, üzülme, ailenden utandığını düşünüyorum ama olsun utan bişey olmaz mı diyelim..
yani buda son zamanlarda moda oldu bu forumda;
ne söylense suç oluyo
yaptığı yanlışlarda söylenmeli, üstüne tavsiyelerde verilmeliki, hatalar net görünsün..
tabiiki hakaret etmeden..

Ve kk'da bir şey daha öğrendik ki profesyonel yalancı olmanın hiçbir zararı yokmuş.
Çok doğalmış,hatta şeker sempatik şirin birşeymiş..
Mutlaka herkesin başına gelirmiş..

Madem küsüceksin açma konu o çıktı gitti ne güzel biz ne olduk burda eşek başı mı
herkes yalar söyler ufak ufak kimse aa ben kesinlikle sölemem ne kadar ayıp mı dedi ??
Katılıyorum size en azından doğru yorum yaptıgımı düşünüyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…