Yalan sylemek mi daha zor, yalan dinlemek mi?

işte dinliyoruz...........idare edicegimiz yalancılar var tabi.....kafamçokkarıştı
müsaadenle çenebazcım...
imza...betiş...
ama bişey ilave edeyim...hayatı yalan olanları dinlerken eğlenirim ben...

bide bu var dimi hayatı yalan üzerine kurulu olanlar........
bol yalanlı yaşam diliyelim kendilerine:hulya:

ne yalan söyleyeyim yeri geldi çok yalan söyledim..akannehir

vay yalancı vayyyyyyykaydirigubbakcemile3
bu konuda profeyonelim
..:kedi:

aslında yalan söylemek dinlemekden daha kolay....
yalan konuşmam ..ama zor durumda kaldığım zaman bazen özellikle pembe yalanlar söyleyebilirm...ve zorlanmadan...sadece sevdiklerimde zorlanırım yalan yalandır kötüdür sevdiklerimi inciltmek istemem...
ama yalan dinlemek daha da zor...hani biliyosun ki öyle değil sürekli bahanelerle geçiştirmelerle aptal yerine konmaya çalışmak işde buna tahammül edemem müdahale ederim...

yalan söylemek çok daha zor ki hiç sevmem ama yalan konuşan kişiyi dinlerkende tahammül edemem hemen pa diye vururum yüzüne onun için bana cok patavatsızsın derler bunun adı patavatsızlıksa öle olmayı tercih ederim neden salak durumuna düşim ki:1closedeyes:

yalan söyleyemem yani beceremem... ama bi sözünde yalan oldugunu söyleyenin gözlerinden anlarım ve nefretle bakarım ona

yalan söylemek çok zor ve berbat bi duygu.. ama yalan olduğunu bile bile dinlemek daha çekilmez oluyo..

zorunda kalmışsam yalan söylerim ; ama bu genelde bir hatayı kapatmak için değil ; karşı tarafı kırmamak içindir... yalan yerine bahaneler sunarım desem daha doğru olur... okkalı olmadığı sürece çok zor değildir yalan söylemek sadece hatırlamak gerek :)

sürekli yalan söyleyen birinin yalanını dinlemek hiç de zor değildir ; zaten dikkate almam söylediklerini...

ama yakınlarımdan biri yalan söyler ve ben de bunu bilirsem hem kızarım hem incinirim ...

dinlemek daha zor olmalı...
ben yalan konuştuğundan emin olduğu birine sen yalan söylüyorsun derim şahsen... oturup onu dinlemem...vakit değerli

öyle yada böyle hepimiz yalan deriz söyleriz......
yalanı dinlemek daha zor sanırım....hele bide yalan oldugunu hem ben hem ı kişi biliyor ve bir başkasına gerçek gibi anlatılıyorsa........
cok daha kötü bir durum olur......

benim için söylemek daha zorlmaz:.hiç beceremem,karşımdaki hemen anlar.dinlemeye gelince bende hemen çakarım durumu..özellikle eşimin mimiklerinden hemen anlarım.doğruyu çatır çatır anlattırırım sonra..kaydirigubbakcemile3

valla söyleyen gayet rahatca sallıyor yalanı...........
kendi bile inanıyor söyledigi yalana ben çok gördüm......

yalan söylemeyi beceremem çünkü bir süre sonra unuturum ne söylediğimi o nedenle yalan söylemem. ama yalanı dinlemek çok zor. hele ki yalan söyleyen kişi söylediklerinin doğru olduğuna inanıyor ve o inançla anlatıyor ise daha zor. tahammül istiyor

ay cok komik gercekten
cunku cevremizde o kadar cok yalanci varki
bazen ben daynamayip guluyorum cok ayip oluyor ama yapacak birsey yok
yani bence dinlemek cok daha zor
ben durdugum yerde yalan soylemem
asla yalan soylemem demiyorum hatta cok gercekciyimdir
ama bazen insanlara ayip olmasin diye soyledigim oluyor
mesela ozel isim varsa ve bana gelmek isteyen olursa suraya davetliydik falan diye
ama bazen yalani gercekten huy edinmis keyif icin hava atmak icin soyleyenler var
cok igrenc oluyor dogrusu

Bence yalanı dinlemek daha zor..
Doğruyu biliyosunuz,ama karşınızdaki insan gözünüzün içine baka baka yalan söylüyor
İçim acırdı ya benim..

Ama yalan söylemek çok basit:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…