Yalan söylemek ve pişmanlık karışımı hisler

Haklısınız ama dediğim gibi böyle biriyle iletişime geçme gibi bir fikrim hiç yoktu.

Geçmeyin de bundan sonra. Kolay gaza geliyorsunuz sanırım. Bu tip bir iletişim size iyi gelmez hatta aşağı çeker.
Sohbetleriniz ilgi alanlarınızla alakalı olsun, geyik yapın, moda trendleri vs. Ötesine geçmeyin çünkü karşıda kim var bilemezsiniz. Belki uyuşturucu bağlımlısı, evli ya da adli kontrolde evde oturup canı sıkılan bir hırsız.
Özel iletişime geçerek büyük risk alıyorsunuz.

İnandım çünkü o da kötü bi dönemden geçiyordu kendim gibi düşündüm bilmiyorum
Kötü bir dönemden geçtiğini söylüyordu sadece belki de yalandı.
Sizin desteğe ihtiyacınız varken bir başkasının kötü dönemlerine dalmayın.
Bipolar kolay bir rahatsızlık değil. Sizi uçlara götürecek ilişkilerden kaçının.

O yüzden zaten kimlik bilgilerimi yanlış söyledim. Bu sefer de yalan söylediğim için pişmanlık duydum. Yani beni anlaması gerekmez miydi? Sonuç olarak güven sorununu dibine kadar yaşadığımı biliyor. Yalanımı asla normalleştirmiyorum bu arada ama ne bileyim bilmiyorum

Haklısınız. Çok suçlu hissetmiştim buraya yazdım en son akıl alırım diye. Çok teşekkür ederim gerçekten

Kendini sorumlu hissedeceğin bir ilişki yok ortada. Evet belki sana iyi gelmiş anlıyorum ama çok sağlıklı bir arkadaşlık olmadığı aşikar. İsmini gizlemek seni yalancı yapmaz çünkü dediğim gibi ortada bir ilişki yok. Sanırım sen biraz duygularına yeniliyorsun ama kendini doğru yaptığına inandır çünkü böyle mecralarda isim vermemek en doğrusu. Burda çok iyi yapmışsın

Söylediğiniz şey yalan değil, anonim olmak istenen durumlarda kişiler gerçek bilgilerini paylaşmak istemeyebilirler. Yalan söyledim olayını kapatın. Ki bence doğru olanı yapmışsınız. Hırsız mı uğursuz mu nedir bilemezsiniz.

Bence adınızı yaşınızı kim olduğunuzu söylememekte çok iyi yapmışsınız. Ben herkesin aksine siteye neden girdiniz demeyeceğim. Okey oynamak için girilen siteye bile insanlar oyu oynamak muhabbet etmek için giriyor. Ve herkesin aksine sanal bir dünya da kimseye kim olduğunuzu söylemek zorunda değilsiniz. Ve evet şu gerçek siz bu vatandaşa fazla anlam yüklemişsiniz gereksiz değil çünkü duygusal eksikliğinizi tamamlaya, beslemeye çalışmışsınız ki bu da çok normal. Normal olmayan şey dediğim gibi 2 aylık ortada ilişki bile olmayan bir bağa ilişki gözüyle bakıp anlam yüklemeye çalışmışsınız. Bu da sizin gerçek hayatta ki yaşantınızdan kaynaklanıyor. Fazla anlam yüklemeyin derim be bir de sizi bu kadar derinden etkileyecek ise kafa dağıtmaya da olsa sanal ortamda muhabbet kısmına geçmeyin. Hayatta her şey gönlünüzce olsun

Ama ben yalancı değilim gerçekten ve o da biliyor aslında. Ona bilerek asla zarar vermem. Sadece kendimi korumaya çalıştım. Bu sefer de acaba ona çok mu kötü hissettirdim bu kötü döneminde diye vicdan azabı çekiyorum

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Onun sana ne kadar dürüst olduğunu bilmiyoruz boşver önceliğin her zaman kendin olsun zaten dediğim gibi sen doğru olanı yaptın

Ortada ikiniz için de bir ilişki yok. İyi misiniz ikinizde? Ne görüşme var ortada ne başka birşey? Fol yok yumurta yok
Evet. Ama kendisi sitede sırf diğerleri bana yaklaşmasın diye beni sorulara etiketleyip sevgiliymişiz gibi davranıyordu ona kendine inandırmıştı

mirc tarzı bir site mi? (Mirc ne derse yaşımız çıkcak eyvahlar)
Adınızı farklı söylemenizde bir anormallik yok. Adama adamın saplantılı hali beni korkutur. Sizi de korkutmalı..

Adınızı farklı söylemenizde bir anormallik yok. Adama adamın saplantılı hali beni korkutur. Sizi de korkutmalı..
O ne bilmiyorum ama işte insanlar her konudan soru sorup tartışabiliyorlar öyle bir site. Yani başka türlü anlaşılmasın. Ben genelde kültür sanat dalında sorular sorup cevaplıyordum mesela. Evet takıntılıydı. Hatta konuşmak istemiyorum dediğimde türlü türlü fake hesaplarından yazıp konuşacağız diye darlıyordu. Düşün. Milletin sorusuna gidiyorum diye erkeklerin gidip tehdit falan ediyordu. Uzak durun diye. Ama ben tabii sen ne yapıyorsun dememe kalmadan manipüle ediliyormuşum şimdi fark ediyorum

Düşün, şu an buraya da bakar mı diye stres altındayım öyle biri. Çünkü aşırı aşırı aşırı derecede beni araştırıyordu

Sen kim kpek deseydiniz keşke haketmiş çünkü keko. Kanmayın böyle şeylere

Bipolar tanısı ne zaman konuldu? Duygudurum düzenleyici kullanıyor musunuz?

Erotomanik ve/veya referansiyel hezeyan nüveleri sezdim, tabi gerçekten bpb tanınız varsa.

Bu yaptıklarınızın bipolarite ile alakası yok, bipolar hastalığı böyle bir şey değil, en azından anlattıklarınızı yorumlarsam böyle. yalan söylemek vb yani, sadece işin içinde hezeyan var mı merak ettim. Ne bileyim, kafamda oturmayan şeyler var. Belki benim kuruntumdur kusura bakmayın

Hayır bipolarlıkla alakalı olduğunu söylemedim zaten sadece bipolar hastası olduğum için böyle bir ilişki türünden kaçınmaya çalıştım. Onu karşımdaki şahısa anlatmaya çalıştım ama bir türlü anlamadı. Yok sorun değil bir kusur yapmadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…