Yalan söylemek ve pişmanlık karışımı hisler

Evet. Ama kendisi sitede sırf diğerleri bana yaklaşmasın diye beni sorulara etiketleyip sevgiliymişiz gibi davranıyordu ona kendine inandırmıştı
Dokunabildiğiniz, yüzyüze geldiğiniz, gözgöze geldiğiniz bir ilişkiniz olmadı mı sizin hiç? Bence sorunun cevabı hayır. 15 yaşında ilk defa aşk duygularını yeni yeni hisseden bir çocuk gibisiniz daha çok. Tamam internet üzerinden birinin ilgisi hoşuna gider anlayabilirim ama bu kadar drama neden sanki senelerdir olan sevgilinle vedalaşıyormuş gibi mesajlar kopamamalar nedir bu. Birde çocuk panelciymiş. Böyle çocukların yüzüne reelde hiçbir kız tükürük bile atmıyor ama sanalda onu bunu etkilemeye çalışarak boş vaktini öldürüp ego kasmaya çalışıyorlar

Ben normalde hiçbir şekilde internetten kimseyle konuşmam, muhatap dahi olmam ama aşırı derecede duygusal çöküntüde olduğum bi dönemdi. Muhtemelen o da fark etti bunu ve kullandı da. Yoksa normal hayat akışında gayet mantıklı davranmaya çalışan biriydim.

Güzel kardeşim ben msn zamanının insanıyım , şu an internet, arkadaşlık siteleri, sosyal medya vs... her iş çığrından çıktı, ortalık manyak kaynıyor ve daha kötü olan herkes birbirinin peşine düşebiliyor. Lütfen uzak dur bu mecralardan , takıntılı bir sapığı bile kendine dert etmene sebep olmuş, düşün bak seni kandırıp peşinde sürükleyecek birine denk gelirsin Allah korusun. Gerçek insanlarla görüşmeye çalış ruhuna iyi gelir, hastalığını yakından tanıyorum teyzem de bipolar yıllardır, zor süreçleri var ama atlatacaksın bir zaman sonra, yaz geliyor şimdi mis gibi hava fiziksel aktivitelere yönelmeye çalış uzak dur internetten, genceciksin Allah korusun seni de tüm kızlarımızı da

Etrafınızda sizi sarsıp silkeleyecek biri varsa hemen yaptırın. Karşınızdaki katil mi sapık mı ne olduğunu bilmeden adınızı söylemediniz diye neden bu kadar dram yapıyorsunuz gerçekten anlayamadım. Söyleseydiniz ve gelip sizi bir şekilde bulup tehtid etseydi, şiddet uygulasaydı buraya çok farklı konular açacaktınız ya da belki de hiç konu açamayacaktınız. Gencecik bir kadınsınız, kendinizi buna mı layık görüyorsunuz? Piyano baydıysa dikişi deneyin, kitap sarmıyorsa dışarı çıkın fotoğraf çekin, kedi köpek besleyin. Bir manyağın peşinde bu durumlara düşmek? Kendinize değer verin biraz ya. Sinirleniyorum böyle şeyleri okudukça, anne babalar sizi korumakmiçin hayatlarından vazgeçiyorlar, siz kimlerin peşinde koşuyorsunuz.

Çok teşekkür ederim insanlar normalde benden akıl almaya ve dertleşmeye gelirler ama ben de bazen hatalar yapabiliyormuşum. Allah'tan buraya yazdım da akillandım hepinize çok teşekkür ederim

Çok haklısınız. Beni öyle bir manipüle etti ki söylememem suç gibi geldi, vicdan azabı çektim. Ama şimdi anladım neyin ne olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…