Yalan soyleyen kaynana

Bu nasıl bir üslup? Size ne ?
Kendi çocukları birşey demiyorsa el kızının ne haddine bankadaki paradan ya.
Gidin kendi çiğköftenizi kendiniz alın.
O zaman oda bizden bisey istemeyecek yok öyle dünya bizde onun kölesi değiliz ama kıyamayıp yapıyoruz

O zaman oda bizden bisey istemeyecek yok öyle dünya bizde onun kölesi değiliz ama kıyamayıp yapıyoruz
Gidin o zaman kaynananıza bu uslupla söyleyin bunları çok terbiyesiz bir insansınız yazık eşinize ve kv yapmayın çok sinir oluyorsanız. Siz istiyorsunuz ki kv size para yağdırsın size para koklatmadığı için bu kininiz.

İnsanlığınızı kaybetmişsin ben sizden adam gibi yardım istedim nasil davranabilir diye ama siz ancak saçma sapan konuşursunuz sizi insan yerine koymakta hata yapmışım insan bile olamazsınız
Kardeş kafan çok güzelmiş güle güle kullan 😃😃 ilk mesajda demişsin zaten sinirlenince ağzımdan çıkanı bilmiyorum diye belli oluyor sen sinirliyken kimseyle konuşma buraya da yazma

Evet dışardan bakınca o kadar parası var niye bi faturayı bile ödemiyor ya da istediğiniz birşeyi almıyor diye düşünebilirsiniz ancak yukarı da da belirtildiği gibi faturaların çok geleceğini bende düşünmüyorum. Sizden bişey isterse de almayın ve söyleyin sende benim istediğimi almadın ya da yapmadın diye ben kesin söylerdim 😅 kafanızda büyütüp sıkmayın kendinizi. Üzücü bir durum keşke varken hep beraber harcasaniz ileride zaten çocuklarına kalıyor en azından hayattayken herkes mutlu olur

Oldu evlendiler artık kendi yuvaları var annelerinin maşallah tonla parası var onlara ihtiyaci yok kira kicasinin emekli.maasi oldu ana diye para yagdirsinlsr biz yapsak laf olur tükürürüm böyle dünya adaletine
Kimse size birşey yapmak zorunda değil, sizde başkalarına yapmak zorunda değilsiniz. Kaynananızın parası ve o parayı nasıl kullanılacağı kendisini ilgilendirir. Durumla ilgili sıkıntınızı eşinizle paylaşırsınız. O size gerekli cevabı verir.

Annenin kendi veya eşinin maaşı varsa veya kirada evi oln ev sahibiyse yani bir şekilde eline düzenli para geçiyorsa oğullarına herhangi bir fatura vb odetmesi yanlış.Ama kendi parasını bize harcamiyor diye yakiniyorsa buradaki gelin konu sahibi o zman onun dusncesi yanlış.

Acayip yalan söylüyor var o kadar sinirleniyorum ki
Kadin habere param yok diyor kimse yanlış anlamasın ama evi kira değil ve faturaları dahil hepsini oğulları ödüyor büstüru evleri var eline gecen tomar para var ama biz destekli anne bizim canımız çiğ köfte çekti alirmisin desek para yok der ama kendi işine gelince çok güzel parası var harcıyorda bi insan bu kadar belli eder sinirleniyorum kalp kıracak allahim bana sabır ver diyorum bazen suratı çarpıyorum bazı şeyleri söylüyorum yüzüne hemen kendisi yumusuyor sonra onun canı bisey çekse biz yapıyoruz ama bu kadar olmaz yani nasıl davranacağını şaşırdım ben sinirden kanser olacam ya bizi resmen salak yerine koyuyor bu kadar da olmaz yani benim nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum bana bir akıl verin ben sinirlenince ağzımdan çıkana dikkat edemiyorum gercektende sinir oluyorum
Alışmış kudurmustan beterdir.Oyle alışmış değişmez bu saatten sonra.

Annelerinin geliri varsa faturasını neden oğulları ödüyor anlamadım ben?
Kadının bankadaki parası konu sahibini ilgilendirmez tabi ama kendi giderini kendi karşılasın o konuda haklı bence.

Annelerinin geliri varsa faturasını neden oğulları ödüyor anlamadım ben?
Kadının bankadaki parası konu sahibini ilgilendirmez tabi ama kendi giderini kendi karşılasın o konuda haklı bence.

Çok doğru ihtiyacı olsa neyse ama dediği ölçü de parası varsa evleri varsa gözünü Toprak doyursun diyorum. 😵‍💫 Faturaları ödemem şahsen çünkü herkesin kendi ailesi var yatırım yapacağı gereksiz linclenmiş biraz konu sahibi sert üslup kullandığı için.

Back
X