• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan soyluyorum :/

Yalan söylemeye seni mecbur birakiyor diye bir bahane olamaz... Bu bir neden değildir bahanedir...

Eğer yasam tarzlariniz uymuyorsa yalan söylemek yerine ilişkiye devam etmezsin..

Yok ayrilmam diyorsan da bunlari kabul ediyorsun demektir..

Bunu hep yapiyorum diyorsun bu kisitlamalari kaldirsaniz ikiniz de rahat etseniz olmaz mi

Eger duyma ihtimali yoksa, bu saatten sonra soyleme, gecti bitti...
Fakat bundan sonra yalan da soyleme...
Durustluk bir iliski icin ne kadar onemli tahmin bile edemezsin, kenara atma onu...

Anladığım kadarıyla sevgiliniz, arkadaşınızla yemeğe çıkmanız ya da sinemaya gitmenize değil de bunun gece 1 de olmasına yani vaktin geç olmasına karşı çıkıyor. İlişki dürüstlüğe dayanır kesinlikle evet ama bir yerde de aşk bile bile tutsaklık bence. Biz birbirimizin sahibi değiliz ben istediğimi yaparım, o da istediğini yapar değil bana göre olay. Eğer onu hayatına alıyorsan rahatsız olduğun şeyleri tabi ki söylersin, bu senin hayat görüşünle alakalı ve ortak kararlarınız da elbette ki olacak. Boyun eğmek, kabullenmek olarak değil de saygı duymak, anlaşmak olarak söylüyorum tabi ki. Eğer sevgiliniz siz gece dışardayken tedirgin oluyorsa, sevgilinizi bu kadar çok seviyorsanız gece çıkmayın madem...Ya da illa gece gezmekten hoşlanıyorsanız birlikte çıkın geceleri. Arkadaşlarınızla vakitli görüşün. Ha ben gece gezerim, bundan neden vazgeçeyim kafasında biriyseniz zaten buna karışmayacak biriyle birlikte olunuz. Olması gereken budur. İlişki anlaşmaktır da aynı zamanda. Yalana ne lüzum var.

Son düzenleme:
Kiz arkadasinla yemege cikmak icin , izin almak zorunda degilsin.

Bunu sevgiline soyle anlat , basta herseyi kabullenip yalan soylemek zorunda kalmazsin...

eger baska yerden duyarsa yalanci durumuna dusmen hic hos olmaz...

dun aksam bir kiz arkadasimla yemege ciktim ondan sonrada sinemaya gittik gece 1 e kadar surdu flim. sevgilimde evde oldugumu biliodu misafirler geldi dedim gec yazabilirim dedim. haberi yok yani dun yaptiklarimdan. dogruyu soylesem zaten gece cikmami istemiyor.

facebookumuda kapatmak zorunda kaldim yalanim cikmasin ortaya diye...
kizlar ben yalanciyim ya kendimi kotu hisettim. neyapsam dogruyu soylimi??
Evet seni kisitlamasinin seni yalana mecbur ettigini,sana guvenmesi gerektigini bu durumdan rahatsiz oldugunu soyle.

Bir ilişkiye başladığında geçmiş diye bi kavram yoktur benım için.
Fakat, bi ilişkiye başlandığında yalan söylenmemeli. Güven, sevgiden daha önemlidir.
Hadi duyulmadı diyelim geçti gitti. (Sadece bu konu için söylemiyorum. Yalan yalanı doğurur. Daha ciddi konular olur.)
Ya vicdanın sesi? Onu susturabilir misin? Ben yapamıyorum. Yapana helâl olsun. :)
Her zaman doğruyu söylemek ve bedeli neyse ödemek lazım. Affedilmesi daha kolay olur en azından. :)

sen şu an çok üzgünsün... ama o yarın öbürgün birde askere gidicek... sen evde ağlayabileceksin, bunalıam gireceksin. o nöbet tutmak zorunda kalacak, sürekli emir aldığı, tuvalet temizlediği, patates eoyduğu soğuktan donduğu bir yerde o üzüntülerle baş edicek. zorr... gerçkten çok zor.. yalanın büyüğü küçüğü yok işte.. sonucuda hep acı oluyor... bence sıkı bir özür,biraz anlayışlı olmak bır daha yapılmayacağınjı söyleyip gerçekten yapmamak (eğer gerçekten seviliyorsa ve niyet ciddiyse) umarım her şeey ikiniz içinde güzel olur. ancak şu an senden tek isteğim yaptığının yanlış olduğunun farkına varman ve nu ayrılığın nedeninin sebebi olduğunu anlaman. ve ona göre davranmann. allah yardımcın olsun. lütfen empati yapp...

sen şu an çok üzgünsün... ama o yarın öbürgün birde askere gidicek... sen evde ağlayabileceksin, bunalıam gireceksin. o nöbet tutmak zorunda kalacak, sürekli emir aldığı, tuvalet temizlediği, patates eoyduğu soğuktan donduğu bir yerde o üzüntülerle baş edicek. zorr... gerçkten çok zor.. yalanın büyüğü küçüğü yok işte.. sonucuda hep acı oluyor... bence sıkı bir özür,biraz anlayışlı olmak bır daha yapılmayacağınjı söyleyip gerçekten yapmamak (eğer gerçekten seviliyorsa ve niyet ciddiyse) umarım her şeey ikiniz içinde güzel olur. ancak şu an senden tek isteğim yaptığının yanlış olduğunun farkına varman ve nu ayrılığın nedeninin sebebi olduğunu anlaman. ve ona göre davranmann. allah yardımcın olsun. lütfen empati yapp...

yalan soyledigimi anlatmadim.. sadece anlasamadik. kavga tartisip duruyoruz nerdeyse herzm. ben yoruldum ondan. cok zor biri..
onu cozemiyorum bazen. bsyi yapma diyorum yapiyor yinede amaci beni sinir etmek. Yalan soyledigim konuda ben hataliyim.
suan icimi yiyorum belki yalan soyledim diye. belkide oda yalan soyledi. nerden bile bilirim..

bu kisi bazen cok romantik oluyor. siirler yazar. gitar calar. bir zamanlarda cocuk gibi. diger zamanlarda tam bir okuz oluyor. yeri gelince osurur keyifine gore recep ivedigin kopyasi. sonra bi zamanlarda cok sakin. bi zamanlarda normal davranir. bi zamanalarda sinir bozucu.
kosturmaktan yoruldum ya :/
suan uzuldugum sey sadece gecen bisuru fotolarimi cikartip odasinin her yerine asmis.

bsy olmaz ona :/

yazık sana.... tamm erkeklr kadınlardan daha sert olabiliyorlar ama insan olduklarını unutmayalım... özellikle o su an farklı bir psikolojıde... böle düşünme bence... ama dediğin gibi katlanamıyorsan net ol ve bır daha hayatına dönme... ve lütfen bundan sonraki ilişkilerinde suçsuz yere bile olsa yalan söleme...

iki taraftan birbirimizden izin aliriz oda benden izin almadan cikmaz. hyr desem gitmez yapmaz. ben yaptim iste.. yalanciyim iste. melek gibi gorunen seytanim sanki. kurtulmam lzm bu huyumdan :( ogrense bidahada guvenmez..
yinede durust olmak istiyorum toparlamam lzm kendimi. soylimi sizce?

aslinda gezicem deseydim bisey demezdi. cunku calisiyorm gun boyunca. gezmek seninde hakkin der hep sadece gece fazla takilma der. ben anlatmadim iste yinede cikicagimi

yalan soyledigimi anlatmadim.. sadece anlasamadik. kavga tartisip duruyoruz nerdeyse herzm. ben yoruldum ondan. cok zor biri..
onu cozemiyorum bazen. bsyi yapma diyorum yapiyor yinede amaci beni sinir etmek. Yalan soyledigim konuda ben hataliyim.
suan icimi yiyorum belki yalan soyledim diye. belkide oda yalan soyledi. nerden bile bilirim..

karşılıklı bile olsa birbiriniz uzerinde cok fazla baskı kuruyorsunuz,
ve bunu siz de ona yaptıgınız icin onun kızma ihtimalini dusunerek kendi uzerinizde de aynı siddetle baskıya devam ediyorsunuz.

hayatta prensipleriniz olsun ve bunları hem uygulayın hem de buna uyan kisilerle iliski kurun.
yoksa gece dısarı cıkmak konusunda oldugu gibi dusuncenizle davranıslarınız çeliştigi surece vicdanınız rahat olmayacak.

yazık sana.... tamm erkeklr kadınlardan daha sert olabiliyorlar ama insan olduklarını unutmayalım... özellikle o su an farklı bir psikolojıde... böle düşünme bence... ama dediğin gibi katlanamıyorsan net ol ve bır daha hayatına dönme... ve lütfen bundan sonraki ilişkilerinde suçsuz yere bile olsa yalan söleme...

netim zaten.. uzuluyorum onada en fazla. her zmn tartisma ikimizide yordu.
herkes hata yapiyor bende yalan soyledim dun farkindayim bundan ama iste :/ yalandan uzagim tovbe artik

bu kisi bazen cok romantik oluyor. siirler yazar. gitar calar. bir zamanlarda cocuk gibi. diger zamanlarda tam bir okuz oluyor. yeri gelince osurur keyifine gore recep ivedigin kopyasi. sonra bi zamanlarda cok sakin. bi zamanlarda normal davranir. bi zamanalarda sinir bozucu.
kosturmaktan yoruldum ya :/
suan uzuldugum sey sadece gecen bisuru fotolarimi cikartip odasinin her yerine asmis.

bunu yeni okudum. zaten sizin icin kabul edilemez bir iliskiyi yurutuyormussunuz. bosuna uzulmeyin. iyi yapmıssınız bence.

fakat ilk yorumum hala gecerli. onceki kendiniz ve davranıslarınızı netlestirin sonra buna gore birilerini hayatınıza dahil edersiniz...

bunu yeni okudum. zaten sizin icin kabul edilemez bir iliskiyi yurutuyormussunuz. bosuna uzulmeyin. iyi yapmıssınız bence.

fakat ilk yorumum hala gecerli. onceki kendiniz ve davranıslarınızı netlestirin sonra buna gore birilerini hayatınıza dahil edersiniz...

evet haklisininiz:(

aklıma yalancı çobanın hikayesi geldi:( illa dürüst olmak için başınıza bir felaket gelmesini beklemeyin derim ben :( sevgiliniz anlayışlı değilse ama buna rağmen birlikte olmak istiyorsanız o zaman ortak sınırlar oluşturmalısınız.eğer bu sınırlara uyum sağlayamayacaksınız o halde sınırlarınızın uyuştuğu biri ile birlikte olun . kimsenin kimseyi yıpratmaya ve üzme hakkı yoktur.yalanlar çare olmaz

aynı şey sana yapılmış olsa?????????????????????????????????????????????

Back
X