Profesyonel yalancılık bu değil, öyle bi insan karşısında kendi aklınızdan şüphe edersiniz ondan etmezsiniz, o çeşit patalojilerle karşılaşmamanız dileğiyle.Kardeşimin eşi profesyonelce yalan söylüyor. Yani şöyle söyliyim aslında onda ve ailesinde bu normal bir yaşayış şekli olmuş yani artık ağızlarına yapışmış. Her konuşmada artık uydurduğunu düşünüyorsun ve görüyorsun. Aynı ortamda sürekli beraberiz her ortamda ben bilirim ben yaparım mantığı var benim bildiğim doğru benim bildiğim doğru. bazen yalanlarını şakayla da olsa yüzüne vuruyorum. Ama istifini bozmuyor çok sinir oluyorum bu duruma. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor derler ya. Her söylediği şeye uyuz oluyorum üste çıkma halleri davranışı ses tonunu vurgulu laf sokar gibi konuşması.. artık bende bi itici oldu her söylediği her etttiği davranış. Aynı ortamda sürekli oluyoruz ve Nasıl davranmam gerektiği konusunda bana fikir verir misiniz. İnsanlar neden hep yalan söyleme gereksinimi duyarlar.
Bana terazi gibi geldiGuzel kadın arkadaslarım ıcınızdekı Yengeclerı tenzih ederek yazcam bu bir genelleme degıldır, kesin yengectır.
Farkında ama birsey diyemiyor odaAraa bir yalan soyleyen birini farkettigimde inanmis gibi yaparım da surekli ayni kisinin yalanina maruz kalsam sinirlenirdim sanirim.Insan ister istemez uzaklasir devamli yalan dinleme istemez kimse.Kardesiniz ne diyor bu duruma o da farkinda mi
Aslında hiç sevmediği karakter de birisi. Ama sessiz kalıyor susuyor bazen oda sinir oluyor.Kardeşiniz bu konuda ne düşünüyor ve nasıl davranıyor?
Bu kadar yakınımdayken görüşmemek çok Zor keşke görüşmesek hiç görmesem İnan’ın 40 yıl aramam. Annem babam üzülmesin diye idare ediyorum.Yalan zaman zaman herkes söyleyebilir yanlış birşey ama dürüst olmak gerekirse söylüyoruz.
Kardeşinizin eşi bence kendini avartmayı seven egoist biri.
Öyle bir arkadasım vardı hep böyle yalan yanlış kendini anlatıp dururdu. Bence araya mesafe koyun. Gerekirse görüşmeyin.
Mesela bi konu konuşuluyor mutlaka o konuda onunda fikri oluyor abartmayı çok seviyor. Yerli yersiz gereksiz konuşuyor. Birde o an işine nasıl geliyorsa kıvırarak yalan söylüyor. Yani karşısında ki insanı aptal sanıyor.benim bildiğim doğru diyip ukalalık yapıp hiçbir fikri kabul mü etmiyor yoksa yalan mı söylüyor ? benim kafam karıştı yazıdan..
Mesela bi konu konuşuluyor mutlaka o konuda onunda fikri oluyor abartmayı çok seviyor. Yerli yersiz gereksiz konuşuyor. Birde o an işine nasıl geliyorsa kıvırarak yalan söylüyor. Yani karşısında ki insanı aptal sanıyor.
Bunu yaptığımı düşünüyorum ama dışardan bu yaptıgım şey o şekilde onun tarafından anlaşılıyor mu bilmiyorum. Sanki daha somut seyler istiyorum ama o zamanda ikili ilişkimiz biterdi.Hayatımdan çıkarabileceğim insanlarsa, zaten görüşmüyorum da, böyle sizdeki gibi yakın akraba çevresinden olunca o mümkün olmuyor. Bu durumda "yine konuştu balkabağı" bakışı atmanız iyidir. Ya da dinliyormuş gibi yapıp, o lafını bitirince kafanızı başka birine çevirip, tamamen farklı bir muhabbet açmak da bir taktik.
Kardeşimin eşi profesyonelce yalan söylüyor. Yani şöyle söyliyim aslında onda ve ailesinde bu normal bir yaşayış şekli olmuş yani artık ağızlarına yapışmış. Her konuşmada artık uydurduğunu düşünüyorsun ve görüyorsun. Aynı ortamda sürekli beraberiz her ortamda ben bilirim ben yaparım mantığı var benim bildiğim doğru benim bildiğim doğru. bazen yalanlarını şakayla da olsa yüzüne vuruyorum. Ama istifini bozmuyor çok sinir oluyorum bu duruma. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor derler ya. Her söylediği şeye uyuz oluyorum üste çıkma halleri davranışı ses tonunu vurgulu laf sokar gibi konuşması.. artık bende bi itici oldu her söylediği her etttiği davranış. Aynı ortamda sürekli oluyoruz ve Nasıl davranmam gerektiği konusunda bana fikir verir misiniz. İnsanlar neden hep yalan söyleme gereksinimi duyarlar.
Bende öyleyim ben anlatmadıkça oda çatlıyor. Bizi geri zekalı sanıyorlar sanırım. Aklı sıra beni kıskanç biri yapmaya çalışıyor görümcen den güzel giyin falan filan diye ağzının payını verdim amaKorkarım öyle insandan, mesafe koyarım
Birde başbaşa kalmamaya çalışırım, bir tane de bizim sülalede var yanında olmam gerekirse mutlaka ortam içinde olur, asla başbaşa bir şey konuşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?