Yalan yakalamak...

Sizin gorusunuze saygi duyuyorum ancak sizin benim yazdiklarimi tam anlamiyla anlamadiginizi dusunuyorum, olay 5.kisi kim 6.kim diyerek olmadigi gibi nerden geldiler neden geldiler gibi bi soru asla sormadim, abartma durumu da yok gizledigi bir seyi niye gizleme ihtiyaci duydugunu soruyorum sadece. Insan normal arkadasi olan birini saklamaz. Bana ay unutmusum sunlar da geldi cok da eglendik demedi tam tersine once ne var bunda sonra Sana her seyi soylemem mi lazim en son da Ben Sana telefonda soylemistim diyerek bitirdi guvenimi bu kadar Eli ayagina dolastiracak bir insan degilim baskici degilim boyle bir eglenceye bensiz gidemez demedim biraz olsun kisiligim hakkindq cikqrim yapmaniz lazim bundan her neyse sorun guven kirilmasi. Beni ne olursa olsun kandirmaya biseyin -artik o sey her neyse- ustunu oatmeal cabasi.
Sizin sebepsiz yere kıskanıp sorun edeceğinizi bildigi için söylememiş adam ki zaten sorun etmişsiniz ben sizin yerinizde olsam iki elim kanda da olsa kocam eğlence mekanına gidecek beni çağıracak ben de gitmeyecm duyda inan 😁. Sizin canınız biraz kicaniza küsmek istemiş bence

Bilmiyorum neden bazi uyeler bunun kiskanclikla ilgisi olmadigini anlamiyor. Bizim hayatimizda olmasi gereken sunlarla gittik hatta sonradan sunlar da geldi cok eglenceliydi keske sende gelseydin vs deyip gecmekti. Boyle ortamdaki sadece o kadinlarin birilerinin gizlenmesi beni suphelendiriyor arkadaslar, bana karsi iliskisini saklamak isteyecegi bireriyle neden eglenceye gitmistir sorum bu

Bilmiyorum neden bazi uyeler bunun kiskanclikla ilgisi olmadigini anlamiyor. Bizim hayatimizda olmasi gereken sunlarla gittik hatta sonradan sunlar da geldi cok eglenceliydi keske sende gelseydin vs deyip gecmekti. Boyle ortamdaki sadece o kadinlarin birilerinin gizlenmesi beni suphelendiriyor arkadaslar, bana karsi iliskisini saklamak isteyecegi bireriyle neden eglenceye gitmistir sorum bu

Bacım sen bizden ne istiyorsun? Olayı esinle çözecek olan sensin. Eşini gömelim bunu mu istiyorsun? Biz sen haklısın desek esin sana hak verip ben ettim sen etme mi diyecek? Esin haklı desek zaten savunmaya geçiyorsun. O zaman bizden ne istiyorsun?

Muhtemelen söyleseydi problem edecektiniz etmeyin diye saklamaya çalıştı. Normal arkadaş olsa niye saklasın diyerek resmen ikna olmuşsunuz aldattığına. Sizi aldatacak olsa sizi neden çağırsın ki?

Dogru dogru gidip gelen bir insana Ben bensiz gidemezsin demezdim sanirim demem gerekiyormus yazik.. Ben de yalana cok hassasim ayni seyi Ben yapsam ne tepki verirsin dogru bir sey ise diyorum Sen yapamazsin diyor madem bu benim yapamayacagim bir sey neden soylemedin diyorum her seyi soylemek zorunda miyim diyor birakin ozur dilemeyi beni kiskanclikla sucladi Ben ise onun beni haketmedigini dusunmeye basladim Ben asla saklayacagim bir ortamda bulunmam. Suan yaptiginin dogru oldugunu dusunuyor sanirim ki ise gitti hatta gitmeden bir de tehdit salladi bu zamana kadar bisey yapmamis bundan sonra gorurmusum Ben. Herkes karakterindekini yapar dedim ama inanin cok buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum...
Bu baya hata yapan insanın bunu kabul etmemek için haklı olduğuna dair gerekçe araması yalnız.
Yaptığının doğru olduğunu düşündüğünü hiç sanmıyorum. Belki tam olarak istediğini yapamadığı için kendine sebep bulması olabilir bu davranışı.
Herhalde geri adım atmayın ve konuşmaya, barışmaya siz çalışmayın. Çünkü saf bir şekilde haklısınız. Kafanızı karıştırıp haksız hissettirmeye çalışıyor.

Ozaman eşinizden şüpheleniyorsunuz,

Eşiniz size yalan söylememiş sadece tepkinizden korktuğu için ayrıntı vermemiş.Toplu organizasyonlarda bu tarz durumlar olabilir anladığım kadarıyla sadece bayanlar ve eşiniz baş başa gitmemisler yanlarında başka kişilerde bulunuyor.Ustune sizi de çağırmış bir şey yapacak olsa mesaie kalacağım ya da erkek erkeğe gideceğim gibi bahaneler ile habersiz işler de çevirebilirdi.Endisenizi de anlıyorum tabi ki yaptığı tam doğru değil.Erkekler eşleri ile bu tarz konularda kavga etmek yerine yalan söyleyip trip yememeye daha meyilliler.. maalesef

Tesaduf olsa tesadufen geldiler derdi kaldi ki birlikte toplanip gitmelerinde de bi sikinti yok bana boyle soylemis olsaydi, ama tamamen gizleme cabasi vardi malesef
Tamam aldatiliyorsunuz o zaman maalesef.
Bunu mu duymak istiyorsunuz?
Gereksiz kıskançlık hayatı karşı tarafa zehir etmekten başka bişey değil bence.
Madem böyle huyunuz var beraber gidelim diye aradiginda gidicektiniz.
İnsanları saçma sapan kıskançlıklarınizdan dolayi gerçekleri saklamak durumunda bıraktıktan sonra yalan söyledi diye ağlamayın. Belkide siz mecbur bırakıyorsunuz gerçekleri gizlemesine.

Arkadaslar merhaba, moralim cok bozuk..
Hemen olayi anlatiyorum esim gec saate kadar calisiyor is cikisinda beni aradi bi eglence mekanina gitmeyi teklif etti sunlar sunlar gelecek dedi uzun zamandir tanidigim bi cifti soyluyor Ben gitmek istemedim basim agriyordu Sen git dedim merak ediyordu o mekani buraya kadar bir sorun yok. Bu dakikadan sonra ne gittigi saati haber Verdi ne aradi Ben de mesaj attim isten ciktigini oraya gittigini bile oyle ogrendim kendiliginden ortamdan bir iki video atti ki bu hic huyu degildir neyse olay su ki o aksam benim tanimadigim is ortamindan iki kadin arkadasi daha varmis gece 2 de geldi onlarin hic ismi gecmedi sabah Ben baska Kim vardi diyorum ust uste sorunca soyledi ki Ben normalde bu kadar sormam icime dogmus gibi. Benden niye gizledin diyorum Sana her seyi mi soyliycem saklanacak bir sey olsa zaten seni cagirmazdim vsvs gibi seyler sacmaladi. Ben sinirlendim birsey yoksa neden her seyi soyleyip bunu sakliyorsun diyorum belki de Sana rahat rahat aciklayamiyorumdur dedi bi iki sey daha soyledim sonra Ben Sana telefondq soyledim ya diyor ne zaman soyledin oyle bir sey olmadi diyorum soyledim diyor madem soylemistin niye saklamamin sebebi su bu yok saklamadim vs diyorsun dimi..
Yani arkadaslar bu adamin yaptigi canimi cok sıktı guvenimi kirdi cok uzuldum tartistik tabi epey bana ya bana niye yalan soyluyorsun ki deger verdigim kisinin boyle olmasi nasil anlatsam o kadar kotu ki.. :KK43:
Ben size fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Herkesin evliliği, doğrusu bir olmayabilir. Bu konuda net bir doğru da yok. Herkesin hayatı, anlayışı, yaklaşımı farklı. Neden benim gibi düşünmüyorsun, yanlışsın saldırıları da saçma geliyor. Neticede eşinizi sıkan, mekana vs sizsiz gitmesine bir şey demeyen birisiniz. Buna izin verirken neden gelen insanları dürüstçe söylemediğine takılmışsınız. Kaldı ki kadınları da tanıyormuşsunuz, sorun etmeyecek biriyseniz neden söylemedi diye sorgulamanız çok doğal. Açık açık bu tür durumlarda gelecek insanları da söylemesini istediğinizi belirtin olsun bitsin.

Hemen olayi anlatiyorum esim gec saate kadar calisiyor is cikisinda beni aradi bi eglence mekanina gitmeyi teklif etti sunlar sunlar gelecek dedi uzun zamandir tanidigim bi cifti soyluyor Ben gitmek istemedim basim agriyordu Sen git dedim merak ediyordu o mekani buraya kadar bir sorun yok. Bu dakikadan sonra ne gittigi saati haber Verdi ne aradi Ben de mesaj attim isten ciktigini oraya gittigini bile oyle ogrendim kendiliginden ortamdan bir iki video atti ki bu hic huyu degildir neyse olay su ki o aksam benim tanimadigim is ortamindan iki kadin arkadasi daha varmis gece 2 de geldi onlarin hic ismi gecmedi sabah Ben baska Kim vardi diyorum ust uste sorunca soyledi ki Ben normalde bu kadar sormam icime dogmus gibi. Benden niye gizledin diyorum Sana her seyi mi soyliycem saklanacak bir sey olsa zaten seni cagirmazdim vsvs gibi seyler sacmaladi. Ben sinirlendim birsey yoksa neden her seyi soyleyip bunu sakliyorsun diyorum belki de Sana rahat rahat aciklayamiyorumdur dedi bi iki sey daha soyledim sonra Ben Sana telefondq soyledim ya diyor ne zaman soyledin oyle bir sey olmadi diyorum soyledim diyor madem soylemistin niye saklamamin sebebi su bu yok saklamadim vs diyorsun dimi..
Yani arkadaslar bu adamin yaptigi canimi cok sıktı guvenimi kirdi cok uzuldum tartistik tabi epey bana ya bana niye yalan soyluyorsun ki deger verdigim kisinin boyle olmasi nasil anlatsam o kadar kotu ki.. :KK43:
Neye takıldıniz anlamadim ,olabilir yani son anda dahil olmuşlardır, sizle konuştuktan sonra dahil olmuşlardır. Kızlar da sizin kocanızı bekleyip oturmuyor herhalde.Adam sizi aramış gidelim diye ,siz gitmemissiniz. Bu kadar kıskançsaniz siz de gitseydiniz.Ne zaman gittiğini, gittiğini bilmiyorum diyorsunuz ben anlamadim adam durmadan rapor mu verecek.Kendinize dert aramayın

Ayrıca eğlence mekani bir sürü kız dolu ,onların grubunda kız olmasına gerek yok, bir sey yapmaya niyeti varsa.Burda eşinizin hicbir sucu yok bence

Bence ortada yalan yok. Bilgilendirme eksikliği var ki bu da çok önemli değil. Adam zaten gideceğini söylemiş, sizin beklentiniz hala gitti haber vermedi. Rapor mu vermeliydi size şimdi kapıdan girdim diye? Denk gelmişlerdir veya eşiniz bir şekilde gel demiştir. Karşılaştığınız herkesi anlatıyor musunuz gerçekten eşinize? Bana fazla abartıyor geldiniz. Ne mesele yaratacak ne de bu kadar dram yaratacak bir şey var

Keşke sizde gitseydiniz

Ben sizi anlıyorum, kıskanç olduğunuzuda düşünmüyorum. Zaten kıskanç bir kadın kocasını tek başına gece klübüne göndermez. Sizin sıkıntınız eşinize güveninizin kırılması. Ortada masum birşeyler olmadığıda ortada. Zira eşiniz diğer kadınların varlığının üstünü kapatmaya çalışmış, orada yaşanan bazı şeyleri gizlemiş, üstelik insan neden aynı klüpte eğlendiği bir kadınla gecenin devamında telefonla konuşma ihtiyaci hissederki ki üstelik çoğul eki kullandığınıza göre birden fazla. Sabahta aynı şeyi sen yapamazsın diye efelenmesi ve bundan sonra sizi aldatacağını ima etmesi ise tam mide bulandırıcı. Bir erkek eşine neden kendine hak gördüğü bir şeyi yapmasına izin vermez biliyormusunuz, o eylem yaparken niyeti temiz değildirde ondan. Mesela bir erkek kendi karma spor salonuna giderken , karısına izin vermiyorsa emin olun, orada kadınları gözleyen ve flört etmeye çabalayan gereksizlerden biridir, bu hiç şaşmaz.
Benim tahminim eşinizin başta kötü bir niyeti yoktu ama o ortamda o kadınlardan biri ile sizin yokluğunuzda bir yakınlaşma oldu ve eşiniz bunun üstünü kapatma peşinde. Üstelik bunu yapma biçimide iğrenç. Kadın olsun erkek olsun karşındaki insana saygısızca aldatacağını ima ederek efelenmesi benim kabulleneceğim birşey değil. Sizin yerinizde olsam, o gereksiz kocanıza karşı bütün eşlik vazifelerimi askıya alır aynı evde yaşayan ev arkadaşı gibi takılır hayatımı yaşardım. Bazı erkekler kadınların sadakatini kendine mecburiyet olarak algılamaya bayılıyor ve kendilerine yakınlaşan bir başkası olunca böyle havaya giriyor işte. Bence madem eşiniz kafasına göre takılıp, hatasını görmek istemiyor sizde ona ayna olun, size nasıl davranıyorsa öyle davranın. Evlilik iki kefeli terazidir ve kadın olsun erkek olsun hiçkimse kendine hak gördüğü bir şeyi karısna yapamazsın diye efelenemez.

Gercekten beni anlayan biri olduguna o kadar sevindim ki. Yurtdisindayiz burdaki insanlarin ahlaki iliskileri zaten bana cok aykiri geliyor. Ama esim hayat arkadasim dedigim birinin bana bu sekilde guven kirici davranmasi canimi cok sikti. Kendimden eminim asla kiskanclik yqpmadim olcusuz tepki vermedim insan nasil soylemez anlamiyorum 11 gibi telefon gorusmeleri bile yapmis o kadinlarla yani belki de kendi davet etti
Gayet normal tepkileriniz , herkesde sizin üzerinize gelmiş okudum çok gereksiz ve herkesin düşüncesi herkeslede bir olmayabiliyor 🤷🏼‍♀️ Saygı duyulması gerekkkk herkesin herkese..
ortada bariz bi yanlış var maleseff , ne olursa olsun dediğin gibi söylemeliydi. İstediğiniz tek şey dürüstlük 🙏🏻

Sizi de davet etmiş ama belki kıskanç bir yapıya sahip biri iseniz saklamıştır
Bu yalan söylemek değil bence

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Çok benzer durumu gecen hafta ben yaşadım. 10dk boyunca 8 kere aradım, iş telefonu devamlı mesgul çaldı. Sonra çaldı açan olmadı.
Buluşunca sordum telin 10 dk boyunca mesguldü dedim. Açık mı unuttum acaba dedi.
Dedim sonra çaldı ama. Bilmiyorum ki dedi.
Sonra gittim iş telefonuna baktım. Ne gelen arama ne cevapsız arama ne de giden arama kaydı vardı. Silinmiş.
Sordum. Kibarca. Dedim belki benim rahatsız olacağımın düşüdüğün biri aramıştır. O an diyememişsindir. El cevap: Ne ile suçluyormuşum, ne ima ediyormuşum. Güvensiz ilişki olmazmış. İrtibatı kesti bir haftadır.
Ben zaten aldatmafığını vb biliyorum. Mesele neden gizledi? Neden küçük bir yalanla örtbas ermek istedi? Şimdi iyice battı. Toparlayamaz da. Ancak hata yaptım gizlemekle., özür dilerim çok mu zordu? Neyi gizliyorsun, neden yalana gerek duydun, güvernimi kırdın?
Seni anladım ben arkadaşım. Güveninin kırılması asıl mesele. Kıskançlık vb değil.

Back
X