Yalan söylemek ve pişmanlık karışımı hisler

Düşünün sadece internet ortamında konuştuğum biri olmasına rağmen beni insanlardan kıskanıp kavga çıkaran bir insan.
Telefon numarası yok, görüntülü konuşma, arama yok. Ortada bir ilişki yokmuş aslında. Kendi gerçek bilgilerinizi vermemeniz yerinde olmuş. Hiç vicdan falan yapmayın, yalan söylüyor.

Sizi etkileyen cümleleri chatgptye yazdırabilir gayet. Yani yazdığı şeylere kulak asmayın. Psikolojinizin iyi olmamasından kaynaklı bu olaydan etkilendiğinizi düşünüyorum.
Bu süreçte psikoloğunuzla yapacağınız görüşmelere odaklanmanız sizin için en doğru olandır.

Teşekkür ederim

Korkacagina hâlâ açıklama mi yaptın ?

Takıntılı davranmasından mı bahsediyorsunuz
Komple yaptıklarından. 2 aylık bir süreç için üstelik hadi sizin psikolojiniz yerinde değil uzun uzun yazmışsınız 2 ayda bu kadar olay yasamissin karşındaki de anormal.

Nasıl ruh hastaları olduğunu da biliyorsunuzdur. Fark edince orada bulunan kaliteli sorularla ve kendi sorduğum sorularla zaman geçirmeye çalıştım ta ki bu şahısla karşılaşana kadar.
Evet orda profil olarak kadın görünümlü erkek çok . Sapığı, yalancısı, ruh hastası bol yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…