Burcu neyKardeşimin eşi profesyonelce yalan söylüyor. Yani şöyle söyliyim aslında onda ve ailesinde bu normal bir yaşayış şekli olmuş yani artık ağızlarına yapışmış. Her konuşmada artık uydurduğunu düşünüyorsun ve görüyorsun. Aynı ortamda sürekli beraberiz her ortamda ben bilirim ben yaparım mantığı var benim bildiğim doğru benim bildiğim doğru. bazen yalanlarını şakayla da olsa yüzüne vuruyorum. Ama istifini bozmuyor çok sinir oluyorum bu duruma. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor derler ya. Her söylediği şeye uyuz oluyorum üste çıkma halleri davranışı ses tonunu vurgulu laf sokar gibi konuşması.. artık bende bi itici oldu her söylediği her etttiği davranış. Aynı ortamda sürekli oluyoruz ve Nasıl davranmam gerektiği konusunda bana fikir verir misiniz. İnsanlar neden hep yalan söyleme gereksinimi duyarlar.
Her şeyden önce uzak durmak onu yapamiyorsanda bence fazla muhatap olmayın çünkü öyle insanlar yeri gelince sizi yalancı durumuna sokar Allah muhafazaKardeşimin eşi profesyonelce yalan söylüyor. Yani şöyle söyliyim aslında onda ve ailesinde bu normal bir yaşayış şekli olmuş yani artık ağızlarına yapışmış. Her konuşmada artık uydurduğunu düşünüyorsun ve görüyorsun. Aynı ortamda sürekli beraberiz her ortamda ben bilirim ben yaparım mantığı var benim bildiğim doğru benim bildiğim doğru. bazen yalanlarını şakayla da olsa yüzüne vuruyorum. Ama istifini bozmuyor çok sinir oluyorum bu duruma. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor derler ya. Her söylediği şeye uyuz oluyorum üste çıkma halleri davranışı ses tonunu vurgulu laf sokar gibi konuşması.. artık bende bi itici oldu her söylediği her etttiği davranış. Aynı ortamda sürekli oluyoruz ve Nasıl davranmam gerektiği konusunda bana fikir verir misiniz. İnsanlar neden hep yalan söyleme gereksinimi duyarlar.
Adi üstünde yalancıKardeşimin eşi profesyonelce yalan söylüyor. Yani şöyle söyliyim aslında onda ve ailesinde bu normal bir yaşayış şekli olmuş yani artık ağızlarına yapışmış. Her konuşmada artık uydurduğunu düşünüyorsun ve görüyorsun. Aynı ortamda sürekli beraberiz her ortamda ben bilirim ben yaparım mantığı var benim bildiğim doğru benim bildiğim doğru. bazen yalanlarını şakayla da olsa yüzüne vuruyorum. Ama istifini bozmuyor çok sinir oluyorum bu duruma. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor derler ya. Her söylediği şeye uyuz oluyorum üste çıkma halleri davranışı ses tonunu vurgulu laf sokar gibi konuşması.. artık bende bi itici oldu her söylediği her etttiği davranış. Aynı ortamda sürekli oluyoruz ve Nasıl davranmam gerektiği konusunda bana fikir verir misiniz. İnsanlar neden hep yalan söyleme gereksinimi duyarlar.
Guzel kadın arkadaslarım ıcınızdekı Yengeclerı tenzih ederek yazcam bu bir genelleme degıldır, kesin yengectır.Burcu ney
Öyleyim bende evet ama sanki İnan işlemiyor gibi geliyor Arsız yüzsüz.ben mesafe koyarim. mecbur gorusecegin biriyse hee de gec anlattiklarina. sir verme. laf dalasina hic girme. idare et. muhabbetinden lezzet alinmiyor boylelelerinin ama mecbur kardesinin esi.. inandigini belli etme nötr kal sallayip duramaz eskisi kadar. inanmiyorlar belliki der.
Birde şöyle birsey var 5 ay sonra nasip olursa evleneceğim. Annem babam bu insanla kalacak. Aynı evde değilleri ama. İçimde sürekli bi şüphe kuşku sanki anneme babama kötü davranacak gibi i. Annemle babam çoçuğum gibi oldular. Ben gidince yalnız kalacaklar diye korkuyorum oysa ki aynı şehirde olacağız. ANNEme babama şaka ile bile birsey söylese dalacak gibi oluyorum. Bunu nasıl aşacağım ben . Sanki ben yokken omları ezecek gibi. ANnem kimse böyle birsey yapamaz diyor ama ben bu durumu atamıyorum kafamdaYa ömrünüzü yalanlarını ispatlamaya çalışarak geçirin ya da deli konuşuyor konuş deli diyip kenara geçin gülerek izleyinayyy izlemesi ne zevkli olur düşünsene çevrende biri yalan söylüyor ve sen bunun farkındasın.
Kasım doğumlu uGuzel kadın arkadaslarım ıcınızdekı Yengeclerı tenzih ederek yazcam bu bir genelleme degıldır, kesin yengectır.
Evet hersey mecburiyetten zaten. Yüz ifademle belli etmeye çalışacağım.ben mesafe koyarim. mecbur gorusecegin biriyse hee de gec anlattiklarina. sir verme. laf dalasina hic girme. idare et. muhabbetinden lezzet alinmiyor boylelelerinin ama mecbur kardesinin esi.. inandigini belli etme nötr kal sallayip duramaz eskisi kadar. inanmiyorlar belliki der.
Annesi de böyle bencede hastalık resmen bu. Bazen kendi dedikleri yalana bile inanıyorlar. Hiç bir samimiyetine güvenmiyorum hiç birseyimi anlatmam zaten istersem paylaşıyorum. Bunu da yaşaya yaşaya öğrendim.Benim bir arkadaşımın annesi öyle kendisi de öyle tutarlı değildir bir dediği bir dediğini tutmaz hangisi doğru hangisi yalan bilemiyorum. Ama çocukluk arkadaşım diye görmemezlikten geliyorum çünkü söylediği yalanlar kendine zarar beni engelleyecek yada ne bileyim beni bağlayan bir durum olmadığı için he he diyip geçiyorum ama asla para alışverişinde bulunmam yada ona güvenip bişey isteyemem işim düşmez hiç ve çevresindeki insanlarla görüşmem tanışmam. Çay kahve sohbet arkadaşı benim için ötesi olmuyor.
Sizin yengeniz olduğu için bişey diyemiyorum ama bazı insanlarda hastalık olduğunu düşünüyorum artık kendi söyledikleri yalanlara bile inanıyorlar.
Yengeye zaten bişey anlatılmaz zaten gün olur anlattığınla seni vurur. Uzak dur minimum seviyede konuş he de geç. Kardeşin eşinin yalancı olduğunun eminim farkındadır tutarsızlıklarından ama oda bir gün bıkar.Annesi de böyle bencede hastalık resmen bu. Bazen kendi dedikleri yalana bile inanıyorlar. Hiç bir samimiyetine güvenmiyorum hiç birseyimi anlatmam zaten istersem paylaşıyorum. Bunu da yaşaya yaşaya öğrendim.
Kimse onu kıyaslamıyor kimse gözünün üstünde kaşın var demiyor. Ama arsız olunca insan. Beni kıskandığını düşünüyorum. Bir kaç kez şahit oldum. Benim bir fikrimin aynısını oda yapmış o fikri ben dedikten sonra.Yengeye zaten bişey anlatılmaz zaten gün olur anlattığınla seni vurur. Uzak dur minimum seviyede konuş he de geç. Kardeşin eşinin yalancı olduğunun eminim farkındadır tutarsızlıklarından ama oda bir gün bıkar.
Sizin yenge de hastalıkdan ziyade kıskançlık ve kıyastan da kaynaklı olduğunu düşünüyorum yalanlarının.
Haset insanlardan uzak durmak şart.Kimse onu kıyaslamıyor kimse gözünün üstünde kaşın var demiyor. Ama arsız olunca insan. Beni kıskandığını düşünüyorum. Bir kaç kez şahit oldum. Benim bir fikrimin aynısını oda yapmış o fikri ben dedikten sonra.
Ay gerçekten kabullenmek zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?