Yalan Söylemece

bugün sevgilimle muhteşem bir gün geçirdim dönüşte porschesiyle de eve bıraktı beni rüya gibiydi

hatalarımdann zerre pısmanlık duymuyorum(( pişmanlıktann geberıyorumda)

Ben çok mutluyum kiiii hayatım dört dörtlük Ailem, sevgilim herkes ağzımın içine bakıyor. Bu kadar mükemmelliğin üstüne piyangodan trilyonda vurmadı mı Allaaaaaaaam ne yapsam bu paralarla

Ders çalışmaya bayılıyorum adeta ders çalışmak için yaratılmışımmmm

Ben asla yalan söylemem.. İnsan yalan söylermi..( alın size en büyük yalan ) ..:))

hiç ayağım ağrımıyor şuan. uykum da yok.

hayallerime kavuştum kafamı yastığa rahat koyuyorum,istediğim herşeyi alıyorum,annem babam bana hiç baskı yapmıyolarki,herkez huzur istiyo para değilki,benden kimse eve para getirmemi istemiyorkii

çok mutluyum Allahım çokkkkkkk

iş yerinde çok mutluyum beni ihya edecek paralar kazanıyorum patronumuz bize hiç karışmıyor esnek çalışma saatlerimiz var en güzelide cmtsi günleri çalışmamak

ağlamıyorum, kırgın değilim, hiç üzülmedim..

Dünyadaki en cesur insan benim,her gün dilediğim saatte uyanıyorum,annem bana hiç baskı yapmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar mutluyum, mükemmel bir evliligim ve eşim var...laylaylomm

Ayrilik hicte zor degilmis.

Son düzenleme:
Universite sinavindan hic korkmuyorum, o benden korksun

Sevdigim kisi beni hep ariyor bana durmadan guzel seyler soyluyor, hic mesgulum demiyor ki, ilgisinden bunaldim artik

Dunya turu yapmak istemiyorum, monotonluk cok guzel, tam benlik

Cok guzelim, yiyip yiyip kilo almam, seneye guzellik yarismasina katilacagim

Cok guzel giyinirim, kendime hep dikkat ederim, makyaj yaparim kendime bakarim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…