Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ev işi yapmaya bayılıyorum, şu bilgisayarın başından kalksam da hemen bi güzel temizlik falan yapsam, ütü de yapayım hem malum terapi gibi geliyor bana :))
7 yasında liseyi bitirdim 10 yasında Boğaziçi Üniversitesinin tıp bölümünden mezun oldum suan 14 yasındayım veTürkiyenin sayılı avukatlarından biri benim (amma salladım ha ))
memelerim çok büyük ayrıca kısa ve tombulum:roflol: yüzümdeki sivilcelere hergün yenisi ekleniyor..abimi çok seviorum:teytey: babam beni hergün dövüor annem sokağa salmıyorr..görücü usulü evlendiğim kocam beni hep dövdü boşandım, bi daa evlendim.5 tane çocuğum var-tatlicadiarzu-
Hollywood tan sürekli teklif geliyor brad sürekli tel açıyo gel angelina senin yanında paçoz kalır falan bin tane ısrar ama ben nan de git olmaz benim kocişim seni döver diyorum:dilcikar: