Yalan söyleyen insanlara karşı tutumunuz nasıl?

Profesyonel yalancılık bu değil, öyle bi insan karşısında kendi aklınızdan şüphe edersiniz ondan etmezsiniz, o çeşit patalojilerle karşılaşmamanız dileğiyle.

Size düşen model için sohbeti kısa ve mesafeli tutmak ve tabiri caizse he deyip geçmek dışında yapılacak pek bi şey yok malesef. Yani atılabiliyosa atın tabi ama atsam atılmaz bi durum söz konusuysa asgari nezaket sınırınız olsun, üstüne çıkmayın ki egosuna ve ilgi odağı olma sevdasına yağ sürmeyin, altına düşmeyin ki yalanlarının yeni hedefi olmayın başınız ağrımasın.

Yalanci olsa duramazdin, yalanci degildir o
Sarlatan gibi birsey, soytari kilikli diyorum böyle tiplere ben
Aynen dedigin gibi tiplerden ben de taniyorum, esimin arkadasi esim de he he diyor, konusma uzarsa mantik hatalariyla kafamiz karisip sinirlenebiliyoruz, bir de cok palavraya maruz kalmak bende kafa karisikligina bagli sinir yapiyor
Yani sacmaligi kaldirabilen bünyem yok, yalan söylemek cok sacma geliyor bana zaten kimi kandiyorsun yani neden
Esim profesyonel yalancidir, isterse söyler ruhun duymaz bunu bir ben bilirim
Cevredeki herkes cok güvenir, cok sakin bulur az da konusur kendisi ama asla kapana sikismayan cinsten kendini kurtaran türden bir yalancilik, zararsiz
Benden bircok kavgayi saklamistir mesela bu sayede kafam hep daha rahat olmustur
Iste bak bu adam yalani iyi söylüyor ama o dediklerin sarlatan ki ay ugrasmaya degmez

Birde şöyle birsey var 5 ay sonra nasip olursa evleneceğim. Annem babam bu insanla kalacak. Aynı evde değilleri ama. İçimde sürekli bi şüphe kuşku sanki anneme babama kötü davranacak gibi i. Annemle babam çoçuğum gibi oldular. Ben gidince yalnız kalacaklar diye korkuyorum oysa ki aynı şehirde olacağız. ANNEme babama şaka ile bile birsey söylese dalacak gibi oluyorum. Bunu nasıl aşacağım ben . Sanki ben yokken omları ezecek gibi. ANnem kimse böyle birsey yapamaz diyor ama ben bu durumu atamıyorum kafamda

Araa bir yalan soyleyen birini farkettigimde inanmis gibi yaparım da surekli ayni kisinin yalanina maruz kalsam sinirlenirdim sanirim.Insan ister istemez uzaklasir devamli yalan dinleme istemez kimse.Kardesiniz ne diyor bu duruma o da farkinda mi

Dinlemem konu degistiririm.
Oldu ki dinlemeye maruz kaldim icimden baska seyler dusunurum.en kisa zamanda ortami degistiririm.baska odaya vs.

Araa bir yalan soyleyen birini farkettigimde inanmis gibi yaparım da surekli ayni kisinin yalanina maruz kalsam sinirlenirdim sanirim.Insan ister istemez uzaklasir devamli yalan dinleme istemez kimse.Kardesiniz ne diyor bu duruma o da farkinda mi
Farkında ama birsey diyemiyor oda

Yalan zaman zaman herkes söyleyebilir yanlış birşey ama dürüst olmak gerekirse söylüyoruz.
Kardeşinizin eşi bence kendini avartmayı seven egoist biri.
Öyle bir arkadasım vardı hep böyle yalan yanlış kendini anlatıp dururdu. Bence araya mesafe koyun. Gerekirse görüşmeyin.

benim bildiğim doğru diyip ukalalık yapıp hiçbir fikri kabul mü etmiyor yoksa yalan mı söylüyor ? benim kafam karıştı yazıdan..

Bu kadar yakınımdayken görüşmemek çok Zor keşke görüşmesek hiç görmesem İnan’ın 40 yıl aramam. Annem babam üzülmesin diye idare ediyorum.

benim bildiğim doğru diyip ukalalık yapıp hiçbir fikri kabul mü etmiyor yoksa yalan mı söylüyor ? benim kafam karıştı yazıdan..
Mesela bi konu konuşuluyor mutlaka o konuda onunda fikri oluyor abartmayı çok seviyor. Yerli yersiz gereksiz konuşuyor. Birde o an işine nasıl geliyorsa kıvırarak yalan söylüyor. Yani karşısında ki insanı aptal sanıyor.

her konuda fikri olması ve bişeyler söylemesi yalancı yapmaz ama o kişiyi. bu ayrı bişey. o noktada ukalalığına sinir olur insan o ayrı.
işine geldiği gibi kıvırması evet yalan olabilir. ama bence daha spesifik örnekler verseniz daha anlaşılır olur.

Hayatımdan çıkarabileceğim insanlarsa, zaten görüşmüyorum da, böyle sizdeki gibi yakın akraba çevresinden olunca o mümkün olmuyor. Bu durumda "yine konuştu balkabağı" bakışı atmanız iyidir. Ya da dinliyormuş gibi yapıp, o lafını bitirince kafanızı başka birine çevirip, tamamen farklı bir muhabbet açmak da bir taktik.

Bunu yaptığımı düşünüyorum ama dışardan bu yaptıgım şey o şekilde onun tarafından anlaşılıyor mu bilmiyorum. Sanki daha somut seyler istiyorum ama o zamanda ikili ilişkimiz biterdi.

Korkarım öyle insandan, mesafe koyarım
Birde başbaşa kalmamaya çalışırım, bir tane de bizim sülalede var yanında olmam gerekirse mutlaka ortam içinde olur, asla başbaşa bir şey konuşmam

Korkarım öyle insandan, mesafe koyarım
Birde başbaşa kalmamaya çalışırım, bir tane de bizim sülalede var yanında olmam gerekirse mutlaka ortam içinde olur, asla başbaşa bir şey konuşmam
Bende öyleyim ben anlatmadıkça oda çatlıyor. Bizi geri zekalı sanıyorlar sanırım. Aklı sıra beni kıskanç biri yapmaya çalışıyor görümcen den güzel giyin falan filan diye ağzının payını verdim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…