Yalan söylemek ve pişmanlık karışımı hisler

Kendi iyiliğin için bu kişiyle tüm bağlarını kesmelisin.

Sanal olup bir kere bile biaraya gelip sohbet etmediğiniz insanla nasıl bu kadar büyük büyük duygular yaşıyorsunuz anlamıyorum.Yok kıskanıyomuş yok takıntılıymış.Normal değil bunlar normalleştirmeyin.Muhtemelen sapığın teki ve pek çok kişiyle konuşuyor sizde adımı yaşımı yalan söyledim diye vicdan yapın.Kimbilir onun söylemediği neler var.Dikkatli olun ve böyle oyunlardan uzak durun derim nacizane.

Boşluğuma denk geldi yoksa bende kendimi bu kadar salak bilmezdim

Manipüle edilmişsiniz. Sizi araşyırıp bulmaya çalışması yeni açtığınız üyelikleri bulması vs korkunç. Sizin adınızı vs öğrense demekki iyice takıntı yapacaktı. Anonim olarak kalarak bence en iyisini yapmışsınız. Bende o siteye üyeydim. Asla tavsiye etmem. KK candır

Düşün Türkiye çapında aramış beni ve bulamamış gelmiş hesap soruyor sen bana hangi konuda yalan söyledin diye. Hiç düşünmedim de ya abi bu çocuk ruh hastası mı ne? Nasıl takıntı yaptıysa artık bulmak için. Kimi araya soktu polis tanıdığını falan mı bilmiyorum. Şu an yapılan yorumları okurken iyi ki söylemedim dedim. Psikoloğumla da konuştuk o da iyi ki söylememişsin dedi. Adamda öfke problemi de vardı, ben onunla muhatap olmadığım zamanlar diğer muhatap olduğum insanları tehdit ediyordu.

Of ne kadar dramatize etmişsin her şeyi. Fotoğrafını bile görmeden sana aşığım diyen bi deliye de çok fazla anlam yüklemişsin. İnsan mı kalmadı yani böyle sorunlu, anormal tiplere yapışıp kalıyorsunuz? Hem de yaşanmış hiçbir gerçeklik yokken?

Korkunç biri, Allah korusun gerçekten. Aşağılık kompleksli, manipülatif, takıntılı, hayt huyt atar gider halleri güçlü olmak ve erkeklik zanneden ezik tipler bunlar, tam toksik.

Düşün ki sen bu adama gerçek kimlik bilgilerini verseydin ne olurdu. Sokak ortasında darp edilebilirdin seni ailenle tehdit edebilirdi. O sitede gerçekten düzgün insan az denecek kadar az. En son 2017 de falan girmiştim. O zamanlarda bile takıntı yapanlar vardı. Şimdi dahada karışmıştır orası.

İnan konuşurken asla öyle hissetmiyorsun manipüle edilmemiş gibi. Konuşmayı kestiğimde ve olanları insanlarla konuşmaya başladığımda fark ediyorum.

İnan konuşurken asla öyle hissetmiyorsun manipüle edilmemiş gibi. Konuşmayı kestiğimde ve olanları insanlarla konuşmaya başladığımda fark ediyorum.

Zaten öyle oluyor. Kendilerini mükemmel bir şekilde gizliyorlar. Siz o ortamdan uzaklaşınca anlıyorsunuz. Ben bunu kurbağa deneyine benziyorum. Sizi soğuk suya atıyor ocağın ateşini yakıyor siz anlamadan o suda haşlanıyorsunuz. Tavsiyem bir daha o kişiyle muhatap olmamanız

Arkadaşlarım arkamdan yalancı deyip durduğunu söylüyorlar. Biliyorum ki ona tekrar gideyim ya da bir işaret bırakayım ya da bir özür dileyeyim diye beni yine manipüle etmeye çalışıyor. Biliyor kulağıma geleceğini çünkü. Egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Ona giderim de ayaklarına kapanır özür dilerim falan sanıyor manipülasyoncu

Arkanızdan istediğini desin siz umursamayın ki istediğini alamazsın

Evet. Ama kendisi sitede sırf diğerleri bana yaklaşmasın diye beni sorulara etiketleyip sevgiliymişiz gibi davranıyordu ona kendine inandırmıştı
Dokunabildiğiniz, yüzyüze geldiğiniz, gözgöze geldiğiniz bir ilişkiniz olmadı mı sizin hiç? Bence sorunun cevabı hayır. 15 yaşında ilk defa aşk duygularını yeni yeni hisseden bir çocuk gibisiniz daha çok. Tamam internet üzerinden birinin ilgisi hoşuna gider anlayabilirim ama bu kadar drama neden sanki senelerdir olan sevgilinle vedalaşıyormuş gibi mesajlar kopamamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…