ailenin nerde olduğunu söyledın?3 aylık süreçte mutlaka ailen ile ilgili bilgi almak için sorlar sormuştur..
yaptıgın çok yanlış tabi ama zararın neresınden dönersen kar..
durumu uygun sekılde acıklamalısın..
itiraf eder gibi söyleme sende
Bizimkilerde köyde yaşıyolar ben hep doğal ortamda büyüdüm şehir hayatını hiç sevmiyorum .
gibi.
3 ayda bukadar çok sevmene tabiki bişey diyemem ama bana ters geldi??
Sen utanmıyorum diyosun ama bence utanıyosun buyüzden sakladın..Ne olursa olsun kim olursa olsun ailenden değerli olmamalı..Çok ince bir çizgi bu aslında..
Neden köyde yetiştiğini duyduğunda seni terk edeceğini düşünüyosun ki ne var yani kendi annesi babası hep şehirde mi büyümüş??
Bence kendini bukadar küçük görme ondan çok sen takıyosun gibime geliyor bu durumu..
Zaten seni bu yüzden yadırgıycak adam bırak olmasın hayatında canım rahat ol ve çık karşısına laf arasında anlatıver :)
3 ayda bukadar çok sevmene tabiki bişey diyemem ama bana ters geldi??
Sen utanmıyorum diyosun ama bence utanıyosun buyüzden sakladın..Ne olursa olsun kim olursa olsun ailenden değerli olmamalı..Çok ince bir çizgi bu aslında..
Neden köyde yetiştiğini duyduğunda seni terk edeceğini düşünüyosun ki ne var yani kendi annesi babası hep şehirde mi büyümüş??
Bence kendini bukadar küçük görme ondan çok sen takıyosun gibime geliyor bu durumu..
Zaten seni bu yüzden yadırgıycak adam bırak olmasın hayatında canım rahat ol ve çık karşısına laf arasında anlatıver :)
yaptığınızın yanlış olduğunu zaten kendinizde biliyosunuz..
yalan değilde bence burda önemli olan; yani bana 3 ay sonra böyle bişey bi itiraf gibi söylense,
neden yalan söyledi diye düşünmem, neden bunu söylemedi, utandı mı fln diye düşünür bunu yadırgardım..
utanmadığınızı belirtmişsiniz, bence söylerken bunu onada belirtin çünkü okuyunca insanın aklına buda geliyo yani utanıyomu ailesi veya kendisi köyde olduğundan, orda yetiştiğinden vs diye..
umarım sorun çıkmaz aranızda
sevgiler
ole yapicam tsklrBir an önce söylemezseniz sizi affetmesi daha zor olacak.
Gkcrn mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim umarım görürsün.
bizim isyerindede bi arkadasimiz vardi hep babasinin muhasebe muduru oldugunu soylerdi bigun ogrendik ki (kotu bi tesaduf sonucu) babasi kapiciymis. Babasinin kapici olmasi degil ama kizin yalan soylemesi cok garibimize gitmisti. Sonucda benimde babam emekli bi isci yani. Neyse uzun lafin kisasi, oyle yada yada boyle bigun hersey ortaya cikiyor. En iyisi isin basinda soylemek, karsindakinin bi tesaduf sonucu ogrenmesi daha kotu oluyor cunku. Eminin senin haangi sehirden yada koylu oldugun gercegi degil, ona yalan sosylemen onu daha cok uzecekdir. Dusunme bence git ben sana bi konuda yalan soyledim ben aslinda suraliyim falan de olsun bitsin. Ne kadar gec olursa o kadar guc olur.
sonucdanda bizi haberder edesin arkadasiiim.
koy degilde ilceyi soyledim cnm..sordu tabi baban ne is yapiyor vs vs e tabi yalanlarda siraya dizildi...bole iste cnm ailemle tanismak istiyor ama ona once yalanimi itiraf etmem lazim...cnım anlamadım şimdi.
ailenin nerede yaşadıgı hakkında birşey söylemedin mi?
yoksa,
köyde değil,misal köyün bağlı oldugu ili soyleyıp,, .......deler deyip geçiştirdin mi?
toparlaman zor olmaz bence..
sırf bunun ıcın konu acıp soyleme bence,
mutlaka söyleyebileceğin bir fırsat olacaktır.laf arasında söyle.
koy degilde ilceyi soyledim cnm..sordu tabi baban ne is yapiyor vs vs e tabi yalanlarda siraya dizildi...bole iste cnm ailemle tanismak istiyor ama ona once yalanimi itiraf etmem lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?