Arkadaslar merhaba, moralim cok bozuk..
Hemen olayi anlatiyorum esim gec saate kadar calisiyor is cikisinda beni aradi bi eglence mekanina gitmeyi teklif etti sunlar sunlar gelecek dedi uzun zamandir tanidigim bi cifti soyluyor Ben gitmek istemedim basim agriyordu Sen git dedim merak ediyordu o mekani buraya kadar bir sorun yok. Bu dakikadan sonra ne gittigi saati haber Verdi ne aradi Ben de mesaj attim isten ciktigini oraya gittigini bile oyle ogrendim kendiliginden ortamdan bir iki video atti ki bu hic huyu degildir neyse olay su ki o aksam benim tanimadigim is ortamindan iki kadin arkadasi daha varmis gece 2 de geldi onlarin hic ismi gecmedi sabah Ben baska Kim vardi diyorum ust uste sorunca soyledi ki Ben normalde bu kadar sormam icime dogmus gibi. Benden niye gizledin diyorum Sana her seyi mi soyliycem saklanacak bir sey olsa zaten seni cagirmazdim vsvs gibi seyler sacmaladi. Ben sinirlendim birsey yoksa neden her seyi soyleyip bunu sakliyorsun diyorum belki de Sana rahat rahat aciklayamiyorumdur dedi bi iki sey daha soyledim sonra Ben Sana telefondq soyledim ya diyor ne zaman soyledin oyle bir sey olmadi diyorum soyledim diyor madem soylemistin niye saklamamin sebebi su bu yok saklamadim vs diyorsun dimi..
Yani arkadaslar bu adamin yaptigi canimi cok sıktı guvenimi kirdi cok uzuldum tartistik tabi epey bana ya bana niye yalan soyluyorsun ki deger verdigim kisinin boyle olmasi nasil anlatsam o kadar kotu ki..