Yalan sylemek mi daha zor, yalan dinlemek mi?

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
arkadaşlar......
sorum acık sanırım ........
yalanı dinlemek mi daha zor?kafamçokkarıştı
yada yalan söylemek mi daha zor?kafamçokkarıştı

ıkiside zor değil çok kolay...
Ama ikisinide yapmayı hiç sevmem tahammülüm yoktur bunlara.
Yalan söylemem...Ama yalan söylemek istersem de hiç zorlanmam..
Yalanı dinlemem.. Karşımdakinin yalan söylediğini hissettiğim anda onu susturum yeter bu kadar yalan dinlemek istemiyorum derim.. Yada daha sert ve ukalaca bunu dile getirip karşımdakinin konuşmasını engellerim...

yalan sölemek daha zor çünkü yeri gelio onu sürdürmek zorunda kalıosun yalanları yalanlar doğuruyo..sonrada bi çıkmaz...

yalanı dinlemekte ne var..:ecrin_bebek:

Bazen bazı durumlarda söylemek gerekiyor ama hiç sevmiyorum. Böyle birşey yaptığımda kendimi çok kötü hissediyorum. O yüzden kolay kolay yalan söylemem. Bana söylenilmesini de istemem...
Yani adaşım ne söylemek nede söylenilmesi... Her halükarda hiç hoş bir durum değil...:gitme:

yalan söylemek niye zor olsun, bence değil.
ama zekaya bakar ki sonradan attığın yalanları unutmayacaksın..

dinlemeye gelince, yalan olduğunu bilmeden dinlersen zaten gerçek sanacaksın..
he bilirsen de karşındakinin kişiliğini öğrenirsin bir yandan işte..

Çok başarılıyım yalan söylemek konusunda ben..:lepi:
Süper yalan konuşurum..
Şaka değil valla..hihoyyyt
O zaman bu durumda,hımmmm......
Yalan dinlemek zor sanırım benim için..akannehir

söylediğim yalanın gerekli olduğuna vicdanen inanmışsam hiç zorlanmam kaydirigubbakcemile3
zor olan vicdanı susturmaktır bence
yalan dinlemek çok zor evet, yetti uleen diye haykırasın gelir ama kibar çizginden de kayamazsın
paşa paşa dinlersin, ay vardı böyle arkadaşlar
hatta KK'da da var aynı bu cinsten, paşa paşa dinlediğimiz kaydirigubbakcemile3

yalan söylemek daha zor bence, profesyonel değilsen söylediğin yalanı sonradan unutabilirsin veya yalan yalanı doğurabilir...

Bence yalanı söyleyen ya da yalanı söylediğimiz kişiye göre değişir. Ne kadar yakınsak o kadar zor ikisi de.

karşındakinin söylediği şeyin yalan oldugunu bile bile dinlemek çok zor olmalı

acı bir durum...için ezile ezile dinlersin onu (tabi sevdiğin biri ise) :sinifsinif:

söylemek çok daha zor...

yalan söylemek zorunda kaldığımda gururumu kişiliğimi zedeler... güvenim gider ve ruhumu kirlenmiş hissederim.

yalan söyleyeni adam yerine koymam ve anında yüzüne vururum.

Bi bayan arkadaşım var cok konuşur yalanda konuştugu kanısındayım :bbo:
Onu dinlerken dinim imanım gevrio :lepi:
Acaba hangi lafı yalandı demekden kendimi alamıyorumsırnaşık şey

Her ikiside kolaydır. Birinde sen abdal durumuna düşersin. Diğerinde karşıyı abdal yerine koyarsın...(Ha becerebilirmisin oda sana kalmış bişi-tatlicadiarzu-)

Gecen morukum parisden bi villa aldı (yuttunuz mu? kafamçokkarıştı:icecream:)

doğrusunu biliyorsam yalanı dinlemek daha zor gelir bana gerçi hayatımda hiç yalan söyleyemedim belkide başkası söyleyince ondan zoruma gidiyor

söylediğim yalanın gerekli olduğuna vicdanen inanmışsam hiç zorlanmam kaydirigubbakcemile3
zor olan vicdanı susturmaktır bence
yalan dinlemek çok zor evet, yetti uleen diye haykırasın gelir ama kibar çizginden de kayamazsın
paşa paşa dinlersin, ay vardı böyle arkadaşlar
hatta KK'da da var aynı bu cinsten, paşa paşa dinlediğimiz kaydirigubbakcemile3

müsaadenle çenebazcım...
imza...betiş...
ama bişey ilave edeyim...hayatı yalan olanları dinlerken eğlenirim ben...

ne yazıkki hayatta beyaz yalanlar sölemek zorunda kalıyoruz. ben yalan sölesemde sonradan gerçeği sölerim o yüzden bence yalanı dinlemek daha zor hele bide yalan olduğunu biliyosanız....ııggyyy hayatı yalan olanları dinlemek nasıl eğlenceli olabilirki ayyy tahammül edemem ben yaaaa!!!!!
ama ençok yalana ortak olmaktan nefret ederim....

Back
X